America (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen nu!(si nici in scoala nu am vazut nici o miscare de sarbatoarea asta) daca am dat am dat de Craciun si de sfarsit de scoala Atat! Anul asta m a sarit si pe mine, nu dau nimic balalaului meu...

Hilde felicitari multe!

Ramona bine ca totusi vine una stabila.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Bravo, Miere.
La fiecare stat e diferit, nu stiu daca trebuie cursuri la nivel graduate in Florida. Mergi pe situl oficial de CPA si cauta requirements pt statul tau.
O sa caut si eu mai tarziu pt tine, acum am un pic de treaba.
O sa citesc si linkul tau.

Da, fetelor, ne gandim serios sa ne marim familia. : )
Mie nu-mi place sa spun planurile de viitor, ma apuca superstitiile din cand in cand. : )
Cu toate ca de cate ori am spus la toata lumea din jurul meu ce am de gand sa fac, am reusit mai rapid. Poate trebuie sa va tin la curent ca sa va ganditi pozitiv la mine. : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Noi (adica my estranged husband and I -- de fapt ce inseamna cuvantu' asta "estranged") ne intalnim in Boston saptamana viitoare si acolo am hotarat sa ne mai luam si noi cate o haina/pantof, ce ne trebuie oricum, sa ne platim unu' altuia la casa si dupa aia sa "zicem" ca's cadouri de Craciun:)

Ruxij,Imi place teribil atitudinea ta in fata vietii
P.S. eu as duce la casa d-alea mai scumpe

Hilde, felicitari pentru job. Asteptam sa te apuci de proiect ca acolo ne pricepem si noi sa dam sfaturi

Ramona, not again Mai rezisti?

Carmen, p-aici am vazut ca de Craciun se dau cadouri.
Noi am scapat oricum ca teacher a lui Dan e in vacanta "in jungla".Asa zise copilul cica s-a dus Mrs.S in vacanta in jungla.De fapt s-a dus pe o insula (nu stiu care ) dar el asa a concluzionat ca toate insulele sunt dotate cu jungla
Deci suntem un pic ingrijorati dar speram sa se intorca totusi ca ne place de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Carmen sigur nu!. Si nu te grabi ca o sa tot ai ocazii de acum incolo, craciun, valentibne, teacher's day, ultima zi de scoala, o sa te tot saturi.
Eu deja mi-am luat cadourile de la anthropologie si acu ma simt asa vinovata ca sint scumpe rau puloverele, ma durea maseaua de o saptmanin, m-a apucat stomacul cind eram la mall, si cum ma uitam la ele de vreo 2 luni am intrat si mi le-am luat, i-am zis lu sotu daca mor de durere barem sa fiu imbracata frumos.

Si al meu se tot inregistreaza, nu pp (la fiu-tau lia e din familie), dar cintind, la pian, recitind propriile pozeii, propriile nuvele...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carmen, de Thanksgiving nu. De Craciun dai cadou.

Deci mai multi copilasi cu interese din astea:) Nu va spun ce pe spate au fost ai mei cand le-am trimis un powerpoint facut de fi-miu cu viata fluturilor si a plantelor

Normal ca ii luam si lu' fi-miu, da' nu sa vada el. Din pacate am facut numai tampenii, i-am dat un laptop si telefon f. recent. Trebuia sa astept pana la Craciun, ce-o fi fost in capul meu? Bine, laptopul e doar "cu imprumut", nu "de tot", e laptopul pe care l-am adus eu de la servici sa il folosim acasa.

Hilde, sporuri!

Miere, succes si tie in ce vrei sa faci, cu cursuri si ce alte "goals" mai ai.

Arminad, tnx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Carmen la Thanksgiving nu am dat niciodata, nimic.

Hilde, felicitari si succes la maritul familiei

Si noi suntem inca confused cu lista asta ptr Santa caci si-a trecut din nou jucarioare ... asta dupa ce anul trecut ceruse doar 2 jocuri ptr DS . Iar acum cind am intrebat-o daca e sigura ca vrea ceea ce a trecut acolo s-a pus pe jelit ca nu vrea sa creasca mai mare de atit si da, e sigura !

Adriana am vazut "The accidental husband" (desi filmul e cam prostiuta dar macar am vazut ce trebuia LOL)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc mult. Deci asteptam cu nerabdare Craciunul!

Andrada, LOL, nu puteau sa mai taie din lista aia cu ocazii in loc sa o mareasca?

Mai, noi nu am ajuns la powerpoint, nu inca. Tine-ti minte tricurile, sa ne invatati si pe noi astae cu copii mai micutei.

Ruxy, cand ai zis ca ne platim unul altuia la casa, m-am gandit la casa aia a ta de la ocean, ma gandeam ca ai gasit o casa in California langa ocean cu $200000 si deja ati inceput sa platiti la rate. Voi vorbeati de register insa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen aia din Sun Diego ?!

Da' si eu tot la din alea/case m am gandit tu Lia...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alintaroma, :D.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carmen, Corina, hahaha, pai voi v-ati obisnuitara cu rongleza mea si cum incerc sa fiu si eu romanca sadea, cum va derutarati. Al'data o sa zic corect, register, sa nu fie confuzii LOL Plus ca ramaserati in cap cu casele de la ocean ieftine, ieftinute. Ati vrea voi (si noi)

Mergi la inceput