America (183)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmenbr spune:
Noi suntem la era Transformers, Bakugan si altele de gen. mai am o masina cu telecomanda si o sa ii luam si un avion cu telecomanda. de Mos Nicolae avem un calendar advent, doar ce mi-a venit prin posta si o sa ma uit de ceva carti.
Am si eu o intrebare. Voi duceti ceva la invatatoare pentru Thanksgiving?
Ramona J spune:
Carmen, atingi un subiect sensibil cu invatatoarea. Ieri am primit scrisoare de la Principal cum ca actuala substitute (care era long-term cica) a primit un job permanent si se muta "effective immediately". Deci deocamdata au subs care-cum, iar de luni vine una noua. Iar noua! Am pierdut sirul de teachers pe anul asta.
Hilde uitai sa te felicit pentru noul job. Mai tu le schimbi cam in acelasi ritm cu teachers ai lui Alexandru!
Hilde spune:
Ramona, ma cumintesc. Promit.
Asta este cel mai bun job pe care eu puteam sa-l iau in zona asta, n-am unde sa ma mai duc, n-am ce sa caut mai mult.
Aseara l-a apucat pe sot sa-mi spuna cat ma admira, cat de buna sunt la not missing any opportunities care apar, m-a comparat cu un berbec care impinge cu cornitele tot inainte...a fost asa un moment foarte impresionant pentru mine.
O sa ma opresc aici. E un job bun, am vacanta suficienta...pot sa ma ocup mai mult de familie acum. Vreau sa incep o alta etapa in viata mea.
blackpanterro spune:
Carmen, si noi tot cu Transformers :), soacra i-a luat Devastator ca l-a gasit la $46, mult mai putin decat pe Amazon sau la baza.
Si ii mai luam o galeata de Lego plus o pista cu masini electrice ca m-a imbatat de cap cu ea.
La sot nimic, eu nimic, noi mai mult pt copil, cadoul meu e faptul ca suntem in US, abia astept!!!Plus ca ne-am luat masina noua si incepem sa platim la ea in Feb, aia e cadou si de Craciun, zilele de nastere, Pasti, tot! :D
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Hilde ce inseamna alta etapa?
In alta ordine de idei eu o sa merg la seminariile astea, despre research administration
http://apps.research.ufl.edu/research/training/description.cfm
si referitor la ce discutam pe pm, m-am hotarat, sapt viitoare imi echivalez diploma si apoi o sa ma interesez ce cursuri am nevoie ca sa imi completez prereq. pt accesul la examenul pt CPA. Cred ca am nevoie de vreo 3-4 clase, mai mult pe accounting, intrebare: tb sa fie la nivel graduate, ca nu am priceput prea bine?
Aidan mergaretul, bey...a prins o viteza...
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4130366141/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
ruxij spune:
Noi (adica my estranged husband and I -- de fapt ce inseamna cuvantu' asta "estranged") ne intalnim in Boston saptamana viitoare si acolo am hotarat sa ne mai luam si noi cate o haina/pantof, ce ne trebuie oricum, sa ne platim unu' altuia la casa si dupa aia sa "zicem" ca's cadouri de Craciun:)
Carmenbr spune:
Ramona, sa rad sau sa plang? Bietii copii, iar clasa asta se dorea a fi aia cu copiii mai buni, nu? Halal director! Macar ai scpat de cadou de Thanksgiving, Craciun si ce o mai fi. Fac haz de necaz, dar imi inchipui ca nu iti e usor!
Andrada, Ana-Maria, Corina, Vio, Sanzi...sariti aici si ajutati-ma cu un sfat va rog, ca noi doar ce am inceput scoala. Se duce sau nu se duce ceva la teacher pt Thanksgiving?
blackpanterro spune:
Hilde, eu citisem de job dar nu mi-a picat fisa ca ai job nou :D, zici ca is cu capul in nori de ceva vreme :) .Felicitari!! Sa iti aduca multa satisfactie!
Adriana si Aidan - 4 ani
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Carmenbr spune:
Hilde, felicitari si bafta in noul proiect! E cu ochi?
Ruxy, sa nu uitati sa ii luati si copilului ceva, nu doar pentru voi, ok?
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Noi (adica my estranged husband and I -- de fapt ce inseamna cuvantu' asta "estranged") ne intalnim in Boston saptamana viitoare si acolo am hotarat sa ne mai luam si noi cate o haina/pantof, ce ne trebuie oricum, sa ne platim unu' altuia la casa si dupa aia sa "zicem" ca's cadouri de Craciun:) |
Nu inseamana instrainat?
Mi se pare ok asa, macar va luati ce vreti si ce va place si nu trebuie sa te prefaci ca iti place esarfa pe care a luat-o de la benzinarie pt ca a uitat de cadou! :)))
Adriana si Aidan - 4 ani