America (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si noi am fost azi la vot.. cu Ci am votat .. si fie-mea a votat si ea cu tus pe degete .. si cam atat cu duminica ca pe urma sotul a plecat la servici si noi am ramas acasa.

Corina cred ca fost frumos!
Sanzi bafta la examene!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

La tuns las cam 15% tip, stiu ca si la restaurant si in alte parti regula parca e: 15% daca esti multumit cat de cat, mai mult daca esti f multumit si mai putin daca nu..acum depinde si de suma, la sume mari mai scad procentele.

Mie mi se pare f scump tunsul aici si comparativ cu Romania parca nici nu tund asa de bine. Dar ne obisnuim. Pe sot si baieti ii tund eu acasa cu masina, ii intreb doar cu ce numar si gata

La votat nu am fost, era cam mult de condus si n-aveam nici un chef...dar vreau sa mergem la turul 2. Pariuri cine iese ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

sanzi, f frumos catelul! Ce varsta are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce luam la cupii de Craciun?
I-am luat de back-up ultimul star-wars lego, dar aveti alte idei de ceva nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io n-am nici o idee. Dar noi n-avem Wii si mai vrea si Nintendo DSi, deci poate iau unu din astea. In rest, jucariile ma gandesc fff serios sa le pun in pungi de gunoi si sa le donez/depozitez in storage, ocupa aiurea loc si fac mizerie cand vin copii in vizita, ca el nu se joaca cu nici o jucarie anymore, doar cu laptopu', telefonu' si cam atat. Nici cu Nintendo nu se joaca in perioada asta. Face prezentari in powerpoint si se inregistreaza prezentand LOL Copilu' asta o sa se faca ceva public speaker sau prezentator de stiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Copilul meu e "crafty", i-am luat asta:
http://www.hobby.uk.com/products/01043-all-cardboard-medievel-clock.html
Abia anul asta i-am luat robotul ala Struxx si musai sa luam un Lego - nu cred ca s-a hotarit inca la unul anume.
Vrea sa asculte muzica - i-Pod sau MP3 player? Help! Copilul meu asculta jazz - should I worry?

Pentru Anuta am un set Thomas, ca il vrea musai! Imi trebuie ceva cu pisici, nu stiu ce sa iau - ii plac si ei Legos, dar nu vad seturi care sa aiba pisici, ca as rezolva mai multe chestii dintr-un sut.
Mai vrea telescop si aici oscilez intre ceva relativ bun si o jucarioara aiurea. Probabil ca iau jucarioara, acum e in faza in care schimba des hobbies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, si Alexandru e cu Powerpoint, exact asa face si el.

Un joc pentru Wii poate ca o sa cumpar, daca tot il avem. Dar nu-i foarte interesat de el, se joaca foarte rar.
Edit sa intreb daca stiti de vreun joc cu avioane/pilotat, ca acum asta e la ordinea zilei.
Edit din nou... Andrada, aveti Knex alea cu motoras? Lui Alexandru ii plac, dar in general prefera Lego. Cica il dor degetele cind manevreaza piesele de Knex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multumesc de urari, fetelor

Ana, sper ca esti inca fericita la jobul actual.

Si eu sunt intr-o mare dilema cu cadoul de Craciun dar pt sot, nu stiu ce sa-i iau. Haine,incaltaminte, parfumuri...are.
Am vazut ca in ultima vreme e interesat foarte mult de nutritie, ma gandeam sa-i cumpar o carte care-i scrisa de un doctor despre dieta chinezilor.
"The China Study: The Most Comprehensive Study of Nutrition Ever Conducted and the Startling Implications for Diet, Weight Loss and Long-term Health".

A citit-o cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

eu citesc ce le luati voi, ca sa ma inspir pentru copiii prietenilor.
vad ca e la moda Lego - eu i-am luat sotului asta
http://mindstorms.lego.com/en-us/products/default.aspx

e foarte cool, se poate si programa, schimba sa se miste cum vrei tu. dar cred ca e pentru varste mai mari.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

L-am convins sa nu mai bea asa mult lapte si sa treaca pe lapte soya, almond si rice.(se zice ca, cazeina din lapte e responsabila cu cancerul de prostrata si cancerul de ovar la femei. Acuma vreau sa-l conving sa reduca si carnea, s-o manance doar o data pe zi.
Ma intrebam daca asta e cea mai buna carte ca sa-l convinga.

Mergi la inceput