America (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

[Sanzi,ma bucur enorm ca treci si pe la noi.Asa ca va asteptam,anunta-ne cand stii mai multe.

Miere,hai si tu pe la noi cand vi in sud,pliiiiz!!!Vreau sa vad si ei pe Aidan cel plimbaret...si sa-l jumulesc putin;sunt nespus de blanda si delicata,stai linistita...doar ca am asa...inima not hole....caci intarzie barza asta...cu fratiorul/sora...promisi lui rudy,care zilnic imi amiteste ca el nu are.A fot tare dulce acum vreo 2 saptamani cand m-a intrebat "mami,why I dont have any boys or girl in my house?.Asta poate si pentru ca in cartierul nostru sunt multe familii cu cate 3-4 si chiar 6 copii,cu care el se joaca.
HILDE,spor la treaba si sa vina bebe si la voi,dar musai cand ajungi la gravidute sa ma tragi dupa tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Delia, cat are Rudy? Asa a zis si fi-miu cand avea vreo 5 ani, exact asa, we don't have any boys or girls in our house. Si "I'm alone, it's just me". In schimb acum, cand l-am intrebat ce ar zice de un bb, a declarat ca s-ar putea sa il scoata afara in frig, ca n-are chef de el si deasemenea, mi-a pus in vedere ca daca totusi fac prostia sa mai am un bb, sa fac bine sa imi iau Van, ca el nu sta in spate in masina asta mica langa acel bebe care e annoying,plange si face kk in pampersi

Da' acum cu "my old dusty uterus", probabil voi ramane doar cu unu' desi cochetez cu ideea sa mai fac unu', chiar si dc as fi un fel de SMC, slightly modified

Mergi la inceput

Ruxi,Rudy implineste 4 ani in februarie.E tare social,mance-l mama...si ma intreaba cateodata ,vede el ceva la magazi "mami you can take this for my baby brother".Are preferinta pentru brother,i vine mai repede pe buzite.Si zau...daca mai fac figuri,...ca vreau fata.Orice,...numai sa vina minunea...de barza si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, ce simpatic Rudi!

Cred ca o sa venim de Craciun, dar inca nu stim nimic sigur.

Vaiii, mi-am sucit aseara un muschi in timp ce faceam niste flotari, sunt intepenita toata si ma doare, nu am putut dormi toata noaptea de durere. Sunt cu gatul stramb, asa, intr-o parte si azi m-am intalnit cu postasul, eu cu gatul stramb, i-am zambit si cred ca a crezut ca ii zambesc gales, asa, dintr-o parte, cum se filrta pe vremuri (ca el e mai batraior), si se oprise la vorba, m-a intrebat dc sunt married. I-am zis ca nu, da am copil, haha!

Hilde, sa va iasa planurile asa cum va doriti! Sa ne anunti si pe noi:))

Adriana sa stapaniti sanatosi masina, am vazut-o pe fb, e super, cred ca de abia astepti!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Irina,haios de tot...postatul.UIte de ce ...nu m-am ambitionat eu nicidata sa fac o flotare.Va asteptam

Ruxy,...BAFTA si daca vine barza pe la voi,neaparat sa-i dai si adresa mea,pliiiiz,fac orice,pe termen nelimitat...numa sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu intru rapid sa va urez un Thanksgiving minunat, o curca frumoasa si rumenita si placinte gustoase

Din nefericire, nou ni s-a anulat skiul pe motive de lipsa de zapada Ne-a sunat aseara si am reprogramat vizita in ianuarie...intre timp ne trambalim la Montreal intr-o vizita scurta... sa raminem totusi cu o plimbarica!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, mor de nerabdare!!!!! Am vise cu ea :))), asa e la omu sarac cand apuca la ceva zici ca l-a prins pe d-zeu de picioare! loool

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ce masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Delia iti doresc sa ramii cit mai repedde insarcinata! daca asa mult iti doresti! numai nu te stresa, ca vine si clipa aceea!

voi de ce fel de dealuri ati auzit de vinerea neagra? eu a primit un mail de la ikea, ceva pahare, tacimuri, cearsafuri si mese de cafea dar cam slabut. nu ca as avea bani, dar asa ....

Mihutza: vroiam sa te intreb daca nu vrei sa veniti de Craciun ( ar fi vineri) sau duminica, este concert de colinde romanesti la biserica la noi. nu stiu daca stii, dar e o biserica foare mare neoprotestanta romaneasca. fata poti sa o lasi daca vrei la nursery (cresa) cred ca pe acolo am sa fiu si eu, se joaca cu ceilalti copii au sala frumoasa.

tinerii de la biserica vor sa mearga cu colinda la familii de romani, daca vreti sau cunosti alte familii ce vor sa fie colindati da-mi un mesaj. nu trebuie sa platiti nimik, sau sa va pregatiti special.ei o fac cu bucurie si mult entuziasm, se face o lista cu cei ce doresc sa fie colindati afara,adica in fata casei sau in casa. e un obicei frumos si as fi mers si eu, dar nu am ce face cu pruncii!

oare cind a trecut anu? iar e christmas!eu nu stiu nik de cadouri, almeu baiat vrea numai roboti ! a si skate pt jocul Mario.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cenia ce biserica e? Ioan Botezatorul? sau alta?
noi am mai mers la Ioan Botezatorul, dar duminica de obicei lucreaza al meu si nu prea ajungem ca e si destul de departe de noi..

Delia succes sa vina barza! daca o prinzi pune o vorba si pt mine.. ca la Andra tare greu s-a indurat sa se arate, macar la no2 de ar fi mai buna cu mine..

cu cadourile la noi e usor cu Andra, orice e nou si cu muzichii e super, asa pt noi nu stiu.. cred ca mergem si ne luam noi ce ne trebuie si aia e.. sub pom o sa fie ale mandrutei..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput