America (183)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada ce masina? |
Ford Taurus SEL 2010 candy red :D
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
sinzi_ana spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Ramona, sa rad sau sa plang? Bietii copii, iar clasa asta se dorea a fi aia cu copiii mai buni, nu? Halal director! Macar ai scpat de cadou de Thanksgiving, Craciun si ce o mai fi. Fac haz de necaz, dar imi inchipui ca nu iti e usor! Andrada, Ana-Maria, Corina, Vio, Sanzi...sariti aici si ajutati-ma cu un sfat va rog, ca noi doar ce am inceput scoala. Se duce sau nu se duce ceva la teacher pt Thanksgiving? Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
depinde...daca-i afurisita si se plange de copil, neaparat...daca nu...asteapta de craciun
fug...ca ma asteapta juma de mie de pagini de invatat
lisa79 spune:
apropo de dealuri de txgiving,am primit mesaj de la kohls,mi-am facut ditamai wish listul.
Hazbandul pe locul 3,eu si Anusca pe 1 si 2.
zicea cineva de WII,au ceva oferta la toyrus,e cu $99.
delia,spor la bebe,poate intram in aceiasi odisee
black,sa aveti noroc de masina...frumoasa tare
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
corinadana spune:
Fetele stiu ca s a mai discutat dar atunci nu ma interesa... Ce camera foto imi recomandati si mie??? mi am bagat nasul pe la Nikon si mi l am prins rau de tot.
As vrea si eu sa fac neshte poze mai frumoase ca m am saturat de ochi rosii si alea alea.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
josefine spune:
ce buget ai pentru aparat?
ce fel de aparat vrei? compact sau cu lentile pe care sa le schimbi (SLR)?
www.razvanphotography.com
corinadana spune:
1.200$
Josephine de care mi recomanzi? ce marca? compact sau care se pun lentilele?
corina mama Ralucai
Delia21 spune:
MIHUTZA,promit...numa sa fie si reciproca valabila.Nu-i bai ca se indura greu barza....ca si cand vine....uite ce puiuti frumosi si sanatosi ne-a dat.
Sanzi,ce scoli faci?Intreb si eu....de craciun ce cadouri...nu prea costisitoare...sa fac la doamnele de la gradi de la fiu-miu?Caci anul trecut m-am facut ca ploua...si....intr-un grup mai mare de mamici....o educatoare a zis ca multumeste celor care au dat ,...si parca mi-e mi-a sunat clopotul ca nu am dat,...asta fiind deja in ianuarie.Deci anul asta...vrem sa remediem....situatiunea.HAPPY CURCA DAY....la toata suflarea pe maine!!!!
corinadana spune:
citat din mesajul lui ruxij Face si cozonaci la 1200$? :)) |
Ah ce bine ar fi !
corina mama Ralucai