America (183)
Raspunsuri - Pagina 3
josefine spune:
ca sotul are numai vartejuri si tre' sa il tunda din foarfeca. cealalta optiune e sa se faca cu aparatul de tuns, dar nu-mi place.
mi-a fost teama sa se duca la astia mai ieftini, ca povestea cum a venit un coleg la munca tuns in spate cu carari oblice
www.razvanphotography.com
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Auziti, dar voi de ce va tundeti numai la aia de 45$. Un tuns de barbati 45$?? Eu ma mai duc si la supercuts,mastercuts si aialaltii, ceva sub 20$. |
pai io la aia ma tund...d-alde supercuts de cartier...da' costa cam 30-35$ plus bacsis...
Pe sot il tund eu cu aparatu...imi da si bacisis
sinzi_ana spune:
Delia o sa trecem, ca ni s-au mutat niste prieteni in Jupiter si ii vom vizita in 2 sapt!!!
sinzi_ana spune:
Irina, ma gandeam ca va trebuie si voua un borcan din asta!!! Sa ii pui capacu apoi
http://video.yahoo.com/network/100000086?v=6426192&l=100000085
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sinzi_ana
pai io la aia ma tund...d-alde supercuts de cartier...da' costa cam 30-35$ plus bacsis... Pe sot il tund eu cu aparatu...imi da si bacisis Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Ha, asa mult?
ruxij spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Da...pt mine atat...daca il tund pe david tot acolo, e 20... Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Eu il tunsei pe fi-miu ieri, 11$. De mine nu mai stiu ca nu m-am mai tuns demult, de vreo 3 luni, mi s-a parut ca aveam parul prea scurt. Si recunosc ca ultima data m-am tuns la aia scumpi, ca m-am si vopsit, nu prea am curaj cu vopsitu' la astialaltii, desi poate e OK.
ruxij spune:
Fetelor, ce weekend minunat a fost asta!! Ce vreme frumoasa am avut, aproape de maneca scurta!! Eu am mers intr-o bluzita subtire, din panza asa, cu maneca trei sferturi. Am jucat baschet cu fi-miu, am mers la Mall sa imi iau eu niste pantofi si aveau niste elastice din alea+saltele, de elastice se agata copilu' si sar asa pana sus si se dau si peste cap, fi-miu a sarit cu alti copii pe trambulina din curte .... Am mers cu copiii (eu am trei in weekend, weekendul asta i-am tinut si pe doi ai preitenilor nostri, atat ieri, cat si azi) la film, la Planet 51. Nu are ratings prea bune, dar eu m-am distrat, mi-a placut, a fost destul de funny :) Imi plac mult weekendurile oricum, dar asta a fost chiar misto ca a fost si vremea buna. Pacat ca trec asa de repede:( Dar vine Thanksgivingul! Dupa care noi mergem la Boston, ne intalnim acolo si cu ta'su lu' fi-miu, facem o vacanta cu ocazia unei conferinte de-ale mele.
In ultima vreme fi-miu ajuta si la treaba in weekend. Sterge praful, scoate vasele din masina de spalat vase, muta rufele de la spalat la uscat, impacheteaza prosoape si pune in dulap rufele impachetate de mine. Avem deja "rutina", imi place:)
miereamara spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Irina, ma gandeam ca va trebuie si voua un borcan din asta!!! Sa ii pui capacu apoi http://video.yahoo.com/network/100000086?v=6426192&l=100000085 Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Mda, dar inainte sa ii pun capacul trebe sa umplu borcanu' cu apa!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
corinadana spune:
Noi azi am mers sa votez, eu si fetele. Lume multa, imbracata frumos, mult mult romaneste in jur. Ajungem la ei, Raluca cu ochii cat cepele sa vada ce si cum e treaba cu votatul ptr presedintele Romaniei ca ptr cel al Americii a vazut siiiii surprize surprize pasaportul meu expirat in oct 2009. Am plecat frumos de acolo si am promis copilului ca o sa mi prelungesc pasaportul si ne intoarcem in turul doi .
Apoi cu bicicletele la plaja si saptamana care urmeaza e scuuuurta rau.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca