America (183)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

fetele pun si eu de un poll:
ca loc de trait intre Boston si Denver care credeti ca e mai bun?

daca aveti idee..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ne pregatim de Craciun

ps. a se observa unduirile , mai ales mai pe la finalul primului filmulet ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

fetele pun si eu de un poll:
ca loc de trait intre Boston si Denver care credeti ca e mai bun?

daca aveti idee..

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare
Hoinarii

Si noi tot spre Massachusetts sau Colorado ne indreptam :).Sotul vrea tare Boston, mie mi-ar fi indiferent :)

LOL, e mortala Andra dar nici sotul tau nu e mai prejos! LOL ce duet trag ei acolo :))

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Ruxij, stiu ca voi faceti Kumon, am gasit astea pe Amazon, se merita sa iau? Sunt exercitii usurele? Vad ca sunt de la 4 ani.
Aidan face mate, adunari cu numere de la 1 la 10 in fiecare zi, ma gandesc ca i-ar place, sau?

http://www.amazon.com/Book-Simple-Addition-Kumon-Workbooks/dp/1933241004/ref=pd_sim_b_29

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da pantera, cred ca sunt OK. Cam devreme incepeti, da' nu e rau:)

Mergi la inceput

Multu de raspuns! Nu am ce sa fac! Copilul ma terorizeaza :), vine acasa de la gradi si nici nu vrea sa manance pana nu face cateva exercitii, el le numeste equals de la semnul egal :). Nu facem greu numai pana la 10, cateodata pana la 15 si le scrie el singur si e atat de mandru ca nu pot sa nu fac cu el. La litere la fel, pana nu isi scrie numele de vreo 5 ori si pe al meu, pe al lui tata-su si buni nu poate sa stea locului.Asta cere, asta facem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miha, eu as alege Colorado, cu ochii inchisi. Mi-a placut mereu acolo si daca ar avea si plaje, ocean, ar fi locul ideal pt mine.
Boston, for some reason nu s-a prins de sufletul meu. Poate pt ca de cate ori am fost acolo am nimerit vreme mohorata, urata, ploioasa, atmosfera sa-ti vina sa te ascunzi.
Am vazut-o pe Andra cu cat talent tine "microfonul" e taaaare haioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Multu de raspuns! Nu am ce sa fac! Copilul ma terorizeaza :), vine acasa de la gradi si nici nu vrea sa manance pana nu face cateva exercitii, el le numeste equals de la semnul egal :). Nu facem greu numai pana la 10, cateodata pana la 15 si le scrie el singur si e atat de mandru ca nu pot sa nu fac cu el. La litere la fel, pana nu isi scrie numele de vreo 5 ori si pe al meu, pe al lui tata-su si buni nu poate sa stea locului.Asta cere, asta facem :)

Ce baietel studios!:) O sa ii prinda bine la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ei uite vezi pantero, problema asta n-am avut-o niciodata cu Marcu.

Ia uite leul din urziceni:
http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/picturesoftheday/6699763/Pictures-of-the-day-1-December-2009.html?image=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

LA MULTI ANI Romania si romancelor de pe forum!

ar trebui sa simtim cu Romania dar ma cam infior ce citesc sper ca Dumnezeu sa aiba grija si de tarisoara noastra.

fetelor am nevoie de ajutor. am o prietena si tot o bat la cap cu asigurarea de sanatate ca nu are la cei doi copii. acuma nu se califica la kids care, dar care ar fi urmatoarea nu foarte expensive? stiu ca ati mai vorbit. amindoi is self employed. deci nu au de la servici asigurare. stiu ca ati mai vorbit aici dar nu am retinut.
multumesc anticipat.

Mergi la inceput