America (183)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cenia eu am Blue cross blue shields, platesc 340/luna pt mine si copil, doar pt copil e in jur de 150/luna, dar am un plan f f bun, cred ca e printre cele mai scumpe.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah Andrada, ce as mai lenevi eu daca m-ar lasa copilul

Miere, cat trebuie sa fie income-ul sa te califici la Blue cross blue shields? I-as spune si cumnatului sa se bage aici ca nici ei nu au insurance calumea, nevasta lui nu lucreaza si e insarcinata iar el nu mai e in armata si lucreaza la o firma ce nu le ofera asigurare ce acopera pregnancy asa ca nu a acceptat-o deloc ca nu acopera mai nimic si premiums sunt foarte mari.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu vin iar cu scoala ca de obicei Bai, astia ma dispera, cred ca il dau pe fi-miu la Kumon si pt. Reading (adica gramatica). Li se dau la teste sa corecteze niste propozitii si tb sa puna acolo forma past participle (de genul has thrown) si sa inlocuiasca pronume d'alea de genul "them" cu "those" samd. Nu-i cam greu nene pt. clasa a 2a? Am stat cu el sa ii explic verbele neregulate. Daca as sti ce naiba fac la scoala si cand as putea sa fiu pregatita. Vad ca la mate e as, din cauza de kumon, dar la gramatica mai e surprins de d'astea si nu imi convine ca n-am control. Ma gandesc serios la Kumon Reading.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Cenia eu am Blue cross blue shields, platesc 340/luna pt mine si copil, doar pt copil e in jur de 150/luna, dar am un plan f f bun, cred ca e printre cele mai scumpe.

Ce chestie ... mi se pare foarte ieftin. Pai planul nostru oferit de serviciu costa $1,100/luna de familie si eu platesc copayment $326/luna. Oare o fi si in functie de zona in care locuiesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Acolo pe Amazon erau si workbooks de Kumon reading, poate daca faceti putin acasa nu trebuie sa mearga la cursurile lor, sa nu il ingreunezi prea tare cu extracurricular activities...
Eu la gramatica sunt bata ca am invatat engleza dupa ureche si inca mai rade omu' de mine ca am spus jailwaking in loc de jaywalking :)))

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ati scris la greu pe aici!

Sorry daca uit detaliile, in mare am retinut ca se va lasa cu bebei "fresh" pe aici - mult succes la proiectele astea!

Nici ai mei copii nu sint atit de silitori. Ruxij, cred ca pe atunci au inceput cu chestiile astea la gramatica. Alexandru cred ca le simte, n-a avut probleme cu astea. As vrea si eu sa fie mai incintat la mate, dar pentru el am vazut ca asta nu-i nici o placere.

Panteruta, am avut si noi asigurare privata aici si nu acoperea pregnancy. Cred ca-i chestie de TX. Buflea asa e, depinde de stat. Am avut si noi asigurare super in NY, dar tot asa - cu pret pe masura. Cea prin firma a fost tot bine peste o mie, iar privat mi se pare ca am platit la vremea aia aproape $700. Eu aleg intotdeauna BCBS, dar aici in TX nu ofera toate cele (cea privata - dincolo e asemanator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lia, ai nostri merg cam la fel. Nici al meu n-a avut niciodata probleme la mate, mereu a fost avansat. Engleza merge ok. N-are B dar nici nu mi-l ridica in slavi. Stie exact cit trebuie. Acum in clasa a 4-a e la talente si la mate si la engleza.
N-am facut Kumon, numai eu manualele de la B&N. Daca ar avea probleme, l-as baga la program ceva ca eu le cam googalesc la chestii complicate de limba. D
Sa-ti spun sincer cred ca al tau excela la mate si daca nu avea Kumon-ul, ca e istet si ii place.
Daca vrei sa fie la acelasi nivel da-l la Kumon la reading (eventual il poti scoate de la mate ca acolo te descurci tu cu el). Daca insa invatatoarea spune ca e Ok ptr virsta lui, nu-ti bate capul, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Asigurarea mea e privata si nu conteaza cat ai income-ul. Acopera nasterea dar nu acopera si testele si vizitele la doctor din timpul sarcinii.
Dc vrei sa acopere si pregnancy costa 90/luna in plus, dar tb sa o faci inainte de a fi insarcinata cu cel putin o luna.

Mie mi se pare scumpa, haha, obisnuita cu cea gratis de pe timpul facutlatii. Daca ne-am pune toti trei pe asigurarea lui barbate-miu ne-ar costa vreo 550/luna, e mai avantajos asa, separat, plus ca a mea e mai buna decat ce ofera cei de la serviciul lui.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

ruxij, si mie mi se pare greu ce fac ei la engleza. Le da tot timpul de scris povestioare sau facut rezumat la ce citesc ei la scoala. Si le corecteaza greselile, le cere propozitii complexe, nu de alea scurte.
Eu l-am dat la Kumon si la engleza si la mate, merge la Kumon de 2 ori pe sapt, sta cam maxim juma de ora acolo pt mate+engleza. Ii da de fapt un test la ambele si il corecteaza pe loc. Asa e si la voi? Cred ca baza e tema pt acasa de la Kumon. Ii mai cumpar si carti, dar prefer Kumon-ul, in carti sunt putine exercitii de acelasi fel, la Alex repetitia e mama invataturii . La mate e si el destul de bun si ii place, la engleza e problema cand vine vorba de tema, se schimba la fata

Chiar oare nu este pe undeva programa (cum se numea in ro) sa vedem si noi ce tre' sa invete in fiecare sapt la scoala? Ca l-as mai pregati si eu acasa, dar habar nu am ce urmeaza sa invete. Ne mai trimit astia cate o foaie cu rezumatul de la scoala, dar e f vag si generic.

blackpanterro, sa tot ai copil de asta care cere el tema! La noi e groaznic, cand vine vorba de tema ba ii e foame, ba tre' sa mearga la baie, ba mai stai un pic si tot asa...greu se urneste..parca cand era la kindergarten era oleaca mai entuziasmat, acum, pe an ce trece, din ce in ce mai greu cu tema. Nu stiu cum sa fac sa trezesc oleaca de pasiune in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Merci fetelor:) Andrada, e OK, nu e in urma, dar pana saptamana trecuta avea 100% pe linie la testele zilnice si la engleza si acu' imi veni cu cate 1-2 greseli si ma nervozeaza ca nu am fost pregatita cu verbele neregulate si alte alea si nu stiu si eu dinainte ce sa fac. Cred ca tb sa fie cu un an peste nivel si la gramatica ca sa stie dinainte indiferent ce le-ar da, sa nu fie surprins, pt. ca el nu e atent in clasa, trebuie sa stie dinainte. Eu vreau perfectiune se pare

Anca, si la noi tot cum zici tu e la Kumon.

Mergi la inceput