America (183)
Raspunsuri - Pagina 17
Oana C spune:
La multi ani, Andreiute si Andrei!!!
Cuscra,las' ca iese imediat Bine ca esti happy si poti sa te bucuri de sarbatori si wine tasting fara probleme.
Oana (18+sapt) si Eva (29 iunie 2005)
lisa79 spune:
la multi ani celor ce poarta numele Andrei sau Andreea.
Miere,eu totusi cred ca a fost ceva eroare. daca iti aduci aminte,Ledi a facut testele alea cela mai iefitne si nu cele ami complexe. acum le va face cu siguranta. totusi mai sper...
black...ti-am zis eu ca ne prinde impreuna
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
anca_ spune:
Si noi avem un Andrew de 10 luni si il sarbatorim azi, dam de baut
sanzi, imi place la nebunie catelul vostru. Si Alex vrea neaparat catel, ne bate la cap de ceva vreme, a zis ca ii scrie lui Santa ..problema la noi e ca nu are cine sa aiba grija de el, sunt mai toata ziua plecati. Dar si mie mi-ar place un catel, mai asteptam, poate peste vreun an, doi...
buflea, bafta la cautat job! Sa vii cu vesti bune cat de curand!
blackpanterro, sa vina bebe cand va doriti voi! Profita cat nu esti pregnant si mai fa toate lucrurile alea pe care nu o sa le poti face in sarcina: vin, bere, sauna, sushi si restul...
blackpanterro spune:
Multu de incurajari :), e ok, cand vine, vine :), intre timp sotul e cel mai fericit om de pe pamant :)) iar eu ma voi distra tare bine in US :)), ii spuneam Oanei ca va veni un sommelier la noi acasa si vom degusta vinuri de prin lume iar eu planuiesc sa inghit tot! :)))
Nu am mai iesit de ani de zile la un club, mi-e atat de dor sa dansez de nu pot sa explic, in alea 10 zile o sa fac de toate ca grandma abia asteapta sa il aibe pe Aidan la ea asa ca e bine ca nu sunt gravi! :))"What happens in the US, stays in the US"! :))
Lisa, cred ca asa va fi :)
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
anca_ spune:
blackpanterro, unde anume vii in state? Scuze daca ai mai scris mai demult si mi-a scapat mie..
sinzi_ana spune:
Catelul e un dragalas...il iubim de la mic la mare (nu bag mana in foc pt soacra)...hihi...
La multi ani pentru Andrei si Andreea!!!!
cristina26 spune:
La multi ani tuturor cu nume de Andrei si Andreea.
V-am admirat in poze pe multe dintre voi.Nu mi-a venit sa cred Delia21, ce baiat mare si frumos foc ai, voi sunteti tot in NY? Corina mai pune poze noi cu fetitele tale, sa ne mai incantam si noi pirvirea. Sinzi_ana cred ca David este tare fericit sa aiba catel.
Felicitari noilor gravidute! si Noapte buna tuturor!
mihutza11 spune:
La multi ani Romania si romani de pretutindeni!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
blackpanterro spune:
Anca, in zona Houston, TX. Stiu ca si Lai e tot acolo, dar nu a mai scris demult, mi-ar fi placut sa ne intalnim.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"