America (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi daca ai vreun cont de paypal trimit niste bani maine.Imi pare tare rau pt Alex, sper sa se rezolve.

Mihaela, nici noi nu stim cum de e stangaci, noi nu suntem :), zici ca Aidan e copilul laptarului, blond si ochi albastri, noi sateni si ochi caprui, el stangaci, noi dreptaci, toate genele noastre recesive au fost dominante la el! :))

Nu sunt gravi so back to the drawing board! :))) Numa bine ma simt si eu bine in State cu fetele la un cocktail :))

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor care l-au ajutat pe micutul David (baietelul suspect de fibroza chistica), am promis ca vin cu noutati, din pacate testul genetic a iesit pozitiv, adica este sigur ca David este bolnavior.....va multumesc inca o data,mi-as fi dorit sa nu fie asa.

Numai vesti proaste, mi se strange inima, suntem foarte norocoase ca puii nostri sunt sanatosi, asta e cel mai important decat toate.

Sinzi, timpul de asteptare de acolo se referea la donori morti, nu la living donor. Nu am reusit sa ma lamuresc dc fac operatii cu living donor pt copii asa de mici, cred ca tb sunat. Oricum ce li s-a spus nu cred ca e adevarat, pt ca am dat peste un articol din 2002, cum ca s-a facut aici in G. o astfel de interventie si mi-a spus si prietena mea ca a avut pacienti cu astfel de transplant, din pacate un singur transplant am inteles ca nu e sufiecient si se pare ca genul asta de malformatie mai are nevoie mai tarziu de ul al doilea transplant.
In fine, eu astept raspunsul de la pediatru, azi,maine.

Adriana, imi pare rau, keep going pt ca imi inchipui ca ai fun in fiecare zi:)). Cand veniti in state?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, imi pare rau ca nu rezultatele nu au fost in favoarea lui...acum ce urmeaza?

Ai dreptate cu fun-ul :). Mie nu imi pare rau, eu voiam sa incepem din Ianuarie cu asta ca stiam ca mergem in State si putem si noi sa iesim la un club, restaurant, etc unde se mai si bea dar JP a insistat sa incepem acum.Venim pe 18, 10 zile, as fi vrut mai mult dar nu mai are el destul concediu, a avut 60 de zile anul asta si s-au dus toate pe calatorii.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Corinadana,da...si la tine e ceva diferenta intre fete.Tare mi-as fi dorit Rudy sa aiba partener de joaca acasa,...dar asta e...poate se lasa indurat doamne-doamne de acum incolo...

Sanzi...am vazut pozele cu "bebele"tau....dulce rau de tot....putem sa venim sa-l vedem candva?Am avut si noi un german shepard (uite-l aci http://good-times.webshots.com/photo/2971576100072337911rkftAh si aici http://good-times.webshots.com/photo/2527234730072337911VCjkNP )adus din Romania de la cateaua sora-mii,cand era puppy de 5 saptamani ,avea 5 kile,....si tare am indragit-o....dar a trebuit sa o dam.La 8 luni era imensa,68 de pounzi...puternica si naravasa...si incepuse sa-l tranteasca pe Rudy....si la una dintre trante...m-am speriat de mi-a stat inima...si ziua urmatoare am dat-o.Asta s-a intamplat in ianuarie...si Rudy si acum imi arata clinica veterinarului unde o duceam....ca sa nu mai spun ca el ina crede ca lola e sick...dar cand se face bine o aducem acsa,...si nu trec mai mult de 3-4 zile fara sa ma intrebe cand o aducem...si daca il intreaba cineva daca are caine el spune ca da.....asa ca ma simt tare vinovata ca nu am managet situatia mai bine,...daca o duceam de mica la dresaj....greseala mea.I have to live with this...forever.Si doamne cat mi-am dorit-o...dar era sincer un pericol pentru Rudy,nu vrea sa-i fac rau,nu maraia,dar se entuziasma si sarea si-l impingea in joaca....dar rezultatul...putea sa fie tot unul rau,s-o ales odata cu un cucui Rudy,in fine,nu o mai lungesc.M-am confesat si ma simt mai bine.O saptamana buna la toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, va salut si eu. Am fost in concediu toata saptamana trecuta, concediu in care nu am facut nimic special. Dimineata cat erau copiii la scoala m-am uitat dupa job, si dupa amiaza am gatit in disperare (prost ca de obicei) si am colindat cu ei parcurile patriei.
Noutatile ar fi :
- Alex merge pe patine cu rotile mai tare ca mine - tare mandra sunt de el.
- Flavia m-a ajutat la chiftele si numai pentru ca au fost facute de ea, a mancat de s-a umflat.
- Era sa luam foc intr-o dimineata acasa cand eu am pus o friptura pe aragaz si m-am dus sus sa-mi caut job si soacra-mea a ramas jos la TV.

Si cam atat.

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Fetelor care l-au ajutat pe micutul David (baietelul suspect de fibroza chistica), am promis ca vin cu noutati, din pacate testul genetic a iesit pozitiv, adica este sigur ca David este bolnavior.....va multumesc inca o data,mi-as fi dorit sa nu fie asa.

Miere, nu stiu povestea baietelului asta dar pot sa-ti spun ca si eu am avut o sarcina gemelara in care unul din feti a fost diagnosticat cu asta ... s-a vazut la ecografia de 10 saptamani, apoi am facut teste genetic ... Eu am ales sa fac avort pentru ca mi s-au parut consecintele sunt de lunga durata si chinuitoare.
Am spus asta ca sa stiti ca acest diagnostic se poate pune in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buflea, consecintele sunt de lunga durata, dar din pacate la ora actuala nu exista vindecare pt boala asta nenorocita. tot ce se poate face este sa se prelungeasca durata vietii, cam pana la 30 de ani din ce am citit eu, dar in strainatate, in Romania nu prea:((

Anyway, stiu ca aici se poate face testul respectiv, nu stiu dc si in Romanania se testeaza pt fibroza chistica. Baietelul are 11 luni.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani de Sfantul Andrei!

sanzi- dulce foc, catelu tau!
sper din tot sufletul sa se rezolve cu baietelu bolnav.

miere- ce distractie pe voi cu saniuta
panteruto- next time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Andreea-mami-de-Philip, Acusor si cine mai da de baut?
La multi ani frumosi si plini de dragostea celor din jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani de Sf Andrei!

dam si noi de baut pt pitica!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!! si
La multi ani Andrei si Andree!

Sanzi ce simpatic e cel mai nou membru al familiei.. mai ca ma convinge sa vreau si eu catel.

Tuturor celor care isi doresc si incearca pentru bebe mult noroc si sa va aduca Santa cele doua liniute mult dorite!Stiu ce greu e sa astepti si sa vezi ca lunile trec si nimic, dar iese si soarele, pe cuvant!! Hai sa avem explozie de la subiect anul care vine.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput