Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

picky yeah nu ne-ai uitat! cum nici noi pe tine ..ce mai face STEFI? cum e cu adormitul singurica? ai reusit sa o reinveti?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salut fetele!Am iar net...!!!imi venea saasa dor mi-a fost de voi.
La multi ani la bebeii sarbatoriti!

Bine ai venit mamicuta de albinutza Maia, aseaza-te cu noi si simte-te bine

Weekendu' atrecut repede. Ioana m-ai bagat in boala cu reteta ta de lasagna. A iesit bestiala, de n ori am furat din frigider pana n-o mai ramas o faramica...tot grasa o sa raman (n-am stiut ca trebuia sa o las un pic la racit si prima felie s-a cam desfacut cand am pus-o in farfurie)Vorba fetelor, vrem si retete de salate.

A si acum tort cu piersici?
ce-mi faceti?deja

Cris, ce harnicuta albinutza, a mea cred ca o sa sada tarziu ca nici nu vrea sa se intoarca, dar e cumintica tare...Pot sa te rog...adica reiau te rog tare, tare trimite si aci la sm filmuletul arhivat daca poti, (mail pe yahoo)ca suntem tare nacajiti(ultimul cinema s-o desfiintat acu 10 ani)
tare-ti multumesc.

Piticuta e bine, acuma doarme de le rupe, i-am pregaatit supita sper sa pape...vom vedea.Oricum e cumintica mea. Sebi era, la timpul trecut ca mai nou mi-a desfiintat un sertar, a baut apa de pe birou cu paiu...nu stiu inainte parca nu era asa, dar cred ca se plictiseste.
Multumim de sfaturile cu cerealele...am ingrosat fructele cu ele...sa ma mulg n-am reusit niciodata mai mult de 60 ml desi nu stiu de ce ca fata se satura si am o pompa bunicica de la Avent , adica buna pentru altii, acum imi dau seama...

picky, hai mai scrie-ne despre voi

toate mamicutzele si puisorii

http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

hop si eu...mi-am luat o berica si am intrat sa va scriu 2 randuri, pana se trezeste cea mica..

Ely, vrem poze cu telefonul...

Bamsy, sa nu fie de deochi lunguta fata
bine ai venit!

Strunfita...ce frumos sta ea in fundic...si in premergator...
e mare fata

felicitari pt kilograme! eu nici nu visez la 52

Daniella, spor la bucatarit! sa-mi spui ce parere ai avut...eu nu-s foarte incantata, ma asteptam la mai mult; dar sotului ii place...
Denis e absolut incantator , asa face si Natalia, da cu spatele cat se poate...

Picki...voi ce mai faceti? asta n-ai spus...

noi am fost ieri in parc...am stat destul de mult, am profitat la maxim de soare...poftiti de ne vedeti:
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/DSC04834.jpg
am facut si cativa pasi..desi nu sta inca foarte bine in fund, sa mearga ii place:
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/DSC04860.jpg

si apropo de mers...ce fel de incaltari le luati copiilor? si mai ales de unde? eu am facut un sondaj prin targ si n-am vazut mare lucru, mai ales pentru marimea lor...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

si apropo de toruri...ia uitati aici:
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/11/tort-autostrada.html
asta da maiestrie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamsy

Buna dimineata! Va invit la o ceasca de cafea! Eu nu prea beau cafea, eu o sa beau un ceai.

in dimineata asta am batut recordul la papat laptic, a baut 200 ml, in cond. in care de cand am inceput diversificarea bea max. 130 ml,cu 5 mese pe zi. BB-ii vostrii cat lapte beau?

acum avem 7.800 kg si 70 cm.

Felicitarie pentru masuratori!!!

noi bem intre 30 si 200 ml, acuma lamuriri...noi avem 3 mese pe zi diversificate si daca aproape se satura din diversificare papa putin laptic, iar noaptea se trezeste odata sa pape si atunci este cand papa si 200 ml....

mai scrie mesaje despre voi pana ajungi la 10 si atunci apari in timp real....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Fetelor, am ajuns la 52.7 kilograme! Sunt asa de fericita Astept de vreo luna sa vad cantarul sub 53

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Felicitari!!!

ce cale lunga pana la 52 kg....nu vreau sa ma gandesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele...pana la ora 12 n-am avut netsi terorista de fi-mea nu m-a lasa nici macar sa va salut,dar acum face naniand I'm free.....

anaela....ce "mumusel" este

alic....dar poza cu opera ta nu ne pui??la listuta inca muncesc de zor si sper sa ma hotarasc odata ca sunt prea multe pentru bugetul alocat jucarioarelor si uita asa taiem-punem si punem-taiem si tot nu-mi iese la socotealadar cum o termin ma infiintez aici cu ea

lavinia....a fost bine la shopping pana sa bagat uratul(soata) si ne-a stricat distractia

danami.....brotacul se pune intr-o parte,e sprijina in cot si apoi..hopa susla mersul de-a busilea am lipsit de la cursuri si inca nu stim sa ne redresam cand bucile o iau intr-o parte si vionta in cealala..ce iubire mare pe capul lornumai ca parca Bubu e sefa si domina

andata....cu siguranta s-a meritat

bamsy.....bun venit in stup!!!!

ely....sigur nu v-a vazut pe voi cum vorbiti la telefon?ca si a me a facut o pasiune pentru mobil,si daca inainte il tinea total aiurea..acuma e maestramai ales cand suna sora-mea si o dau si pe ea la telefon sa vezi ce atenta sta si asculta si apoi chicoteste de fericire

trimit o parte acuma ca nu cumva sa ma oftic daca o sa cada iarasi netul asta si sa fiu nevoita sa o iau de la capat

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

PS incerc sa-mi fac si eu un cont pe youtube sa va arat o maimutica in 4 labute...pe webshot nu merge....cica e prea lung

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Felicitari!!! alta albinuta in 4 labe!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna,

Mii de multumiri si ptr restul fetelor care mi-au fost alaturi (va stiti voi care), vreau sa va spun ca imi sunteti dragi asa ca tot respectul din partea mea

O zi buna la toate!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

..partea a doua....
relusha....multam de cafeluta..e foarte fain filmul si mi l-a dat cumnatul sa-l vedem

bamsy.....pai e bine,ca brotacul meu papa si mai mult de atat la o singura masa

strunfita....ce mare s-a facut si ce frumoasaFelicitari pentru kgla mine al naibii cantar nu vrea sa ajunga nici macar pana la 50kg sper sa nu ajung ca categoria musca ca sora-mea

cuscra....

picky.....ma bucur ca ai intrat

serialbastre....si eu care credeam ca numai soata mea e crizata ca as putea sa raman pe raionul jucariilor

roxi....nu stiu daca merge sa-l trimit,dar incerc

cuscra....fi-mea cand l-a vazut pe fi-tu a intins manutele spre el si apoi a dau si un pic de check la monitor

alic...ce domnisoara mare ai..apropos..tu vrei sa ma omori cu zile?doar ce se potolisera fetele cu clatitele cu ciocolata si mai stiu eu ce ingrediente criminale au folosit si acuma tu?macar de s-ar pune ceva sunci pe mine la cate idei imi dati

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput