Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Fetele din Bucuresti, stiti cumva vreo clinica unde ar putea merge cineva care sufera de depresie si anorexie?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

am intrat o secunda sa plangggggg uauuuuuuuu 52 de kg oare cum mai e eu am 70.3 doamne nici in cele mai negre cosmaruri nu credeam sa am vreodata

picky tare ma bucur ca ai revenit mii de

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabanana spune:

buna fetelor.Cum a fost weekend-ul?la noi ploua si e frig si iar ploua si tot asa.(dar asta nu inseamna ca nu gasim ceva interesant de facut in casa ).
Vaaaaaaaai,nu mai vorbiti de kile.Am pus pe mine 20 de kile cu sarcina.in prima luna am dat jos 13 kile,si de acolo nu m-am mai miscat..am lasat pana si pilulele ce le-am inceput de la primul ciclu de dupa nastere.ma gandeam ca poate de la ele nu reusesc sa dau jos.acum parca mi s-a mai pototlit foamea,ca inainte imi era pofta de orice.
Deci astept cu interes sa ajung la 50(hai 52,na)..numaratoarea inversa a inceput...de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Multumim celor care ne-au urat La multi anisori ieri si azi! Are mama baiat mareee... nici nu stiu cum a trecut timpul!

bebe Dragos George de Catalina

bebe Rares Florin de Lavinia.p

bebe Iosef de Madalinutza

bebe Alexandra de bettyR

anaela, dana felicitari pentru statul in fundic! superbe pozicile! sunt niste scumpi amandoi!

lavinia e bine, multumim de intrebare!

ely nici nu sti tu cat ma bucur sa-ti citesc din nou postarile! pentru frumoasa Marina si pentru mamica ei! sa foloseasca sanatoasa telefonul!

bamsy bine ai venit!

philip lasa ca vine si ziua mult asteptata sa ne lase puiutii sa dormim toata noaptea, ca peste zi vor dormi tot mai putin!

Dana felicitari pentru mersul de-a busilea! WOW, WOW, WOW! Bravo!!!

strunfita Andreea e o scumpica! Mvai dar frumusica mai e! felicitari pentru greutate! cum zice si Daniella vreau si eu macar 70! apoi mai vreau si mai putin, si tot asa!

alic pupam printesa, frumoasa ca intotdeauna!

danabanana la noi e ceata!!! de o saptamana... au fost zile cand si peste zi era la fel ca dimineata si noaptea. lasa ca dam noi si "kilele" astea jos...

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

PICKY!!!! YAY!!! BINE AI REVENIT!!!! Ce ma bucur ca ai revenit!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)

Mergi la inceput

picky, vezi? de fericire ma si repet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ola gagici!
Mai am de citit, dar daca nu apuc acum sa va salut nu stiu cand mai reusesc.
Am facut calculul, Larisa a luat 1,200 kg in 2 luni, 4 si 5.
Vad ca avem mai multe "sefe" la stup, incep si eu sa ma simt mai tinerica .

sarbatoritilor de ieri si azi!

Coraly, multumesc pentru intentie, iar si-a schimbat Lary patternul de somn, vad cum se stabilizeaza si iti spun dupa aceea.

Fug sa-mi incerc pe o suvita o vopsea de par, nu m-am mai facut de vreun an si azi m-a apucat cheful de o schimbare. Tineti-mi pumnii .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Eu as vrea s-ajung la 48, de la atatea kg am plecat in sarcina (si am ajuns la 75 ), mie-mi place de mine slaba tare ...

Dani3lla, vazut piticul in 4 labe ... mama, mama, ce mai cresc puiutii nostri ... vad ca vrei sa-l trimiti la Miruna

Serialbastre, pai de ce crezi ca ma plang eu ... mai un pic si ma dau jucariile afara din casa

Dana, Anaela, ce faini sunt copiii! Si-mi place de Bubu cum isi baga ea manuta la Darius in gurita

Laurao, sa stii ca nu fac mare lucur, nu mananc foarte mult la felurile principale, atat cat sa am lapte pentru fata, plus ca eu am un regim mai special de cand avea Andreea 1 luna, fara lapte si tot ce contine lapte (inclusiv ciocolata, dulciuri)

Alic, mersi Tare fain arata Natalia, vrea sa plece la plimbare deja

Picky, welcome back ... da' de tot, da?

Deea, mersi Eu cred ca toate vom slabi la un moment dat, mai ales dupa ce nu vom mai alapta

Andata, am o curiozitate ... Voi ati planificat-o pe Ioana sau asa a vrut Dumnezeu sa se intample?

De maine n-o sa prea mai am ajutor la copii, soacra-mea pleaca la Caracal din cauza unor probleme in familie si nu stim cand se intoarce. Noroc cu socru-meu ca o sa aduca baiatul de la gradinita.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Uraaaaa azi dupa-amiaza i-am dat lui bb morcov si telina fierte si pasate si a papat de zici ca se bateau turcii la boticul lui.Nu am mai incercat cu zeama pt ca nici la fructe nu a vrut suculetul asa ca i-am dat direct pasat.
alic hai ca parca mai vii de acasa cu berica...decat cu prajiturica...sa stii ca imi va trebui "spor" cand voi face tortul.Cred ca o sa ma gandesc numai la cele 90 de kg cand il voi face ...in schimb nu voi putea sa fac acelasi lucru cand il voi manca
cuscra si fimiu doarme acum....du-te si pana in dormitor si uite-te la ei vezi ce fac
alic la dracu cu atatea praji...mai pune frana ca divorteaza asta de mine
danabanana 20 si mai ai de dat doar 7 ?!?!?!? si te plangi?Eu ce ar trebui sa fac la 36 si date jos doar 16?Zi repede da sa nu-mi dai ideea aia cu aruncatu de la balcon ca nu rezolv nimic...stau la et 3 si cred ca nu as face decat putina mizerie in spatele blocului
auzi doar 7 kg de dat jos....daca beau niste Pur de vase....oare curata grasimea?
carla bafta cu vopsitul ,sa ne prezinti si noua noul look.Felicitari pt greutatea grasunicii
strunfita doar ai vazut ce viteza a prins cand a auzit de Miru...pot sa stau eu in calea fericirii lui?Cat despre regim e bine ca poti...da,din curiozitate...tu nu deschizi link-urile postate de alic?

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Ioana ce mai faceti?Sunteti bine?Ce face Vladut?Nu ni-l prezinti si noua?

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput