Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hello, hellooo!

Iara n-am mai apucat sa scriu nimic de cateva zile, va multumesc pentru urarile de "ziua" Andreei, nu-mi vine sa cred ca are deja 6 luni.
La multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor din zilele acestea si multi pupici!

Noi din pacate bolim toti, ne-a prins o tuse pacatoasa de la mic la mare, am auzit-o si pe Andreea azi-noapte tusind de vreo trei ori. Pediatra zice sa-i dau Ambroxol picaturi, acuma nu stiu ce sa fac, o sa cumpar si vad cum mai tuseste. o sa sun si homeopata sa vad ce zice si ea. Andreea, voua v-a trecut tusea? I-ai dat ceva la N?

M-am distrat auzindu-va vorbind de jucarii la mine e plina casa, eu sunt suprasaturata de jucarii, de-abia reusesc sa aspir, da-mi aduc aminte cu drag cum eram la Bogdan.

Alyntha , n-am reusit sa va votez, imi tot zice cod invalid da' mai incerc eu.

Lavinia, l-am votat pe Rares si ieri si azi Tare draguta poza

Bamsy, bine ai venit printre noi! Eu inca alaptez, asa ca nu-ti pot raspunde la intrebare.

Fata mea doarme de vreo ora si jumatate, asa a dormit si ieri

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Poze de la 6 luni, pentru cine doreste sa vada
http://family.webshots.com/photo/2879470570085586843NgrFLx

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Fetelor, am ajuns la 52.7 kilograme! Sunt asa de fericita Astept de vreo luna sa vad cantarul sub 53

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata mamici de teroristi mici

anaela ce frumos ca au asa verisoare mai mari care sa-i iubeasca pe piticiAm vazut si pozici cu 2 pitici scumpi si cu un botic dulce http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/DariusNov2009#5407038381006684706
yoanna asa statea si Denis la inceput 10 min dupa care mieuna iar acum sta numai pe burta.Cand ii fac masaj seara pe manute si pe umeri bazaie de durere
cuscra asa a facut?Nu a luat la fata jucarele?Da-mi nr de tel ca ti-l mustruluiesc eu de nu se vedeSi acu, fara misto, stii ce rade fimiu cand vede poza aia?Scoate si limba si-i curge si o baluta
alic chiar asa baga reteta la tort ca o dau dracu de cura de slabire...incep de pe 1 ianuarie si am eu timp sa ma fac buna rau pana la vara...gata am vazut reteta si am salvat-o...il fac la sf saptamanii la ziua lu fimiu
lavinia sa stii ca nici eu nu l-am invatat sa doarma pe burta dar de cand a inceput sa se intoarca singur are o placere imensa sa doarma asa
danaMi felicitari pt ridicatul in fundic si bafta sa iasa bine la analize si sa nu-ti mai faci problemeAm vazut si poze frumoase cu pitica micaAm vazut si filmuletele...Darius sunt dulci degetelele lui Bubu?
andata cred ca stiai tu ca nu or sa-ti dea si tie sampanie de Revelion si ai zis ca mai bine gusti din burtoi cand o sa bea mami nu?
bamsy bine ai venit in stup si tu si pitica mica.Sa-ti traiasca sa va aduca numai bucurii si te asteptam mai des la "barfa".Pana una alta scrie repede inca 4 mesaje sa se "familiarizeze" moderatorii cu tine si sa apara in timp util
ely pup pitica sa treaca maraiala.Se poate sa fie de la dinti.Imi spunea pediatra ca nu e musai sa faca febra si nu e musai sa se umfle gingiile.La Denis mi-a spus ca nu e cazul inca de dinti dar se poate sa fie marait seara si noaptea pt ca dintisorii cresc noaptea si cresc cam 1/2 cm in gingie pana ies.
madalinutza foarte tare tu cu ...."vremea ta"
bamsy felicitari de masuratori...eu nu stiu cat bea BB Denis ca bea direct de la "sursa"
strunfita pupici si sanatate multa de la mic la mare.Pup tititza mica cu ochii mari si mamica "slabanoaga"....52,7Vreau si eu macar 70

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi

PS incerc sa-mi fac si eu un cont pe youtube sa va arat o maimutica in 4 labute...pe webshot nu merge....cica e prea lung

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna,

Intru doar sa va multumesc din suflet celor care s-au mai gandit si la noi: deea, yioanna, ely, lavinia, laura.o (sper ca nu am uitat pe nimeni, iar daca am uitat mii de multumiri si ). Urez si eu bebeilor vostrii dragi, la mai multe lunite, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi ...stiu ca la unele e prea devreme sau prea tarziu dar consider ca niciodata nu e tarziu sa spui un "la multi ani"....

Yuppi am vazut poze cu frumsetea ta, e comoara. Pe tine nu te-am uitat...asa ca iti multumesc mult

Mii de multumiri si ptr restul fetelor care mi-au fost alaturi (va stiti voi care), vreau sa va spun ca imi sunteti dragi asa ca tot respectul din partea mea

O zi buna la toate!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna,

Intru doar sa va multumesc din suflet celor care s-au mai gandit si la noi: deea, yioanna, ely, lavinia, laura.o (sper ca nu am uitat pe nimeni, iar daca am uitat mii de multumiri si ). Urez si eu bebeilor vostrii dragi, la mai multe lunite, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi ...stiu ca la unele e prea devreme sau prea tarziu dar consider ca niciodata nu e tarziu sa spui un "la multi ani"....

Yuppi am vazut poze cu frumsetea ta, e comoara. Pe tine nu te-am uitat...asa ca iti multumesc mult

Mii de multumiri si ptr restul fetelor care mi-au fost alaturi (va stiti voi care), vreau sa va spun ca imi sunteti dragi asa ca tot respectul din partea mea

O zi buna la toate!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Sa stii ca si eu ti-am simtit lipsa si tare mult as vrea sa treci peste toate si sa revii din nou printre noi si pe tine si tititza mica

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Am reusiiiiit uraaaaaa...deci priviti o maimutica mica in 4 labute http://www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei si celor din weekend!

Dani3lla, super filmuletul, deocamdata l-am vizionat fara sonor ca doarme Cezara.
Strunfita, n-am cuvinte sa-ti spun cat te invidiez. 52 de kg?! N-am mai avut atatea din liceu, eu m-as multumi sa ajung la 65, desi ideal ar fi un 60-62 de kg. Dar eu doar dau din gura - vorbind si mestecand, dulciuri, ca alea ma omoara. Vazut poze cu copii frumosi si jucarii multe prin camera.
Bamsy, bine ati venit in stup! Ce fetita inaltuta ai! Sau ar trebui sa zic lunguta ... in fine. Asteptam poze cu voi.
Cris am fost si eu in Carrefour duminica si ce m-a mai alergat al meu pe la raionul cu jucarii. Daca era dupa mine ramaneam acolo. Pana la urma nu am cumparat nimic, nu m-am putut hotari asa de repede, eu le vroiam pe toate.
Dana, Anaela, am vazut poze si cu verisorii ... Bia merge de-a busilea?! Ce albinute mari!

Am votat si eu tot ce-am prins si am putut.

Am fugit sa iesim un pic la aer, acum cat e mai frumusel afara. oricum la Suceava miroase a iarna.
O zi buna tuturor! Si celor care scriu mereu si celor care doar citesc, mai mult din umbra.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Fetelor, am ajuns la 52.7 kilograme! Sunt asa de fericita Astept de vreo luna sa vad cantarul sub 53

FELICITARIII!!! cum ai reusit? eu astept de 4 luni sa vad cintarul sub 57 dar se incapatineaza la 58kg..tot 52 e si greutatea mea ideala

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput