Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

gabi.....m-a fugarit al meu printre jucarii si nu m-am ales cu nimicadar deja m-am apucat de facut listuta ca sa fac o comanda on-line

relusha.....terorista a fost cam maraita..o sa pun si eu bazdacii ei pe seama dintisorilor ca a inceput sa muste ca un pitbull si pe mine m-a mancat pielicica sa ma uit la filmul ala 2012 si m-a apucat 2 dimineata si dupa o juma de ora dupa ce s-a treminat filmul s-a trezit in maraieli pitica si toata ziua a fost intr-o psa proasta

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

...deci asa sta treaba...de aia mai ai tu bani in buzunar, ca pe langa jucarii o luasi la fuga....

imi pare rau sa aud ca terorista e marait, dar asta a fost doar ieri, azi o sa fie cuminte....

zici de filmul 2012.... de unde l-ai luat....? e ceva de el....?

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui yuppi
madalinutza e bine sa mergi la munca, si ca mergi doar o zi pe saptamana e si mai bine!

A, pai daca era vorba de mai multe zile sigur nu mergeam ca inca il alaptez pe Iosef , si pt ca nu vrea biberonul taica-su ii da lapticul pe care i-l las eu (muls)cu seringa. E cam chin si pt Iosef si pt tatal lui.Si eu oricum m-am invatat cam "casnica" caci de cand l-am nascut pe Luca nu am mai mers la munca cu program normal. Mergeam cate 2 zile /saptamana, nu atat pt bani ci mai mult pt faptul ca eu sunt ortodont, am pacienti cu tratament inceput, mi se pare ca e in primul rand o datorie morala sa le finalizez tratamentul. Un tratament de orto e unul pe termen lung, dureaza cativa ani si fiecare medic il gandeste in felul lui, e cam aiurea sa-ti lasi balta pacientul la mijloc. Cateodata ma minunez si eu ca m-am obisnuit sa stau acasa, cand eram gravida cu Luca nu concepeam ca o sa pot sa renunt la munca mea. Eu muncesc de la 18 ani, am lucrat si in timpul facultatii iar dupa ce am terminat, meseria mea imi aducea f multe satisfactii. Totusi vine o vreme cand toate nu valoreaza cat un zambet de copil....

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

cum spunea Ana si Bubu se ridica in fundulet de cava timp , mai precis din noaptea in care mi-a facut febra 39,5, nu stiu cum se ridica Miru dar Bubu doar din 4 labute poate sa se intoarca direct in fund, si mergede-a busilea de n-o mai pot lasa singura in pat nici macar inconjurata de perne pt ca nu mai reprezinta un obstacol pt ea, le escaladeaza imediat si a trebuit sa-i schimbam si patutul cu tarc ( pe care acum cand am facut poze am vazut ca l-a si inaugurat Darius aseara cu putin laptic dar nu ma pot supara pe el pt ca e mai mult decat un nepotel ) pt ca se ridica deasupra aparatorilor si dadea tot timpul cu capul de patut.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Felicitari!!! deja mers de-a busilea...? waw ce albinute mari avem....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamsy

Buna fetelor, va citesc de ceva timp asa ca m-am hotarat sa intru si si eu. Am o superba albinuta Maia nascuta pe 13 mai, 3.800 kg, 57 cm la nastere.

O sa mai intru sa va salut numai ca trebuie sa ma familiarizez si eu putin cu forumul.

Va doresc noapte buna si multi pupici bb-ilor.

Bine ai venit in stup... waw ce mare s-a nascut printesa ta...

Fetele care se ocupa de lista o sa va treaca si pe voi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Neata gagici

andata asa mananca bucalatul meu orice ii dau...cu o poftaaaSper sa pape asa si cand incep sa-i dau supica.In ceea ce priveste varsta cred ca ai detronat-o pe sefa dici ...cred ca avem o noua sefa in stup.Dici e in '72 si tu cred ca in '71 nu?Asa am inteles eu de pe blog
ancy sunt de acord cu cuscra ia-le banii...e dreptul tau

Buna. Si eu sunt un fel de "sefa"- nascuta tot in '71. Si...sa stiti ca mi se mai intampla sa zic "pe vremea mea"

POZE

pana la urma ajungem cum a zis Dani3lla...."2 cu sapa, 5 cu mapa"... 4 avem deja....sa vedem poate ne zice si Carla in ce an e nascuta....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

hehehe, relusha, multam de cafea, eu ma'c la nani.
am vazut gogosele moldovenesti frumoase si am votat iar pt rares.
azi N a dormit iar in 3 reprize de 30-40 de minute, nici nu ma asteptam sa reziste minunea, basca s-a trezit la 3 jumate din ultimul somn, asa ca fuug sa-i fac baie si sper ca pana la 6.30-7 sa si doarma.
o saptamana minunata tuturor

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

balaceala placuta si apoi noapte buna....

Mergi la inceput

ely, micuta maraita.... azi sa fie bine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza
Totusi vine o vreme cand toate nu valoreaza cat un zambet de copil....

POZE

punct ochit, punct lovit.... asa si este....

tu nu ai somn....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Buna dimineata! Va invit la o ceasca de cafea! Eu nu prea beau cafea, eu o sa beau un ceai.

in dimineata asta am batut recordul la papat laptic, a baut 200 ml, in cond. in care de cand am inceput diversificarea bea max. 130 ml,cu 5 mese pe zi. BB-ii vostrii cat lapte beau?

acum avem 7.800 kg si 70 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

De fapt ea nicioadata nu a papat mai mult laptic, nu e o mancacioasa de laptic, in schimb ii plac fructele si legumele la nebunie.

Multumim de primire. pupici stupului.

Mergi la inceput