La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumim de urari si le intoarcem si noi celorlalti licurici. Dam o cafea si o felie de tort ca taman l-am terminat de facut.

La 9 luni sarim peste 10 kg, nu avem nici urma de dinte si mai nou nu mai halim noaptea . Am fost plecati la un concert folk saptamana trecuta si l-a adormit maica-mea si s-o fi gandit copilul ca daca nu sunt eu in peisaj nu mai primeste nimic asa ca nu s-a trezit la masa de 10-12. Si apoi nu i-am mai dat nici in celelalte nopti. Ca tot ii micsoram cantinatea. Se mai trezeste cam de doua ori de control, da adoarme repede la loc daca ii bag suzeta, iar spre dimineata e musai sa il iau la noi in pat Cred ca ar adormi si acolo dar mai greu si l-ar trezi pe Dori asa ca cedez de obicei. Poate in minivacanta de 1 decembrie trec la dezvatat.
Dar cum in rest adoarme singurel si doarme bine si peste zi nu prea ma stresez. De mancat mananca, e vesel si umblator asa ca e normal sa aiba si el macar o fitza in cap Nu de alta da sa simt ca am copil mic in casa. In rest e foarte cooperant, se joaca singurel dar sa mai fie cineva cu el in camera, e lesinat dupa tac'su in continuare si il imita pe Dori la absolut orice. E o placere sa ii vad jucandu-se impreuna.

Dori baga regulat cate o tura de muci dar pana acum vad ca Fabi nu ii ia si el. Sper sa reusim sa trecem cu bine peste iarna.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Neata si de la noi!

Alina1976 ti-am vazut printesele dulci, Sabinutza e din ce in ce mai frumoasa si seamana tot mai mult cu sora ei.
Referitor la vomatul in jet, am patit si noi asta o singura data, acum vreo doua luni, noaptea pe la trei, cand Thea era foarte maraita si plangacioasa, nu mai adormea, si m-am gandit eu sa-i dau un bibe cu lapte. L-a mancat si dupa ce a terminat l-a varsat pe tot. In rest, nu ni s-a mai intamplat, dar nici nu mananca foarte mult la o masa. Cantitatea pe care a baut-o Sabinutza nu mi se pare exagerat de mare, dar fiind la biberon, probabil a ajuns mult si repede in stomac. Eu nu-i mai dau cu biberonul decat lapte si apa

Lisa, Cris, si eu votez in fiecare zi, chiar daca nu intru sa scriu ceva

bebelusi, super festivalul folk, a ramas muzica mea de suflet din facultate. Noi pentru fundic am folosit numai Bepanthen unguent si ne-a trecut foarte repede.

Cristi 2003 tare dragalas Carol cu clopul lui. Mai si ce de jucarii are...

Micola, felicitam si pe Alexutu pentru pasi

Anna, cred ca am citit pe undeva ca in jurul varstei de 8-9 luni, unii copilasi au o perioada in care le e teama de necunoscuti.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Acum am vazut pozicile cu Caterina si Alexia, doua domnisoare frumoase si gratioase

Tortul Lisei este...demential Ce bine ca nu ma pricep, altfel nu as mai incapea pe usa

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ei, cum era vorba aia, orice minune tine trei zile?

Ieri a dormit din nou dupa amiaza de la 4 la 6 si azi noapte s-a trezit la 4 dimineata:)) pt lapticul lui, dar partea buna este ca a adormit singur inapoi in max cinci minute, pana la 7 dimi.

Perseveram, perseveram:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani! Fabian, Eva, David si Teodor Sa crestei mari si sa fiti sanatosi!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Am niste emotii de MOOOOOR!! Sunt la birou si tocmai m-a sunat finutza mea sa-mi spuna ca are dureri de burtica si de spate....de aseara incontinuu....nu stia ce sa faca daca sa-si sune DR sau nu.
Evident ca i-am zis sa-l sune si a si chemat-o la control.
DOAMNE sa nu fie ceva ca are doar 34 sapt!! .....Pana vine de acolo stau cu inima ca un purice....UFFFF

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor pentr aprecieri. A fost foarte bun tortul si a facut senzatie. e super simpla reteta. am sa v-o scriu mai tarziu cand am un pic de timp.
La multi ani licuricilor de azi

noi iar nu am dormit...sunt buhaita de numa'
partea buna e ca nu mi-am pierdut speranta

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa neaparat sa ne dai reteta, tortul arata bestial!

Am pus pozici noi cu copilasul Aidan, nu mai pot sa ii spun bebelus, mai ales acum cand merge prin toata casa:))mai are putin si alearga dupa pisica LOL
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Wwwwaaaawwww Miere . Este superb Aidan si mai are si parul cret

Lisa mortal tortul. Vreau si eu reteta.

Votat fetele

Alina ma rog pt finutza ta sa fie ok. Dzeu sa aiba grija de ea si de bebe.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

IrinaC cum sunteti? Ce mai face Andreitza?

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput