La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
koruccia spune:
Buna fetele
La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari
Iar am vazut pozici super:)
Alina, fetele tale sunt niste frumoase si seamana tot mai mult intre ele.
Bee, am admirat-o pe Alexia, draguta si gingasa si cu ochi superbi! Mi s-a parut ca a crescut mult, o vad chiar inaltuta:)
Miere, Aidan are carlionti! De-ai sti cum pandim noi toti daca apar la Caterina, ca eu sunt creata si taica-meu la fel, da ea cred ca a luat de pe linia italiana:(
Lisa, am ramas pe spate cand am vazut tortul! Ai talent culinar, nu gluma! Si zici ca nu dormiti? Acum care e motivul?
Nici Cate nu doarme, azi noapte de la 4 la 6 a avut program de joaca, a urlat in orice alta ipostaza asa ca a trebuit sa o duc in living. Oricum l-a trezit pe Ste care avea ceasul pus la 5.30, caci de-abia intors din Corea a plecat in alta delegatieIN fine, macar prin hoteluri se doarme, nu ca la noi:(
A iesit si al 4-lea dintisor, dar cred ca mai sunt de iesit fiindca e foarte agitata si nu doarme nici in timpul zilei, de nu mai stim ce sa facem cu ea. Noroc ca e mami aici si dupa tura de noapte, cand prestez eu, o ia dimineata ca sa dorm si eu 2 ore legate..nu stiu ce ma fac cand pleaca.
Azi sunt super happy fiindca baiatul nasilor nostri de cununie, impreuna cu sotia, au primit in adoptie o fetita de 4 saptamani, Lucia. E un adevarat miracol pentru cum merg lucrurile aici, se asteapta ani de zile pentru un copilas. Evident ca sunt in al 9-lea cer, doar ca trebuie sa organizeze totul in 3 zile, ca miercuri le-o dau acasa. Incredibil cum gandesc si asistentii astia sociali: de-abia ajung 9 luni sa cumperi si sa te pregatesti pt un bebe si bietii parinti adoptivi trebuie sa se descurce in 3 zile...sf
Pupici la toata gasca, sper sa mai pot reveni azi
cami_antonia spune:
fetele
am intrat
sa va dau vesti bune
si sa multumim lui Dumnezeu
Alina e bine
azi a mers primii 10 metrii tinuta
si acum seara
am vb cu ea pe internet
au coborat din salon
la internetul clinicii
si am vazut-o
arata minunat
nu-mi venea a crede s-a operat vineri ... 7 ore jumate si acum e in carut si umbla ...
este cum era inainte de prima operatie
parca nu credeam ca e ea
era foarte mandra de ea
si foarte hotarata sa faca un bebe la anul
sa ii ajute Dumnezeu
azi si fratelo
era in sfarsit
putin mai destresat
mai increzator
si luminos la fata
offffffffff
draguta de ea
ce e mai rau
este ca tumora
se poate regenera
deoarece profesorul a spus ca este agresiva
asteptam rezultatul de la anatomopatologice
si atunci ne va zice mai multe
va pup pe toate si toti licuricii si LMA sarbatoritilor
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
iuliacris spune:
Cami, grozave vesti! Doamne Da sa mearga tot inspre bine!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
deci nu se poate sa treaca ziua si sa nu va las scris despre ce poze frumoase am admirat.
bee,e...e...atat de frumoasa Alexia,ca nu am cuvinte. seamana cu tata dar are finetea ta,ochii tai...o combinatie foarte reusita.
miere,Aidan e baiat mare
de thea,nu p[ot decat sa zic ca e unica...,picatura din mama... ma topesc cand vad ce licurici frumosi avem
Cami,ma bucur pentru Alina,sa dea Domnul sa fie bine.
IrinaC,pe unde umblii???
Ana nu a dormit,de oboseala cred,am ajuns pe la 9.30 seara acasa ,era rupta de oboseala,s-a trezit din 2 in 2 ore.acum doarme de 1h si 20 min.
revin.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
Daiopri spune:
Cami Doamne ajuta in continuare. Sa auzim numai vesti bune
Am vazut si eu ceva pozici, la cele cu fetite ma topesc de numaMai ca as mai incerca o dataNoroc ca ma opresc astia
Pentru fetele care vor sa stie despre rezultatul meu am scris dincolo.
Miere e sexy rau Aidan in poza cu pantalonul scurt (sau chilotel)
Raportam si noi niste seri incurcate. In una scandal cat cuprinde, in una nu s-a trezit decat dim la 4 ,30 dupa papa, apoi aseara a mai smiorcait nitel si papa doar la 6, si nu mai zic ca de vreo 4 zile ne trezim pe la 8, azi la 9, de a venit sora mea sa vaza ne mai trezim sau nu
Lisa, tie nu ti-am zis ca mai tre sa dau jos vreo 15lb cel putin?
Durere tortul ala. Si zici ca e simplu de facut?
Sasha, al meu cam asa mananca si tot se trezeste noaptea. Dar am inceput si noi sa micsoram cantitatea, desi eu stiu clar ca nu de foame cat de obisnuinta.
Dar om creste noi mari. Despre speriat cam asa fac toti la varsta asta. Sunt putin cei care sunt f f sociabili si nu se sperie. Nici macar nu e ca sunt sociabili sau nu, cat e ca sunt mai constienti de ceea ce este in jurul lor si normal ca pe noi ne stiu mai bine. Si mai apare si frica de despartire.
Chiar asa, unde esti irina? Si roxana?
Ariya cum e Amedeo?
Cristi vazut Carol. Chiar a crescut mare si pare vesel tare.
Anca, noi plecam asa de nebuni de cele mai multe ori, si nu stam mult. In Seattle mergem doar daca zburam de acolo.
la baieti tai.
Vai mai am putin si pleaca sora si acum suntem cu pregatirile de plecare. Iar imi amintesc cum nu am ajuns eu in tara
Aalina, deci ma parasesti da? Las ca il pun si pe al meu la invatat. Vaz ca pare ca se apropie. Cum zicea si Miere e poate si de la dinti, ca desi mi se pare ca nu il afecteaza, tot baleste. Acum avem si nr 7. Ma stradui si eu s amai pun poze si nu apuc, ca nu stiu ce face sotul asta al meu la calc.
Numai bine tuturor
PS am uitat sa zic ca i-am tras un bretonAsta e, creste pana la mot ca nu se mai putea.
bebelusi spune:
Vlad nu a dormit azi decat o jumatate de ora si acum a cazut terminat, nici la baie nu mai avea rabdare de somn si i-am mai facut si o baie fierbinte.....sper sa doarma pana dimineata.
Ma duc sa mananc ciorba de fasole, am o pofta de mor, cum nu am mancat cat timp am alaptat, acum imi fac de cap
In timp ce va scriu tocmai ii dadea mircea sa pape si cred ca s-a innecat ca a tusit si a vomitat tot ce a mancat. Presupun ca s-a innecat ca el nu a vomitat decat de 2-3ori in viata lui. Am schimbat copilul, si acum papa iar sa vedem ce se mai intampla
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
iuliacris spune:
Daiopri, imi pare bine sa aud ca ai vesti superbune, si le spun si celor care n-au cetit dincolo ca ti-a iesit biopsia buna si "gripa" si-a luat talpasita. Na, ca te-am parat. Asa ca, felicitari si sa-ti fie numa' bine de-acum incolo! Sper sa-ti revii si din oboseala. Drum bun surorii tale si pupici pisoiului si motanului.
Poze
Carla
iuliacris spune:
Bebelusi, sa-ti fie de bine zama de fasole. Nu cred ca are nimic Vladut, trebuie sa mai vomite si astia mici sa stie macar cum e
Poze
Carla
anna-mama spune:
Daiopri bravo, ma bucur tare mult pt tine. multi
Cami, ce vesti bune ne aduci! Doamne ajuta sa fie totul bine pt Alina si sa le dea Dumnezeu un bebe sanatos de care sa se bucure, ca merita amandoi!
Alina, cum mai e finuta ta?
Korrucia, super vesti! Sa ii ajute Dumnezeu sa fie sanatosi si ei si bebelusa, si sa aiba parte numai de bucurii! Pt o minune de copil o sa reuseasca sa pregateasca totul doar in 3 zile
Cate
Am vazut pozele cu Aidan, ce baiat mare si frumos! Miere, cum se mai descurca cu mersul?
Crisspy, e bine Vladut, se plimba toata ziua prin sufragerie si cum sunt neatenta cum o zbugheste la coltul cu flori
Razvi nu e alintat, acum toti copiii se manifesta prin plans cand nu le convine ceva, sunt in perioada de testare. Probabil ca daca le va tot merge o sa devina alintati Razvi scump
Alina, pe unde esti? Ii trimit multi lui David.
Irina? Ai fost la baby expo?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
anca_ spune:
Lisa, arata mortal tortul!!! Vreau si eu reteta, macar sa-l incerc sa sigur nu o sa imi iasa ca tie, n-am eu atata maiestrie
miere, ce mare e Aidan! probabil s-a trezit devreme pt a dormit dupa-amiaza mai tarziu, acum macar stii ca somnul de ziua ii influenteaza programul noaptea, si dintii, dar lasa ca ies ei toti si scapam noi.
iuliacris, mishto program de weekend. La noi ploua si ploua si ploua, nu degeaba e renumit Seattle-ul pt vreme ..dar suntem obisnuiti de acum si iesim si pe ploaie, ca daca am astepta vremea buna nu am mai iesi din casa cateva luni bune
daiopri, bravo pt rezultate!! Cred ca v-ati mai luat o piatra de pe inima. Cand pleaca sora?
Andy tot se mai trezeste noaptea, dar nu mai bea lapte, se trezeste cam de 2 ori, pe la 2 si pe la 6, de control...sper sa renunte si la astea cat de curand.
In apropiere adica la 30 mile si respectiv 70 mile distanta sunt 2 statiuni de ski, una s-a deschis deja, aia mai aproape, desi nu e prea fancy, are lifturi de alea slow, dureaza 10 min pana ajungi sus...cealalta se deschide in decembrie si acolo mergem noi de obicei, mai mult de condus, dar conditii mai bune de skiat. Incepem sa ne pregatim, tocmai am constatat ca lui Alex nu ii mai vine costumul de anul trecut si trebe sa mergem shopping. Dar sper sa ajungem la ski in weekendul dupa Thanksgiving. Abia astept, imi place la nebunie zapada si aerul ala curat si rece.