La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina1976 spune:
Neata,
Multumim de aprecieri fetelor
Miere, bravo lui A pt somnik!! Sa stii ca dormea prea mult in timpul zilei si poate si somul ala de la 5-7 era prea aproape de cel de seara. Bine ca s-a schimbat si poate acum nu o sa se mai trezeasca noaptea. Ar fi cazul...
Bebelusi, pt fund iritat, vestitul CUTADEN sau mai noul REVIKEN (care e acelasi lucru). La noi functioneaza excelent si imediat.
Bee, chiar asa...Alexiuta a recuperat fantastic din greutate!! Are peste 9kg deja?!!! SUPER!
Lisa, yam-yam-yam...... MORTAL! Zi-ne detalii....
Cristi, Carol un scumpic si evident ca seamana cu tine la greu!!
Fetelor, sa va spun ce patim noi mai nou....D-ra Sabinutza are mese la care papa mai mult, sau e foarte lacoma si baga in ea cat poate dupa care la cateva minute vomita in jet o parte din mancare :-(
Ieri de exemplu am fost la ZOO si acolo i-am dat un bibe de fresh de portocale in care i-am pus 150g de fructe pasate si au iesit cam 200ml de papa. A tras cu pofta vreo 180ml....dupa care la 10 min a vomat in jet o parte din ce a papat .
Si am mai patit asa o data cand a papat numai la o masa si supa si iaurt si desert....Ati patit asa ceva?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Fabi, Eva, David si Teodor! Sa cresteti mari si sanatosi si fericiti!
Iulia, nu o deochi pe Carla, dar tare o admir Si lui Vladut ii place la plimbare si chiar la cumparaturi, dar are o limita de timp
Bebelusi, si Vladut a tras mult timp cu bubitele la fundulet, si am ajuns la aceiasi concluzie cu Miere, apa si sapunul sunt sfinte, servetele umede folosim doar daca suntem plecati, mult timp aerisit funduletul + Mustela cu care i-a mers f bine.
Bravo lui Vlad pt "pa!", chiar e baiat mare
Criss, cum mai sunteti? Ce frumos ca petreceti sarbatorile in Romania! Nu stiu sa-ti raspund de obligativitatea scaunului, dar daca poti face rost de unul e bine venit.
Fetele, ati fost la baby expo?
Crisspy, ce mai face Razvi? Cum a fost in wkd?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Alina, Offf, saraca Sabinuta Incearca sa ii dai cantitati mai mici, dar poate s-a agitat dupa ce a papat si din cauza asta a vomat.
Bee, astept pozici cu Alexiuta
Poze Vladut la 9 luni
flowerbee spune:
Alina, se regula dragalasii astia ai nostri varsa daca se agita sau daca isi baga degetele pe gat. Uffff, mititica Sabinuta. Ana ce mai face?
Alexia a luat destul in greutate pe la 6 si 7 luni, dupa ce s-a terminat cu varsaturile, anemia si infectia urinara. Luna asta cam putin, dar e normal.
Anna-Mama, acum incerc sa incarc pozite si trimit link pe mailul comun.
EDIT: Am reusit!!!! Am pus pozici si de la 9 luni si de la 10!!!!
Ieri am facut calcan cu usturoi si moules marinieres si au fost ffff bune. Reteta de scoici marinate am invatat-o in Belgia unde e reteta traditionala si de atunci tot fac in fiecare luna care contine litera "r". Nu am facut poze pt ca s-au mancat pana la ultima. Calcanul f bun, a fost o premiera, noroc cu mama ca a mai adaptat reteta pe care o gasisem eu pe net si pana la urma a iesit delicios.
anna-mama spune:
E o frumusete Alexia Imi place poza zici ca e o papusa, are ochii super si parca e data cu fard in obrajori si isi tine manutele de parca trebuie sa i se usuce oja Ce mai, ai deja o domnisoara
Si aici am vazut clar cu cine seamana, cu tine.
Poze Vladut la 9 luni
bebelusi spune:
Fetelor va multumesc pentru sfaturi, de pampers n cred ca e vorba ca am folosit mereu acelasi model, eu cred ca e de la mancare, am obs ca la banana se irita. O sa incerc faza cu spalatul, ma enerveaza ca trebuie mereu sa stau sa potrivesc apa....sa astept sa se incalzeasca....dar asa voi face.
Bee baga reteta, se poate......ne faci pofta si ne lasi cu ochii in soare
Fetelor voi ce stiti de motul copilului, se ia la un an, sau la cateva luni dupa ce implineste un an. Nu ca m-ar interesa f mult dar la mine in familie parerile sunt impartite si vroiam sa stiu voi cum stiti ca e.
Noi azi noapte ne-am trezit la 6, yupiiiii si apoi am facut nani pana la 8,00
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama E o frumusete Alexia Imi place poza asta http://picasaweb.google.ro/BebeAlexia20/Alexiuta10Lunite?feat=email#5407197082617043842, zici ca e o papusa, are ochii super si parca e data cu fard in obrajori si isi tine manutele de parca trebuie sa i se usuce oja Ce mai, ai deja o domnisoara Si aici am vazut clar cu cine seamana http://picasaweb.google.ro/BebeAlexia20/Alexiuta10Lunite?feat=email#5407197014492666674 Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009) Poze Vladut la 9 luni |
Anna, apoi esti singura care imi zice ca fata seamana cu mine, drept pentru care te pup. Toata lumea zice ca Alexia e copia fidela a lui tat'su si ca eu am fost doar mama purtatoare. Dar acum exista un precedent pe care il voi invoca mereu: ai zis ca seamana cu mine.
Multumim de aprecieri. Ne-am uitat si noi la pozicile cu Vladut si e tare dulce cu falcutele lui rotunjoare. Cred ca te-am vazut si pe tine intr-o pozita dar nu mi-am dat seama daca baiatul iti seamana sau nu. Cred ca la ochi nitelus.
De unde ai luat suportul acela pentru cadita? Eu ii fac baita in cabina de dus (cadita e pusa pe fundul cabinei de dus) si ma cocosez la baita.
Patri, cum gasesc un moment liber, scriu retetele si le postez, mai ales cea pt scoici.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Bee, sustin ca seamana, cel putin ochii ii are de la tine Alexia Si sunt superbi M-am uitat si la poza cu tati, are si de la el, dar nu e copie fidela Eu zic sa scoti poza cu tine si sa o arati celor care sunt de alta parere
La noi lumea zice ca Vladut seamana cu tatal meu, iar parintii sotului se tot chinuie sa gaseasca ceva asemanari si cu fiul lor Eu zic ca are trasaturi de la amandoi.
Suportul de cadita l-am luat de la MiniBlu si e o mare inventie, altfel m-ar fi rupt de spate.
Bebelusi, la noi motul se ia la 1 an.
Poze Vladut la 9 luni
crisspy spune:
'Neata
sarbatoritilor din ultimele zile si de azi
Alina86 vazut poze cu Sabinutza frumusica...mai da' fetele tale seamana ca doua picaturele de apa ...mortale perucile...sa stii ca si eu patesc la fel cu Razvi, daca nu sunt atenta cand nu mai vrea sa manance si ii dau chiar si o lingurita in plus fata de cat vrea el, imi varsa in jet ...
Vazut poze si cu Carol scumpic ...ce mare s-a facut...
Lisa ... fara cuvinte, esti mare maestra..da pe share reteta poate ma apuc si eu de bucatareala ca de cand s-a nascut Razvi m-am lenevit...trebuie sa-mi reintru in ritm... multi Anuscai de la Razvi
Bee felicitari pentru Alexiuta ...am vazut si pozicile , finutza ca intotdeauna ca si mama ei...
Anna multumim de pupicei...cum se mai simte Vladutz dupa buf? Multi
Noi suntem bine...am ajuns si noi la pragul de 10kg ...insa cred ca o sa iasa un mic rasfatat...de acum are personalitate, frate, daca nu faci cum vrea el iese scandal...
Anna sa stii ca nici Razvi nu mai e asa sociabil ca inainte...daca i se pare lui ceva suspect la o persoana pe care o vede, se pune pe plans si nu se mai poate calma...am fost in week-end la bunica mea si s-a speriat de unchiul meu...a trebuit sa plecam in 5 min ca a iesit scandal ...
O zi usoara la toata lumea
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
crisspy spune:
Pati ai PM
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta