La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
anna-mama spune:
Buna seara, mamici!
A adormit si piticutul meu. Azi ne-am plimbat pe afara, am facut o scurta vizita la socrii ca sa-l vada si ei pe mergaretul nostru, apoi au venit nasii in vizita ca sa-l admire pe puiut. Observ ca a inceput sa fie din ce in ce mai accentuata perioada asta in care nu prea mai e sociabil, vrea doar cu mami si tati si este destul de agitat in prezenta strainilor. Cand era mai mic statea fara probleme in bratele oricui, acum nu se mai simte ok nici daca sunt persoane necunoscute pt el in spatiul lui. Presupun ca va trece perioada asta cand va incepe sa inteleaga cine este fiecare, nu? Copiii, in schimb, ii plac f mult, cand mergem in parc socializeaza bine.
Fetele din State, ce site cu jucarii ce se gasesc pe la voi imi recomandati? Avem un prieten care merge acolo si mi-a zis ca daca vreau imi cumpara ceva jucarii, dar as vrea sa vad daca gasesc ceva ce sa nu fie si pe la noi.
Ledi, imi pare rau ca nu a trecut mana. Cu raceala cum mai esti?
Selene, sanatate multa tie si Dariei.
Bebelusi, esti tare talentata!
Aidan super ca face nani bine, cred ca era si somnul tarziu o cauza pt care nu mai putea sa doarma bine noaptea.
Lisa, distractie placuta! O iei si pe Anusca cu tine?
Iulia, cred ca a fost tare frumoasa plimbarea voastra! Carla a avut rabdare sa vizitati?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
lisa79 spune:
v-am trimis poze cu tortul,prima am sters fundalul , a doua nu...nu bagati de seama dezordinea din bucatarie ca sunt pe fuga
Anna V-tech,jucarii f misto si educative.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
anna-mama spune:
Lisa, Arata super!!!!!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
lisa79 spune:
multumesc Ana,am sa fac o poza si cand se taie.sper sa le placa
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
bebelusi spune:
Lisa ce ai facut tu acolo este o adevarata arta, vreau si eu reteta te rog mult de tot. Esti de apreciat pentru ce iti iese din mana
Miere felicitari pentru somnic. Ce mult dormea A, de-aia nu mai vroia el sa doarma noaptea.
Anna sa stii ca si eu am observat asta la Vlad, a inceput sa selecteze oamenii la care se duce cu drag, si inainte nu era asa, a inceput sa planga dupa oamenii care pleaca de la noi, probabil ca vrea sa plece si el.
Aaa, am uitat sa va spun ca nu numai ca face PA PA dar si zice....TAAAAA, in loc de PAAAA....e mortal.
Fetelor este atat de iritat la fund nu mai stiu cu ce sa ii dau, sunt distrusa....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Patricia sa iti spun ce a functionat la noi, Aidan a avut o eczema sau dermatita atopica care l-a tinut 2 luni (nici acum nu stiu exact, desi inclin sa cred ca e dermatita de contact pt ca ori de cate ori ii pun diaper Pampers sau in general din astea obisnuite, o face, si ii trece numai cand il pun pe scutece organice, fara clor)Asa...inchid paranteza:))
A functionat: spalatul cu apa si sapun, fara servetele umede
crema de galbenele
un pic de crema cu hidrocortizon
lasatul in fundul gol cat mai mult, chit ca a facut pipi peste tot
tarate in baia de seara
schimbatul scutecului f f des, inclusiv noaptea
Acum ii apare ori de cate ori ii pun scutec Pampers, asa ca eu le evit cat pot de mult,
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
iuliacris spune:
Lisa, e superb tortul, ideea cu bomboanele deasupra e bestiala. Cred ca e super bun, cafea, mascarpone, ness, ce poate fi mai bun?! Baga reteta cand ai timp...
Anna, Carlei ii place la nebunie cand plecam oriunde, e cuminte si cu gura pana la urechi, sa nu mi-o deochi
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Miere si Carlei au inceput sa ii apara iritatii de la Pampers Cruisers, surprinzator diapersii aia ieftini de la Luvs, nu. Sunt un pic cam scartzaitori ei, dar altfel super OK. N-as fi crezut...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
crisspoliss spune:
De cand n-am mai intrat ati si schimbat numele la odisee...mi-a luat juma d eora pana sa ma prind unde suntem.
VReau sa merg la Cluj o luna de sarbatori, ma intrebam daca e obligatoriu scaunul de masina sau e doar optional? ca sa nu va zic cum conduc oamenii aici, cu copii mici in brate.
ma duc sa mai citesc din urma, ca tare v-am simtit lipsa...
Crisss mami de pui mic
flowerbee spune:
Patricia, si noi suntem de sambata iritate rau de tot la fundic. Eu cred ca am identificat cauza pt ca de fiecare data s-a intamplat la fel: Huggies Classic. De regula cumpar alt tip de Huggies, dar acum nu am gasit si dupa prima utilizare am observat niste bubite (un fel de "piele de gaina" mai accentuata) si apoi ca niste basicute. I-am schimbat scutecul cu alta firma, am scos tot ce este crud, i-am dat mai putina branza, am dat cu StelaActiv si Mercurocrom si acum e ok. Iti trimit azi ce ti-am promis pt ca ies din casa.
Ma tot chinui sa pun pozici cu mandretea mea de fata, dar merge asa de greu netul...ca pana se incarca...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!