La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

multumim de sustinere
de acum inainte sper sa va scriu iar zilnic
sa mai scap de stresuri
da
si fetita mea se sperie
daca dau de exemplu la altcineva in brate si nu e la ea acasa plange
daca e la ea acasa sta fara probleme

offffffff da eu ce sa fac sa nu ne mai trezim noaptea?
acum cred ca ii da si un dinte ca ma musca ingrozitor de fata si se scoala foarte des .... uneori si la 2 ore ... de sunt chiauna

si cum am inceput sa ii dau si lapte praf ma termina

si iar nu mancam /... decat lapte
nu ii place mancarea solida absolut deloc
i-am dat vitamine o perioada si incepuse sa ia bine si sa manance aproape orice .... acum gata ... nema vitamine nema mancare solida

nu stiu cum sa mai procedez

offfffffff

anca si zici de ski ...si bebe il iei cu tine???
ce mi-ar placea si mie ...hmmmmmmm da nu avem cum sa mergem cu bebe ca ar treb ui sa car casa cu mine ... poate la anul daca nu mai fac unul intre timp .... ahahahaha

va pupi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daiopri ma bucur mult pentru vestile bune.Asteptam si noi pozele mult promise

Fetelor, Cami, hai sa va povestesc cum am scapat eu de noptile albe cand am trecut la lapte praf ca poate poate va ajuta. A inceput sa se ocupe numai Mircea de el noaptea desi era chiaun la serviciu a doua zi, dar cu succes. Ii dadeam lapte praf la ora 9,00 ca de obicei, si peste 2 ore se trezea iar, se ducea Mircea il lua in brate il legana putin sau il punea pe picioare si adormea la loc, apoi il punea in patutul lui. Dupa vreo 2 ore iar se trezea si repeta procedeul. NICIODATA nu i-am dat sa manance mai devreme de ora 5, chit ca stateam langa el treji, ca a avut si nopti cand nu adormea la loc repede, dar dupa o saptamana Vlad nu s-a mai trezit NICIODATA mai repede de 4-5 dimineata daca nu si mai tarziu. Spers a va ajute experienta mea, nu cred ca am apucat sa va pove pana acum.

Cami ma bucur si pentru vestile date de tine, sa speram ca totul o sa fie bine, cred ca ajuta si optimismul ei de aici incolo.

Koruccia ma bucur mult pentru adoptie, apreciez oamenii care fac asta. Eu daca mi-as permite as infia un copil chiar daca as putea eu sa fac. As face doi, iar pe al treilea l-as infia.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cami, pe bebe il las acasa cu bunica pt noi mergem si ne intoarcem in aceeasi zi. La aia aproape e 1 ora de condus, la statiunea mai departe cam max 2 ore.

Ma bucur ca ai veti bune de la Alina, sper totusi sa nu mai recidiveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu idei de cadouri pt copilasi la 1 an. Se apropie ziua finutei noastre si as vrea sa ii iau ceva mai deosebit. I-am comandat un calut asa http://www.target.com/dp/B00292BX94/sr=1-1/ref=sr_1_1/190-1592085-5797262?_encoding=UTF8&frombrowse=0. Si Andy are unul doar ca e maro si ii place si ei i-a placut tare cand a fost la noi. Si i-am luat diverse hainute. Dar parca as vrea ceva mai deosebit, sa ii ramana ca amintire peste ani. Idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: David, Eva, Fabian si Teodor

Lunea e o zi tare neplacuta... mult de lucru la servici, vreme scarboasa tare, desteptat de dimineata etc...[da' chiar in timp ce scriam asta a aparut tati acasa si mi-a adus un buchet mare de trandafiri "just because" asa ca voi continua intr-o nota mai vesela].

Week-endul a trecut bine, sambata noaptea am fost la cinema (am vazut 2012, am fi preferat sa vedem New Moon da' era sold out), am inceput sa cumpar cadouri pentru Craciun - situatia noastra financiara nu e cea mai buna in acest moment da' daca trebuie, trebuie... Am comandat si niste calendare cu pozele lui Mister, sunt sigura ca bunicii (toti 6 ) se vor bucura mult sa primeasca asa ceva.

Daiopri, tare tare tare mult ma bucur ca ai venit cu niste vesti atat de bune Petrecere frumoasa, sa va bucurati si sa va veseliti... ca meritati din plin!

Cami, ce bine ca ai venit si tu cu vesti atat de bune! Sanatate multa Alinei, sa se refaca acum frumos si numai vesti cel putin asa de bune sa fie!

Lisa, fain de tot tortul! Ai intr-adevar mult talent intr-ale gastronomiei, ce de bunatati stii sa faci!

Am votat Anusca si Daria si azi, si ieri... in fiecare zi

Am vazut pozici de copilasi atat de draguti... cei mai frumosi dintre frumosi!

Bebelusi, sa-ti fie de bine cu ciorbita de fasole! Mmmm imi faci si mie pofta... poate o sa fac si eu in week-end caci din pacate in timpul saptamanii nu am timp.

Anca, ce planuri faine aveti! Suna tare bine!

O sa incerc sa mai pun si eu pozici cu Mister (care dupa o zi de tropait, mesterit, controbait etc) le nanaie asa de bine...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pozici noi pe mailul comun

Nighty-night!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Tort de cafea

Blat de ciocolata:

100 gr. ciocolata amaruie (sau cu lapte daca vreti ca blatul sa iasa mai dulce)
60 gr fulgi de porumb (eu am pus Nestle Cini Minies, imi plac mai mult decat fulgii cu porumb)
20 gr. boabe de cafea tocate(optional),daca stiti ca vor fi si copii,nu npuneti ca se simte fff tare!
se topeste ciocolata, apoi se inglobeaza fulgii si boabele de cafea...

Pandispanul:

100. gr martipan
6 oua
175 gr. zahar
40 gr. cacao
20 gr. faina
martipanul se marunteste bine, se adauga galbenusurile si se bat bine...,albusurile se bat bine, apoi se adauga treptat zaharul...,in compozitia de galbenusuri se adauga faina amestecata cu cacaoa...,
apoi se adauga albusurile batute spuma cu zaharul,compozitia se imparte in 2 si se coc doua blaturi...daca va este mai usor va puteti folosi de un posh, sa trasati cercuri de aluat pe hartie de copt...
blaturile se coc cate 20 de min...
Crema:

2 plicuri cu gelatina (20 gr.)
6 oua
250 gr. zahar
15. gr cafea instant (ness)
200 ml. frisca
500 gr. mascarpone
50 ml lichior de cafea

ouale se amesteca cu zaharul si nessul, apoi se incalzesc la microunde dar sa nu fiarba ( eu nu am gasit termometrul de fondante din dotare si am testat cu degetul cat se poate suporta),se bat bine pana se racesc dar sa spumeze bine...,gelatina se dizolva si se amesteca impreuna cu 2 linguri de mascarpone,
mascarponele se amesteca, cu 2 linguri de frisca lichida, ca sa se fluidizeze...,frisca se bate, se amesteca usor cu mascarponele dar cu grija ca se taie foarte usor,apoi se inglobeaza in crema mare de mascarpone, alaturi de spuma de ou si lichiorul de cafea...

Asamblarea:
se asaza primul blat crocant, apoi jumatate din crema, primul blat, crema, apoi ultimul blat!
am facut un sirop din apa si ness (in reteta nu se specifica, dar mie imi plac blaturile umede). se da la frigider 4h.
Glazura: 100gr ciocolata
50 ml frisca lichida
50 gr unt nesarat
Se pun toate pe foc pana se topeste ciocolata,se toarna in cascada peste tort.
Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia

Dark,vazut si admirat pozele cu Mister,e asa de frumos,cu cat creste mai mare cu atat e mai frumos.asta imi place cel mai mult:
http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/?action=view¤t=IMG_2966.jpg

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Foarte fain Lisa, o sa-i trimit reteta la mama sa-mi faca si mie cand ajung acasa
Mi-e un dooooor de Cluj de abia mai pot sta linistita, inca nu mi-am luat bilet si deja m-am apucat sa impachetez... Cred c ao sa stau si in Bucuresti cateva saptamani.
Mai vine cineva in Cluj de sarabatori?
Cami, pentru pofta de mancare am descoperit ca merge Septilinul. Eu i-am dat ca avea muci si ca sa-i intaresc sistemul imunitar, dar i-a crescut si pofta de mancare. Ii poti da sirop o data pe zi, cate o lingurita, nu are efecte secundare, e excelent.
Noi suntem bine, crestem mari, inca nu umbla singur, dar mereu se catara agatat de mobila, trebuie sa fiu cu ochii pe el tot timpul ca o ia din loc repede.
Ma duc ca s-a trezit...si ma striga

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspolis

si eu ii dau septilin pentru intarirea sistemului imunitar
trebuia sa ii dau 5 ml pe zi
in doua doze
dar nu vrea atat de mult
ii dau 3 ml in doua doze
si ii dau de vreo saptamana
da sa stii ca inca nu are imbunatatiri in mancare
din contra
si oricum abia ia septilinul
ca nu ii place
da e bun
si o pacalesc

dark superb misterrrrrrrr .... ce de par areeeeeeee
bebelusi voi incerca din noaptea asta ... tu l-ai intarcat pe vlad gata? eu mai dau tata da f putin ca nu mai am
lisa votata ana

anca ce bine ca ai cu cine lasa pe bebe ...offfffffff ... eu nu am ... da asta e.... la anul plecam in concediu cu tot cu bebe

fetele care bebe face primul anisor???? ca nu mai stiuuuuuuuuuu

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani licuricilor sarbatoriti astazi!

Dark, l-am vazau pe Mister, ce baiat mare ai! Circula fara probleme prin casa Si are niste ochi frumosi scumpisorul

Bebelusi, chiar realizare cu intarcarea lui Vladut, trebuie sa fac si eu ceva in sensul asta ca nu se mai poate. Se trezeste de f multe ori pe noapte, daca sunt repede prezenta langa el papa tzatzi asa de pofta si nani la loc. Daca e doar tati langa el se pune pe plans de nici eu nu mai reusesc sa-l impac. Si se trezeste sa faca controlul din ora in ora, cel putin in prima parte a noptii. Dar nu as vrea sa-l intarc acum, ma gandesc doar sa incerc sa-l invat si cu lapte praf pe care el nu a vrut niciodata sa-l accepte

Anca, frumoase planuri aveti, si ai descris asa bine incat parca am sitit si eu aerul ala de munte si zapada

Lisa, notat reteta de tort

Cami, cu mancarea eu nu am reusit sa progresez decat la stadiu de 2 lingurite
A facut 1 an Dariuta de Dalma si acum urmeaza Alexandru al Stefaniei. A intrat de curand Stefania si am vazut pozici cu baiat frumos!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput