La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

va rog eu mult nu mai puneti aici linkuri la pozele de pe mailul comun

cine le trimite acolo poate nu vrea sa fie publice, sa le vada oricine. daca ar vrea le-ar pune singure direct aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

De acord cu tine, Cristi!

Cami, ma bucur ca Alina a trecut de operatie si sper ca tumoarea nu va mai aparea. Tatal meu a avut o tumoare la cap si nu a recidivat. Dr ne-au spus sa ne pregatim de ce e mai rau pt ca nu va supravietui, dar Dumnezeu a avut alte planuri. Doamne ajuta!

Aseara Alexiuta a stat in picioare pentru cateva secunde nesprijinita si era f incantata. Apoi, cand am mai pus-o, nu a mai vrut.

Bebelusi, am luat lapte cu reducerea de 20 la suta si se simte bine la punga. La 3 cutii am salvat 30 ron.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bee, scuze , am sters!
Felicitari pt statu in picioare al Alexiutei O sa mai repete, a simtit ca e pregatita si acum o sa tot exerseze

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
dupa cum cred ca ati vazut, am pus un update al donatiilor pentru David pe mail, ieri. scuze ca nu am putut sa si scriu ier, am fost in alergatura la reintoarcerea acasa.
multumesc frumos de urarile pentru ziua Evei, le intoarcem inmiit si uram tuturor celorlalti colegi de "23", precum si celorlalti , sa fie sanatosi, cuminti, plini de noroc!
Daiopri, imi pare extrem de bine de rezultatul bun. dea Domnul sa fie tot asa!
Camelia, multa sanatate cumnatei tale, sa fie totul ok in continuare!
am apucat sa vad ceva link-uri cu poze puse aici, super copilasi frumosi. sper sa am timp azi sa ma uit si la cele de pe gmail.
o zi frumoasa dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau - helau,

Am vazut pozici frumoase cu Daria in picioruse si Lachlan cu ochisori frumosi si umblaretz ...

Daiopri ma bucur sa aud vesti bune ...sanatate multa si la pisic si motanel...

Cami sper sa fie din ce in ce mai bine si tumora sa nu recidiveze...Doamne ajuta sa aiba si ei un bebe mic sa le umple sufletele de bucurie...

Lisa multumim de reteta...iti dai seama ce o sa se intample in bucatariile noastre, nu? mai ales ca noi nu suntem asa maestre in ale gatitului...da' incercam...

Bee felicitari pentru Alexiutza...este fetitza mare, de-acum sa te tii...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am fost azi la takko, au niste haine de bebe f faine! am luat 2 perechi de blugi si 2 plovere, in total 100 lei. in fine...am vrut sa va spun ca daca luati ceva de acolo in perioada asta, primiti un talon de reduceri 30 % pt 9 dec. eu zic ca merita efortul! am vazut blugi f faini de bebe si la 19 lei azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anna, nici o problema.

Sa imi tineti pumnii maine ca merg la coafor si sper sa nu mai am surprize ca data trecuta. Sincera sa fiu, nici nu stiu ce mai vopsesc ca mai am doar cateva fire de par in cap. Dar totusi nu le pot lasa asa.

Mai e putin si vine Craciunul!!!! Pe 1 decembrie scot decoratiunile si le pun la usa, geam, balcon...Iar pe 6 decembrie impodobim pomul!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

daiopri imi pare foarte, foarte bine ca ai vestile astea. Felicitari!

cami ma bucur mult pentru Alina, sa o ajute Dumnezeu sa treaca peste hopul asta si la anul sa fie mamica!

Am vazut poze cu doi flacai mari si frumosi, ginerele nostru Carol si Aidan si cu o printesa minunata, Alexia.

Despre noi:
In sfarsit Nadia a inceput sa manance mai bine de vreo saptamana, sper sa si puna pe ea ceva grame.
Aum papa asa:
- dimineata pe la 7 - 7,3- lapte cam 220 ml;
- la 10 fructe + branza de vaci (se pare ca nu la ea facea alergie!) sau biscuite (i-am luat niste bicuiti de la Nestle si cand ii pun in fructe haelste tot), un castronas intreg
- la 1 - diferite legume + ou sau pui sau peste; cand are pui mananca tot castronelul, la ou sau peste se cam stramba si mananca cam jumate plus supa aprox 100 ml;
- la 5 - fie iaurt (nu prea-i place_, fie desret de la Humana (il adora) fie mar copt cu cereale in el sau banana cu cereale;
- la 8 - lapte cu cereale, aprox. 220 ml.

Pe de alta parte ne-a innebunit, mie mi-a scos peri albi (la propriu, nu m-am vopsit in viata mea dar marti m-am programat la vospit cam nu stiu cate fire albe aparute odata cu mica).
N-am vazut asa copil agitat niciodata; e intr-o continua miscare, nu are stare sa faca un lucru mai mult de 2 minute, incontinuu vrea sa traga, sa rupa, sa tranteasca orice ii cade in mana; nu e interesata de niciuna din multele jucarii de bebelusi, o intereseaza cartile (de preferinte ale Ioanei ) si orice hartie sau servetel, pe care le rupe in bucati mici - mici, florile, carora le rupe petalele sa le manance, printesele Barbie ale Ioanei, orice se gaseste in orice sertar (scoate tot ce prinde si arunca) si toate lucrurile mici, gen pantofii prinetleor Barbie, care ma ingrozesc, ii poate inghiti intr-o secunda!
Ne cearta, zbiara, daca ii luam ceva din mana ne-a vazut Dumnezeu pe ce tipete se pune - nu plansete ci tipete!

Pe de alta parte e intr-un conflict permanent cu sora-sa. Ioana nu o mai suporta, o impinge, nu o lasa se merga, ii smulge lucurui din mana, etc. Astalalta riposteaza, o trage de par, o musca, o cipeste, tipa la ea.

Intr-un cuvant suntem intr-o distractie continua

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aoleu Naty ce povestesti tu acolo...eu stau si cu Vlad si cu Stefan dar cu timpul au inceput sa se inteleaga, si Vlad e un agitat, iar Stefan nu ii prea da jucarii si se mai enerveaza, dar eu ii tot zic cu Stef ca el e mai mare si Vlad e mic si nu stie, ca el e cuminte si ca il poate ajuta si pe Vlad, etc. La voi e altceva ca sunt surori, la noi sunt verisori.

Apropos, poate poti veni si tu in 4 dec cred la Tandarica la teatru ca vine Mircea al meu cu o piesa pentru copiii - Cum a devenit Arthur rege, e foarte faina si educativa zic eu

Vin si eu bineinteles cu el, asa ca poate ne vedem, e valabil si pentru celelalte fete care au copiii mai maricei decat ai nostrii. Va anunt sigur data cand o voi afla.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cu Ioana bineinteles

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput