Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Fetelor Laureta nu raspunde la telefon, am tot incercat mult mai devreme sa o sun dar nu raspunde, sper si ma
sa nu se fi intamplat nimic 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
dyanira spune:
Ange sa ne tii la curent.Speram ca Laureta e bine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
mai mai mai dar s-a facut gasca mare pe platforma
m-a luat valu' cu gradinaritul, dar sa stiti ca ma opresc aici la joculetul asta, este suficient pentru mine...
apropo de ce zicea Eva de administrarea timpului, eu ma cam feresc de joculete pentru ca devin imediat dependenta, pur si simplu nu stiu cand sa ma opresc, trebuie sa termin tot ce se poate acum , asa ca va trebui sa spun pas la cafenele si alte chestii :).....
kllemi spune:
buna seara fetelor
Si eu sper ca a-ti profitat la maxim de ziua asta frumoasa....cine stie cand vor mai veni altele
noi am iesit vre-o 2 ore de nu mai vroiam sa intram in casa
....noi nu am prea dormit azi-noapte...nu-s ce se intampla ca de doua nopti nu dorm deloc....dar, am impresia ca este cam umflat in partea de jos stanga....sa fie oare caninul??? 
ratonelule dar ce are SASHA??? ca nu prea am fost pe faza....multi
-ici si insanatosire grabnica
feli.....nu ma sari si pe mine cu mancarica de pui cu masline......pleeeaaaseeee

ange felicitari ptr. noaptea trecuta...nu vrei sa facem schimb??? macar o noapte.....te roooogggg.....![]()
joy cu siguranta si eu as fi procedat la fel......oooffff fir-ar sa fie cum le da DD copii, celor care nu merita....iar cu protectia copilului este frectie la picor de lemn...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alexa si mami spune:
Doamne Joy, ce intamplare
Eu cred ca-i ziceam si ceva "de dulce". Ma podidesc lacrimile cand ma gandesc la biata fetita:(
alexa, cipri si mami
anamona spune:
uitati ce zice chirila de faptul ca a fost numit reper moral
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6535862-tudor-chirila-despre-raspunsul-lui-crin-antonescu-reper-moral-sau-instrument-electoral.htm
alexa si mami spune:
Nushule, si eu sunt topita dupa peste, cam orice fel. Ieri n-am putut ajunge la metro pt pastrav(nr 1 pt mine) si pe la magazinele de cartier nu gasesc.
alexa, cipri si mami
claudinna spune:
Joy, ma doare sufletul de cand am citit...si daca ne gandim cati copii sunt in situatia asta....
Nushulica, de obicei nu lucrez noaptea, insa era musai sa termin acel bolero, pentru ca azi l-am facut cadou unei prietene
www.okey.ro/claudette/index.php/bolero-crosetat.html" target="_blank">iata ce a iesit
acum sunt rupta de oboseala ca abia am venit de la chef. Razvan s-a comportat exemplar...a tras niste reprize de joaca si rasete cu 2 fetite...mai mare dragul sa-i privesti!!
dar cel mai tare ma bucura faptul ca in sfarsit nu se mai vad bubitele acelea pe picioare

Sa aveti o noapte linistita!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
baby_boy spune:

Sper sa fie bine Biancu de Laureta!! Asteptam vesti !!
Lumi imi pare rau ca ati avut o noapte grea..sper ca aceasta sa fie mai buna
Dya imi pare bine ca Andrei n-a cazut cu cortul..eu asa retinusem...deh..neuronu'
Si noi am profitat azi de vremea frumoasa...daca vreti sa vedeti ce am facut
www.flickr.com/photos/37171228@N06/show/with/4123115208/" target="_blank">aici
O noapte linistita sa aveti !!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
andy.p spune:
Cristina ff frumos parcul,si voi trei formati o familie minunata.
Dya,Ange
Claudinnafff frumos bolero-ul,sa-l poarte sanatoasa prietena ta.Ce ma bucur ca ati scapt de bubitze
Carla cum e puiul?
Feli 
..m-ai omorat cu cate faci
Joy ingrozitor,sarmanii copii cu asa parinti...daca pe strada se comporta asa,nici nu vreau sa ma gandesc cum e acasa
Doresc o noapte linistita tuturor boboceilor

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)