Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
alexa si mami spune:
si io am pierdut poza cu Laura:(
am vazut in schimb frumusete de pisicutza, David de Nusha, copilashi dragalashi de Andy KID
Feli, vin si io la tine la masa?
pe mine m-a lovit pofta de peste prajit si n-am cumparat ieri ca n-am gasit ce-mi place
alexa, cipri si mami
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Feli ca tot ne-ai facut mare te rog pune reteta de mancare de pui cu masline.Si pentru ca am incercat din retetele tale si au iesit yami te rog mult spune-mi si mie tu cum faci ciulamaua de pui ca eu am incercat si nu mi-a iesit prea buna(asa a zis sotul el e mai din sud unde e buna ciulamaua la noi nu prea se face).
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
da ce peste iti place alinutzio?mie sincer imi place mult crapul si pastravul,dar mananc de care o fi ca-mi place pestele f mult...imi aduc aminte ca am fost in delta acum vreo 4 ani si pe drum am zis ca alea 3-4 zile cat stau acolo mananc numai peste
am ajuns am mancat ciorba de peste,saramura,somn la gratar,stiuca nu stiu cum,biban nu stiu cum,snitel de nush ce peste....
dupa 2 zile am cerut un gratar de piept de pui ca mi se apleca de acum
luminita bafta si spor la tiramisu...la noi mai sunt numai vreo 2portii si mai mai ca ma gandesc sa-i dau sotului numai juma'de portie ca sa-mi iau eu mai multce egoista sunt....daaa catelul il iubesc si eu cel mai tare ma amuza cand zice "vreau un chec"si "ma gadili" cu ocazia asta a invatat dadu ce inseamna gadileala si vine tot timpul sa ma gadile
mama ce noapte ai avut,nush cum rezisti...aaa intrebarea cu calcatul rufelor nu era pt tinecu siguranta...e de la sine inteles ca nu mai ai timp
feli noteaza tiramisu pe lista musai...si eu tot cu lista merg dar de obicei mai iau si cate ceva "extra" la mine lista e ca sa nu uit cevafara lista parca n-am aer asa ma simt
eu prestez pe azi piftelute de vita(ca sa poata papa si dadu)cu sos de smantana si cartofi taranesti...adik pe diseara
ieri am facut niste pulpe cu ciuperci la cuptor da-s gata...chiar as vrea sa va dau reteta si voua ca se fac f simplu si rpd e o reteta numai buna pt o mamica ocupata asa ca noi
deci va trebuie o tavita cu pulpe dezosate cam 9-10 pulpe sa fie...se unge un vas yena cu unt/ulei ce vreti se spala pulpele si se pun jumate din ele adik5se condimenteaza dupa gust
apoi se face urmatoarea compozitie intr-un castron : 2oua,2linguri faina o cutie de ciuperci f bine spalate si cam 3-400g cascaval de buna calitate dat pe razatoarea mare
zmacul asta se toarna peste pulpeapoi se pun celelalte pulpe "capac" la fel se condimenteaza si se mai rade un pic de cascaval deasupra un strat subtire care sa acopere perfect pulpele...se stropeste cu un pic de ulei si se da la cuptor aprox o ora la 170-180grade...va uitati sa nu se rumeneasca prea tare cascavalul de deasupra
va zice gurmanda din mine ca-s demential de bune
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poveste
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
nushulica spune:
da,da si eu vreau reteta de mancare de pui cu masline musai
sper sa nu se supere nimeni ca transform un pic subiectul in "bucatarie" ce sa fac la asta ma pricep si eu cat de cat
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poveste
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
Joy21 spune:
A fost o zi tare frumoasa, sper ca ati profitat din plin de ea. Noi am fost in parcul Herastrau si ne-am simtit tare bine, exceptand o scena la care am fost martora si care mi-a lasat un gust amar. Vreau sa va povestesc si voua.
O plimbam cu Sofia cu caruciorul si ma straduiam sa o impac ca-i luasem din maini o brosura pe care vroia sa o mestece. Intre timp zaresc pe o alee o mamica care tipa la o fetita cam de 4 ani. Vad ca ii da o palma tare peste fata si ma hotaresc sa schim directia, sa intru pe aceeasi alee. Intre timp mama cea agresiva ii cara fetitei alte palme peste cap si o trage de par. Grabesc pasul si imi dau seama ce-i tot spune fetita plangand mamei "MAMI, VREAU SA MA PUPI". Pana sa ajung la ele mama isi apuca copilul de par, il zgaltaie bine si il impinge. Fata cade si se loveste cu capul de asfalt. In momentul urmator m-am repezit la femeia respectiva, am apucat-o de guler si i-am urlat in fata daca vrea sa-o bat si ce are cu copilul ei de vrea sa-l omoare. Eram gata sa o pun la pamant si regret putin ca nu am facut-o dar Sofia deja incepuse sa planga in carucior cand m-a vazut asa "transformata". A mai venit si un tata care vazuse scena, sa ii ceara explicatii.
Nu stiu daca era alba la fata "by default" sau daca cei 190 cm ai mei aplecati asupra ei cu ura au avut impactul dorit. A inceput sa indruge ceva de genul ca fetita ei facea o criza de isterie si ea nu e nebuna, ca si eu am copil.... Am apostrofat-o si ia-m zis ca ea e singura cu criza de isterie. Si-a luat fata de mana si au plecat mai departe. Cand m-am indepartat de ele mi-au dat lacrimile de neputinta ca nu pot face ceva mai mult pentru bietul copil.
Acum va intreb pe voi cum ati fi reactionat sau ce este de facut intr-un astfel de moment? Daca acel copil a mancat o asa bataie in public, cu siguranta acasa e mult mai rau. Oare protectia copilului e solutia?
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Muuh spune:
Joy Eu as fi chemat ajutoare in primul rand ca la cei 1.62 nu impresionez pe nimeni. Acum lasand gluma la o parte discutia asta cu protectia copilului in Romania e cam trista. Nu stiu ce sa zic, poate nu protectia copilului in vederea indepartarii copilului din familie imediat ci consiliere dar daca o batea asa in parc cine stie ce se intampla acasa...sa ajunga la un centru iar nu este o solutie. Cred ca ai facut tot ce era omeneste posibil.
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Joy Eu as fi chemat ajutoare in primul rand ca la cei 1.62 nu impresionez pe nimeni. Acum lasand gluma la o parte discutia asta cu protectia copilului in Romania e cam trista. Nu stiu ce sa zic, poate nu protectia copilului in vederea indepartarii copilului din familie imediat ci consiliere dar daca o batea asa in parc cine stie ce se intampla acasa...sa ajunga la un centru iar nu este o solutie. Cred ca ai facut tot ce era omeneste posibil. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Poate amenintarea ca ar putea fi decazuta din drepturile de mama ar fi speriat-o cumva, Fetita parea bine ingrijita si cel mai probabil ii e mai bine cu mama decat fara...
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
![](floare.gif)
![](floare.gif)
mA fAc MaRe
![](hippi.gif)
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Nusha mie imi place tare mult cand se dau retete asa mai incerc si eu ceva nou asa ca da-i inainte si nu te opriAstept cat mai multe retete faine daca tot zici ca iti place bucatareala.Azi am salvat reteta de tiramisu si o prestez cand cumpar ce am nevoie si reteta de pulpe(apropo ce parte din pulpa folosesti?)
Ah si daca nu te superi vreau si reteta de cartofi taranesti
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
nushulica spune:
pai pulpe de pui dezosate...si le folosesti asa cum le gasesti in tavita
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poveste
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
angelynna82 spune:
Hello,
Nusha din pacate am dat toate lucrusoarele , la fel luam si noi masa
, frumos foc catelul, iti inteleg optiunea, David e tare scumpic
, venim la tine la masa
Anamona felicitari pentru progresele lui T , super tare clipul
Laura ma bucur de noaptea dormita snur
Cristina sa se joace sanatos Raducu cu cadourile
Ada noi din pacate sunt addicted de pastitule
EvaF se pare ca suntem defectate amandoua
Babytza ufff , moa la ce am lipsit, tare as fi baut un pahar, dai unul la schimb cu gogosi?
Simona
Nikolici e adorabila Karinutza , nu ai ce comenta caci le si baga inapoi
. Crina accepta siropul de ridiche neagra, la gust nu e asa de rau
si multa sanatate
Claudinna super reteta
Lala tare frumosi povestesti de copilasii tai
Despre ce platforma vorbiti voi, ha?
Carla mami, nu- bai, am sa treaca raceala si sa va reveniti cat mai repede
Nerantula
Dyanira si Crina tipa mult, din cauza asta face si des rosu in gat , multa sanatate va dorim
Nu-i corect, ce-i aia sa aveti voi toata dantura
Felicic moa p-aci la cate bunatati faci
, asa ma chinui sa ma tin si eu de lista dar nu reusesc
Lumi ufff ce noapte ai avut, sper ca diseara sa doarma hunii fara probleme
Joy offf Dumnezeule ce intamplare, asa as fi reactionat si eu
Noi am avut o noapte super, a adormit in patut, s-a trezit totusi pe la 5 si un pic, adormit inapoi in cateva secunde apoi somn pana la 8 , a mancat azi o omleta si ciorba de legume tot castronelul, a fost la plimbare cu tati in timp ce eu am facut mancare si curatenie
.
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam