Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Suntem bine suntem bine.
Ange scuze pt tel, a fost pe silence in buzunarul de la geaca de a seara , acum cand m am asezat si cand am citit m am uitat la el.

Biancu este ok. Am fost a seara la dr Stanciu. Am terminat cu tratamentul. Nu tuseste nu muceste si nu face febra. Pina la urma la noi a fost viroza dupa laringita adica am facut doua boli una dupa alta, ata ete, am prins lozul castigator. Deocamdata am scapat.

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata! Cred ca nu mai e nimeni treaz la ora asta!

Am dormit oarecum bine; adica domnisoarele au dormit. Eu nu; m-am culcat ieri la pranz cu ele si am dormit vreo 3 ore. Aseara ele s-au culcat la 21 insa eu pe la miezul noptii inca ma chinuiam sa adorm.
Oricum, asta e prima noapte dupa multe saptamani in care Anna a dormit continuu pana la 5.30. Si atunci a supt si a baut un bibe si cred ca se culca la loc daca nu se trezea sorela.
Deci azi dau de
Dar mai tarziu ca sa nu mergeti beute la vot!Hac!

Laureta, bine ca ati scapat!

BabyBoy, ce frumos v-ati distrat! Ce parc misto! Mi-au placut girafele mult.

Claudinna, f frumos bolero-ul. Sigur o sa-i placa prietenei tale.

Joy, si eu m-am oripilat de ce-ai povestit.Din pacate nu-i un caz izolat.Si eu as fi intervenit. Eu nu suport sa vad asa ceva; eu am fost un copil batut de parinti si ii port pica si acum maica-mii.Si vine si-mi spune ca daca n-o "corectez" pe Alice la timp o sa mi se urce in cap. Si eu ma gandesc doar ca o sa simta fata de mine ce simt eu fata de mama mea, adica mai nimic.

La noi ieri a fost o zi urata: toata ziua nu s-a ridicat ceata deloc. Au fost afara dar au venit pl;ine de noroi si ude fleasca pt ca Alice i-a aratat Annei ce misto e sa te scalzi in lac.Si stateau intr-o balta si tropaiau acolo si faceau "oac oac".Imaginati-va cum aratau cand au intrat in casa.

Fug sa termin de "reparat" biroul si apoi la vot. O zi frumoasa pt toti boboceii si mamicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

lala: cum sa fiti singuri? Si noi pe aici, ca-i duminica si ora 6,30 este foarte buna in ziua libera a lui mami (aseara la 8 sforaia) Ma bucur ca ati avut o noapte linistita si ca v-ati distrat prin balti, si noua ne place, dar doar eu il las!
joy21: din pacate tot o sa mai vezi .Eu am trait o intamplare de genul asta in care "protagonista" era o fetita cu vreo 6 luni mai mare decat Vlad. Eram la terasa, vlad era in pietris, se juca si s-a apropiat o fetita de noi care vroia la jucariile lui Vlad, dar pe care Vlad nu a agreat-o;pur si simplu i-a intors spatele. Fetita, foarte bine imbracata, mergea bine in picioare, dar vorbea monosilabic, cu mama si o matusa (care erau la alta masa) sterpeleste o lopatica de-a lui Vlad si jaaaap cu ea in capul lui, pana sa apucam noi sa reactionam. Nu a fost tare, l-a lovit pentru ca era suparata ca asta nu vroia sa se joace cu ea. A venit maica-sa ca o furtuna, strigand ca este rea, a lovit-o peste maini, peste spate si bruscand-o a luat-o la masa lor, timp in care eu ii ziceam aleia ca de ce o loveste, ca-i copil, ca este joaca Barbatu-meu se uita siderat la mine: adica cineva ne bate copilul si eu ce fac? Ii iau partea agresorului? M-am apucat sa-i explic astuia metoda comportamentala "cu copii in parc", i-am zis: daca Vlad loveste un copil, tu ce faci? Il lovesti pe Vlad? asta zice: ce, am innebunit? si vorbind noi, apele se linistisera, apare fetita iarasi Zambitoare, o invat sa faca mai-mai la bebe, Vlad -ciufut- se intoarce cu spatele, ea ia o lopatica si jaaap, faza se repeta. Vine maica-sa la noi, direct spre mine : V-am spus ca este rea? V-am spuuuuus? si jap si pleosc fetitei Important a fost sa-mi dovedeasca ea mie, o necunoscuta, ca fetita ei este rea M-a dezgustat profund si sunt sigura ca daca nu as fi reactionat verbal, corectiile ar fi fost mult mai dureroase si mai drastice. Asa ca eu asa reactionez verbal-agresiv, adica fac scandal, sa le fie rusine celor care procedeaza asa macar de ceilalti trecatori, altfel nu prea ai cum. Aaa, si am o ciuda pe anumiti bunici, scot copiii in parc, se vede dupa ei: imbracati de parca ar merge la Opera si-i obliga pe bietii copii sa stea cu ei pe banca, sa se uite la copiii care se joaca, ca nepotelul sa nu se murdareasca. n-am sa uit cu cata tristete se uita un baietas de 7 ani la restul de copii care jucau. mamaie, vreau si eu in leagan. Nu, mamamie, daca aluneci si cazi te murdaresti. Tataie, vreau si eu la tobogan. Nu, tataie, nu ai vazut ce murdar este? Adevarul ca era ud pe jos, dar erau o gramada de copii, se juca si fotbal si daca Vlad era mai mare sigur ma duceam cu tupeu sa-l "cer" la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

si acum retete
Ciulama de pui
pieptul si pulpele de la un pui
- un pachet de unt
- 4-6 lg faina
- 250-300 g smantana
- condimente, sare piper
- (2 cepe, 1 morcov optional)

Se fierbe puiul cu ceapa si morcovul sau cu o lingurita de Knorr de legume, se lasa la racit. Se topeste untul in cratita in care facem ciulamaua, se adauga faina si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase, stingand cu zeama in care a fiert puiul (folosesc cam doua cani)Se amesteca continuu pe aragaz pana incepe sa ingroase. Apoi se toarna smantana, se amesteca inca vreo zece minute, se adauga carnea si cand da semne de ingrosare o bagam la cuptor, la foc mediu 30-40 min. Al meu o vrea cu mamaliga calda
Cand mananca si Vlad, diminuez mult cantitate de faina, adica las o lingura, scad cantitate de supa la o cana si tot iese mai lichida, dar ii dau si lui

Pui cu masline (Varianta 1)
pieptul si pupele de la un pui
4-6 cepe mari
300-400 gr masline negre cu samburi
2 lg pasta de tomate
condimente, sare piper, 1 foie de dafin
optional 1/2 pahar vin alb
se rumeneste puiul in cratita, se scoate si in uleiul ramas se caleste ceapa, tocata marunt-marunt (cel mai bine bagata la robot si transformata in semi-pasta) Intre timp maslinele au fost spalate bine, puse intr-o cratita si lasate sa fiarba vreo 15 minute. Cand ceapa este calita, se adauga puiul si o cana de apa, se lasa sa fiarba la foc mediu vreo 15 minute, apoi se adauga maslinele, se mai lasa vreo 15 minute si se adauga pasta de tomate. Se gusta si daca se simte gustul maslinelor dar nu vi se pare destul de acrisoara, se pune si vinul. Optional marar/patrunjel si bineinteles nelipsita mamaliga alaturi
In loc de pui se poate folosi limba(2-3 buc), fiarta bine-bine si curatata de pieliti, taiata rondele de marimea degetului mic si adaugate dupa ce calim ceapa.

Pui cu masline (varianta 2 Diet)
Aceleasi cantitati de mai sus doar ca: puiul se fierbe, nu se rumeneste si se adauga dupa ce ceapa a fost inabusita, mai mult fiarta, nu prajita. Adica pun o lingura doua de ulei in tigaie, adaug ceapa si torn imediat un pahar cu apa. Restul ramane la fel
Varianta aceasta am facut-o ieri ca sa pape si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

aaaaa, daca va consoleaza cu ceva fi-miu are numai 7 dinti, 3 jos si 4 sus, numai incisivi.

noi in we mergem la o expozitie de fotografie, cu fotografi celebri in Paris. Abia astept. Problema e ca am de smotruit casa, nu stiu cum sa fac, cred ca azi smotru -desi e asa frumos afara, n-am ce face- si maine expo ca e duminica.
Ne auzim si va urez un we frumos!!! Pupam bobocimea!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Pai ce daca am spus de f....book , lasa sa ne adunam mai multe :-). Eu am zis ca e cahh, ca e mai bine sa nu te bagi, ca numai sa recoltezi, sa ari si sa plantezi iti ia o ora ...in care mai bine citesti o pagina - 10 dintr-o carte. Eu acum sunt lupul moralist ... v-ati prins, nu? Cat priveste linistea in casa, ai dreptate, e mai bine dc stau intr-un loc si nu fac zgomot cat doarme Sofia.

wow, felicitari ca va duceti la expozitia de fotografii, astept impresii ;-) si felicitari pentru pleiada de dinti!

fetelor, o zi buna si frumoasa! si la vot cu voi! :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
lala, buna cafeaua!! si sa stii ca nu erai singura la ora aia!
Razvan s-a trezit pe la 8 (eu eram deja treaza) si acum, pe la 9.jumate era rupt...asha ca doarme iar

felicic, esti minune la casa omului!! am salvat retetele, le fac in curand si pun si pe blog te superi??
ceea ce ai povestit tu...constituie, din pacate un peisaj comun...chiar in grupul in care am fost ieri am vazut asha ceva...si nu pt prima data...data trecuta i-am spus mamei ce sa faca, cum sa abordeze situatia...din pacate, aseara am constatat ca nu s-a prins nimic
Razvan a avut de suferit, ca a fost piscat zdravn de obraz si de gat...bineinteles ca am actionat exact ca tine! stiu ca acel copil nu este rau si ca nu este vinovat cu nimic! trebuie doar sa fiu mai precauta in prezenta acelui copil
asta imi intareste convingerea ca este nevoie de o scoala pentru parinti...dar pentru parinti care stiu sa-si lase deoparte orgoliul, in folosul propriului copil!

Laura, sa stii ca te-am vazut!!! scumpa la vedere!!! dar ff frumoasa si slabaaaaaaaaaaaa! de copii ce sa mai zic! sunt superbi! sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!!
sa stii ca i-a placut f mult boleroul, ca aveam emotii
LE: deci atunci cand a intrebat nikolici cum aratai, exact asta vroiam si eu sa fac!! am fsot gand la gand!

Paula, am uitat sa-ti multumesc pt feed-back-ul despre ursuletul Teddy! chiar ca nu-l pierd din vedere, dar maia stept nitel. eu l-as lua pt mine

baby_boy, ce-as veni si eu in parcul ala!! poate ajung anul asta!!! suuper pozele, se vede ca s-a distrat Raducu!

Laureta, super vesti!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Hop si noi!
(In fata tastaturii adevarate, am o tastatura fake, la care butoneaza Cipi, si adineauri incepusem sa scriu la ea si nu pricepeam de ce nu se intimpla nimic).

Nu v-am zis nimic pt ca am vrut eu sa stiu ca s-a terminat cu bine, dar vineri seara am tras o spaima mare de tot si am ajuns cu Ania la camera de garda de la Grigore Alexandrescu.
Pe scurt: am avut treaba vineri, inainte de prinz am plecat si am lasat-o pe Cipi cu sotul. M-am intors pe la 4 jumate si, pina seara, Cipi a vomat tot ce-a mincat. In jet. In rest, niciun alt simptom. Era vioaie, bine dispusa, parea sa se simta foarte bine. Dupa ce-a vomat si ce mincase la masa de seara, i-am dat niste ceai si am culcat-o. Intre timp sotul a sunat-o pe doctorita, care ne-a spus sa mergem "fuguta la spital". I-am pus un cosmonaut peste pijama si dusi am fost. Acolo, din fericire, am nimerit intr-un moment de liniste, a consultat-o un doctor f dragut si a constatat ca n-are nici pe dracu. Ne-a zis sa mergem acasa s-o culcam, s-o hidratam daca cere sa bea dar altfel s-o lasam sa doarma pina dimineata.
Ce se intimplase? Pentru ca are oroare sa-i dea sa manince, sotul a indopat-o cu pufuleti. Se pare ca i-a dat prea multi, atit de multi incit probabil i s-au facut ghem in stomac si nu mai reusea nimic sa treaca de ei.
Ieri i-am dat mnincare mai dietetica si n-a mai avut absolut nimic.
Deci aveti mare grija cu pufuletii. Eu una m-am lecuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fac un anunt pe aceasta cale: am nevoie de garduri portocalii. Vecinii stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Ieri am avut o zi super impreuna cu Matei, din ce in ce mai des reusim acum sa-l lasam pe tati cu Daria si sa iesim asa cum faceam inainte. Dimineata am fost la teatru (Pacala), apoi in parc, am venit acasa, am hranit micutza de pranz (ca la asta nu se descurca tati) si am plecat la o aniversare. Abia dupa ce s-a trezit Daria la 7 ne-am reunit in vizita si am petrecut in 4!

Si eu astept astazi sa se culce mandra la 12, sa ma duc la vot! De parca s-ar da ceva... Inca mai sunt in cumpana.... oare cand m-oi hotara?!?!!? Cred ca acolo, cand pun stampila...

Un we minunat va dorim!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nausica, bine ca ati scapat repede!

Nocom, frumos ce povestesti tu acolo!

rotonelu, ce mai face Sasha??

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput