Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
mi-am facut o salata se sfecla rosie si i-am facut si lui Razvan, dar cu zeama de lamaie, nu cu otet
sper sa-i placa
i-am dat si suc de sfecla, dar nu-i place in mod deosebit...
eu ma duc cu copilul la plimbare dupa ce se trezeste si votez mai pe seara
tati ramane acasa sa faca curat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Neata!
Am absentat motivat, am avut m,usafiri si inca am si parca am avut mai putin timp.
Eva sper ca-ti e puiul mai bine. Felicitari pentru modul in care ai gestionat raceala, eu cand am avut primii muci la fi-mea am sarit repede cu eurespal. E drept ca avea vreo sase luni, sugea greu si nu aveam pace din cauza asta si mi-era frica de otita sa mor mu alta! Dar tot intr-o saptamana au plecat si cu tratament, numai ca doar primeledoua zile i-a curs nasul, in rest o aspiram ... din ce in ce mai rar. Alte simptome ea n-a avut atunci.
M-ati innebunit cu platforma aia. Intr-o prima faza am crezut ca Miruna vrea sa creasca gaini in curte si ma gadeam cata rabdare, dupa ce ca are doi copii mai vrea sa raneasca (cu a din a, nu stiu daca se foloseste termenul pe aici) si in cotetul gainilor, asta da femeie activa... incepusem sa ma simt cu musca pe caciula ca io-s lenesa.
A propos de asta ntr-o discutie cu soacra-mea i-am marturisit ca mie-mi face placere sa fiu asa mai neajutorata, astfel am parte de mult ajutor in casa.
Desigur nu a fost asa de bine pentru imaginea mea dar macar am recunoscut deschis ca nu-s genul pun'te amsa scoal'te masa pentru barbatu-meu si nici pentru altcineva decat pentru un copil mic si musafiri desigur.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
alexa si mami spune:
neata!
fii'miu deja doarme, am avut treaba, la 8 eram sus cu totii![]()
Clau, esti f talentata. iti ies niste lucruri minunate din maini.
Cristina, f frumos parcul vostru! Si voi de asemenea.
Nocom, distractie pe voi nu gluma. io nu pot face nici o miscare fara lipitoarea de Cipri langa piciorul meu
Noi iesim numa' in haita de cate 4![]()
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
nausica imi pare rau de intamplarea vostra nefasta.Si eu care ma bucuram ca am gasit marca preferata de pufuleti ai K, dupa o luna de am luat 4 pungi dintr-o lovitura.
muuh intrebare...cand ai zis ca vrei sa plantezi mur si coacaz parca...erau pt platforma???![]()
laureta ce ma bucur ca Biancu e ok.
nocom ce frumos ca aveti timpul vostru petrecut impreuna.Tot respectul!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Joy, trist evenimentul la care ai asistat. Si mai trist e ca, probabil, se va mai intimpla. Ai facut foarte bine ca ai intervenit.
Am vazut si eu vineri ceva ce m-a indispus, dar nici pe departe nu se compara cu ce povestesti tu.
Se apropiau de mine, venind din sens opus, o doamna si fetita ei, care plingea de mama focului. Mama o certa si ea plingea si spunea ceva. Fetita era imbracata cu o pufoaica extrem de groasa, cu gluga trasa peste caciula. (Vineri, da? Cind a fost foarte cald si soare). Cind s-au apropiat de mine, am auzit ce spunea fetita: "Mami, da' mi-e caaaald!" Iar mama ii spunea: "Termina cu prostiile, cum sa-ti fie cald? Nici macar n-ai strampi pe tine."
babytza spune:
Neata mamici , sau buna ziua la ora asta ![]()
Am intrat repejor sa va spun ca ieri am luat rezultatul de la primul laborator si este NEGATIV 
Nu avem infectie urinara !!!!!! Marti avem si al doilea rezultat , dar sunt convinsa ca va fi tot negativ
Laureta ma bucur ca sunteti bine 
nausica ma bucur ca e fata bine 

Zi mie, de ce cele portocalii ?? Sunt mai speciale ? Iti trimit si eu diseara cand intru ![]()
Revin mai pe seara, avem o zi plina si azi 

Puup mamici si bobocei 
Fce nu iti face griji, nu esti ultima
Maine seara bag comanda la pastilute. Deci mai aveti timp maine sa depuneti banutii in cont 
Nu m-am apucat de clip aseara, pentru ca nu imi merge net-ul si sunt acum pe vodafone dar merge taaaare greu....
Lavinia ca sa trimiti poza pe mail dai la compose new mail , acolo dai clik pe atash file , alegi poza dorita din fisierul in care este, astepti sa o incarce (uneori dureaza mult ) apoi dai send. Daca nu te descurci , iti trimit pe PM nr meu de tel si indrum pas cu pas 
Am fugit , va puuuuuup 

Babytza si puii
Valentina
David
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza nausica ma bucur ca e fata bine ![]() ![]() ![]() Zi mie, de ce cele portocalii ?? Sunt mai speciale ? Iti trimit si eu diseara cand intru |
Nimic special, e chestie de design.
Nausica spune:
Am uitat sa va povestesc ceva.
Am ramas absolut perplexa cind am vazut ce face Ania cu PC-ul. Si stiu, o sa-mi spuneti ca ne-a vazut pe noi. Dar tatal meu, de exemplu, care are o inteligenta peste medie si care ne-a vazut, pe mine si pe fratii mei, cel putin 3 ani, facind diverse la calculator, inainte de a avea el primul computer personal, cind a pus prima oara mina pe mouse l-a apucat ca pe-o chifla. Ei bine, Ania l-a apucat ca pe un mouse, in pozitia corecta.
Sta la ta-su in brate la calculator si, cu mina stinga, apasa pe tastatura, mina stinga o tine pe mouse - face si scroll - iar ochii ii tine pe monitor, unde stie ca trebuie sa se intimple ceva. V-am zis, i-am pus o tastatura in fata celei adevarate, si un mouse "mort" si e foarte incintata, pentru ca pe monitor se vede ce fac eu.
Sa-mi spuneti voi mie ca nu sint presetati pentru asta.
In plus, cred ca stie o gramada de keyboard shortcuts, pentru ca, din 3 apasari pe taste apare cite un "do you want to install...?"
Aseara stateau la calculator, ea si ta-su, si il aud intrebind: "oare o exista comanda <delete farm>?" ![]()
EvaF spune:
sunt deznodata, ieri am smotruit casa peste tot era cam jale ca fi-miu papa sticksuri/ biscuiti peste tot si am numai firimituri adunate de o saptamana. Eu nu pot face curat decat in we adica sa dau cu aspiratorul (de spalat pe jos pot si in alte zile si e ok}, pt ca fi-miu cum vede aspiratorul urla ca din gura de sarpe. Ieri s-a jucat putin cu butoanele si parca s-au mai imprietenit apoi iar il vede iar urla, urla numai daca il vede. Ai vostri fac la fel?
... ca ma exaspereaza as vrea si eu sa bag aspiratorul la 2-3 zile ca tot omu'. nu pot, in we sta al meu cu Noah intr-o camera si eu aspir in restul, altfel avem circ.
| citat din mesajul lui Nausica Fac un anunt pe aceasta cale: am nevoie de garduri portocalii. |
ti-am trimis un stoc de vreo saptamana. Si io mai vreau si orange si violet
| citat din mesajul lui 300 Neata! Eva sper ca-ti e puiul mai bine. Felicitari pentru modul in care ai gestionat raceala, eu cand am avut primii muci la fi-mea am sarit repede cu eurespal. E drept ca avea vreo sase luni, sugea greu si nu aveam pace din cauza asta si mi-era frica de otita sa mor mu alta! Dar tot intr-o saptamana au plecat si cu tratament, numai ca doar primeledoua zile i-a curs nasul, in rest o aspiram ... din ce in ce mai rar. Alte simptome ea n-a avut atunci. M-ati innebunit cu platforma aia. Intr-o prima faza am crezut ca Miruna vrea sa creasca gaini in curte si ma gadeam cata rabdare, dupa ce ca are doi copii mai vrea sa raneasca (cu a din a, nu stiu daca se foloseste termenul pe aici) si in cotetul gainilor, asta da femeie activa... incepusem sa ma simt cu musca pe caciula ca io-s lenesa. |
multumesc, e mai bine puisorul, mucii sunt mai putini si curg mai ales seara...deja sta sa il aspir ca inainte urla, in primele zile, nu stia ce ii fac-il aspir cu gura eu, deci e usor si tot se speria cred ca daca bagam aspiratorul scula tot blocul...-si tuseste asa putin spre dimineata la trezire. Mai mult tusea ma sperie, sper sa dispara mai repede. El e ok, vioi, papa bine, doarme de sparge -azi si ieri ne-a lasat sa dormim pana la 11h30, dar e tusea asta care ma jeneaza. Saptamana viitoare trebuia sa facem Priorixul, ca l-am tot amanat daca am venit in Ro, insa cum e bolnav....pas... o sa facem a doua doza de Prevenar in decembrie si mai vedem cu Priorixul.
Mergem inainte cu Oscillo si Stodal
pai hai si tu pe platforma

Joy, fff urata intamplare, sunt convinsa ca nu e deloc singulara. Aseara la un talk show spuneau ca in Austria s-a interzis prin lege lovirea copilului cu o palma la fund. Acum nu stiu daca e mai bime aici unde se reglementeaza prin lege si se ajunge la abuzuri si mai mari, a se vedea cate cazuri de pedofilie/ incest au avut loc tocmai in Austria...sau daca e mai bine la noi in Ro...discutia e fff lunga si sa nu isi imagineze careva ca daca occidentul e "civilizat" in mentalitatea celorlalti este cu adevarat si in fapte, sau in toate faptele.
Si eu as fi procedat ca tine numai ca nu m-as gandi sa o denunt si sa i se ia copilul, in Ro conditiile din orfelinate sunt oribile, asa cum e ea e mai bine cu mama ei...poate suna oribil ce spun dar eu asta cred, sa nu aud de copii in orfelinate sau cine stie unde...
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Nausica Aseara stateau la calculator, ea si ta-su, si il aud intrebind: "oare o exista comanda <delete farm>?" |
parca il aud pe al meu
...tocmai ii ziceam ca ma extind la 22x22, se gandea sa ma extermine nu sa ma "extinda"********************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)