Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
de David Poveste HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!! |
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
felicic76 spune:
am vazut si confruntare politica, eu aleg in cunostinta de cauza: Antonescu, un catelandru agresiv, fara pic de diplomatie (l-a facut pe Geoana "demagog" in conditiile in care ala chiar il invitase la o discutie normala referitoare la criza, fara pic de repros,)), dar chiar nu pot sa ma mai trezesc langa Base dimineatza si sa uit ca "tatucul ilici" l-a facut pe Geoana "prostanac" (si era in ograda lui, of course)
In rest astept sa creasca niste grau si de dimineatza am prestat bucatarie: ciorba de curcan cu taitei de casa, friptura de vita cu legume, mancare de pui cu masline si un ostropel de pui, ca operasem puiul urias pe care l-am luat
Mai am un pic si ma bag la curatenie, Vlad este in parc
edit: mie imi place tudor chirila de mor, cum canta, ce scrie pe blogul lui etc, dar un barbat care nu-si tine sarpele in pantaloni atunci cand este intr-o relatie este : smecher, macho etc, oricum, numai moral nu.
pup toate fetele si bobocii, am vazut alexia frumoasa si pe karina gospodina
dya: m-at spart noi avem sase dinti jumate (jumate este o maseluta)
nushulica spune:
felicic si tu m0ai spart cand vad cata haleala ai facut deja pe ziua de aziai musafiri la masa sau mancati voi tot???
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
lala77 spune:
Babytza, era pneumococ. Am scapat la a doua tura de Colbiocin.Intre timp s-au testat si copiii din gradinita si cica au gasit 3 purtatori. Asa se fac analize la Braila dar asta e; macar au incercat.
Ratonel, imi pare rau de Sasha.Sa treaca repede.
Ce de dinti aici la voi!De unde i-ati luat? Anna are 6 dinti: 4 sus si 2 jos.Si muscaaaaa...
Felicic, cata treaba pe tine! Nu vii si pe aici?!
Si mie imi place Tudor Chirila, insa subscriu la ce-a spus Felicic. Nu prea-l da moralitatea afara din casa.
Imi place muzica lui si mi-a placut mult de tot primul album cu Vasma Veche; pe care nu stiu unde sa-l gasesc pe cd.Ceva idei?
Mergsa culc varcolacii ca deja Alice plange ca i-e somn si Anna se smiorcaie.
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo aaa, fetelor care sunteti pe facebook, da-ti un semn de prietenie. io mi's Mihaela Contiu ;-) |
pai ce facusi, deconspirasi numele "platformei" internet, si eu care ma expimasem destul de plastic... se duse misterul...
Eu microbul l-am luat de la Mimihoos, uite na, si l-am pasat mai departe multor altora, printre care si Nausicai, of course...
cat despre Farmville, nu e cahhh deloc, e un joc haios care tine de cum stii sa iti administrezi timpul, cand doarme fi-miu am cativa timpi morti in care daca fac galagie il trezesc, si uite asa pot sa mai culeg pun rasaduri. Daca devine addiction rau de tot eu zic sa nu intrati, fiecare se stie cum reactioneaza. si daca isi poate gestiona dependentele
Barbate-miu rade de mine( mai stiu eu un barbat care se spargea de ras cu el acu in Ro ca noi femeile stam la ferma si ii ignoram) si e genul care nu ar juca sau sa stea pe vreo platform nici batut, de altfel remarc ca e un joc majoritar feminin.
asa ca Babymom, mai gandeste-te daca vrei Farmville, daca nu, intra pe Facebook asa sa tii legatura cu prietenii. La mine asa a inceput totul, am cam toti prietenii mei pe Facebook si asa stim unii de altii...nu e nevoie sa jucati Farmville (mai sunt inca vreo cateva jocuri p'acolo unii chiar le joaca pe toate
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
aaaaa, daca va consoleaza cu ceva fi-miu are numai 7 dinti, 3 jos si 4 sus, numai incisivi.
noi in we mergem la o expozitie de fotografie, cu fotografi celebri in Paris. Abia astept. Problema e ca am de smotruit casa, nu stiu cum sa fac, cred ca azi smotru -desi e asa frumos afara, n-am ce face- si maine expo ca e duminica.
Ne auzim si va urez un we frumos!!! Pupam bobocimea!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
felicic76 spune:
dya: nu, nu am pe nimeni la masa, dar deja in we sunt patru mese de incropit,(la mine nu se mananca de doua ori din acelasi fel, adik doar eu ma sacrific asa, tati nu, lui Vlad ii dau diferit) mic dejunul nu-l pun la socoteala si daca mai ramane si pe luni, ok. oricum meniul este si pentru Vlad
cu curatenia m-am oprit: a venit fratele meu, cumnata si un var al ei, intr-o scurta vizita si am terminat rapid, superficial
lala: somn lin la varcolaci
dyanira spune:
Feli Nusha intrebase de mancareDar nu ma pot stapani sa nu te intreb si eu : Tu mai poti?Ca si in weekend te trezesti dimineata si te pui pe treaba.Si sambata dimineata ai deja cumparaturile facute etc.Esti tare ce mai
Andrei a adormit tot tuseste sper sa nu fie ceva grav.I-am dat Ambroxol ca asta aveam in casa.Cred ca ar trebui sa il vada si un dr dar dr lui e plecata in weekend tot timpul si la urgente nu m-as duce
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
felicic76 spune:
dya: nu am incotro mercic am fost joi seara in carrefour si aseara la piata, vreau sa termin cu treburile repede, apoi sa stau doar cu Vlad, ne jucam, ne plimbam, ne prostim, de dormit doarme cu tati
nushule: sorry, am notat reteta de tiramisu, trebuie sa notez de mascarpone. In ultimul timp imi fac lista acasa si incerc sa nu mai indes in cos fel de fel de "oferte", incerc sa ma tin de lista si observ ca sunt mai cumpatata asa Deci: daca nu trec pe lista, nu cumpar (surplusul oricum se duce pe jucarii)
luminita2008 spune:
salutari!
am avut o noapte cum nu doresc nimanui... dupa ce ieri hunii au sarit peste somnul de amiaza, au adormit rupti pe la 21.30. Toate bune si frumoase pana la 23.00, cand s-a trezit Edi... dai cu joaca pana la 00.00, atipit fix 5 minuti, apoi dai cu joaca&plans pana pe la 01.30. atunci, ce sa vezi?? criza maaare de plans la Edi, evident, rupt de oboseala... am reusit cu greu sa-l linistesc, mi-era asa mila ca nu stiam ce sa-i fac, m-a zgariat pe fata la cat s-a zbatut, si nici in brate nu se linistea... pe la 02.00 l-am adormit, dupa ce l-a trezit si pe Robi si pe toti vecinii de pe palier... a adormit si Robi pe la 03.00. Iar azi, o noua zi, in care am experimentat cum sta treaba cu un singur copil: au sarit peste somnul de dimineata, au papat la 12.00 fructele, am iesit afara, Edi a adormit in carut, am ajuns acasa, Edi tot dormea, am facut pranzul, Edi tot dormea, in carut, nemiscat, i-am dat pranzul lui Robi, Edi tot dormea, l-am adormit si pe Robi, Edi doarme si acum!! ma-ntreb cum o fi la noapte...???
laura, fii buna si arata-te si pentru ochii mei, will you? nu mai gasesc poza, ai mutat-o repede, ai?
muuh, sar'na mult. sunt intr-adevar cuminti, nu fac prea multe nazuri. Mai ales Robi, papa tot (si casca o guuura...), doarme f bine, are mai bine de o luna de cand nu se mai trezeste noaptea, decat eventual disturbat de fratica, nu plange afara deloc, sta cuminte si in carut... Edi mai face nazuri, dar asta pentru ca are extrem de multa energie, nu sta locului o clipa, si, se pare ca orice as face, nu reusesc sa i-o consum... dar, in general, sunt cuminti, se joaca si singurei chiar.
nushulica. azi sotul meu are pofta de Tiramisu. asa ca presteaza chiar acum.
eu mai calc doar unele hainute ale hunilor, in special cele cu care-i scot afara. as mai calca, dar nu mai imi ajung cele 24 de ore ale zilei..
ce dulce e Karina!!!!
ratonel, sanatate multa lui sasha!
feli
catelusul vorbitor l-am luat deja, v-am spus, ptr Mos Nicolae, si EU sunt incantata de el! ma tot uit la el si-l butonez cand dorm hunii... sper sa reziste ascuns pana pe 6 dec...
LA MULTI ANI, KID!! Sanatate multa si iubire, sa ai o zi minunata!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"