Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

aaa, fetelor care sunteti pe facebook, da-ti un semn de prietenie. io mi's Mihaela Contiu ;-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...declar si eu o noapte super,somn pana la 5 ,baut laptic si iar somn pana la 10

Multumesc inca o data tuturor ptr aprecieri

Babytza dormisi bine?Parca nu voiai somn

Lavinia poza o trimiti pe adresa de mail a Babytzei.

Carla multa sanatate lu'Sasha

Nikolici bey aveti neste vecini...ai mei ma trezesc dimineata cu TV

Nerantula,multumim...fii zen ca-si revine el iar

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

mimihoo
laura, cum faceti, nenica...de aveti nopti asa...plictisitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura nu am dormit chiar toata noaptea

Noi ne ducem in parc , e asa frumos afara O zi frumoasa tuturor

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Andrei s-a trezit tusind, a tusit vreo 10 minute si apoi nimic oare ce o fi.Are si o voce putin ragusita dar la cat tipa nici nu stiu ce sa cred.(o fi laringita sau nu)
Cred ca ii iau si eu Stodal.
Distractie placuta tuturor oin weekend noi suntem consemnati in casa din motive de tati la joburi si tuse ...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Laura vazut poze sunt superbi copilasi tai, dar nici tu nu esti mai prejos
Babytza deci ai avut o noapte romantica.Bravos!!
Nusha e tare frumos Dadu tau iar pozele cu catelusul sunt super.Ah si m-ai omorat cu reteta de tiramisusalivez pe tastatura.Da ai tinut bine minte Andrei are 89 cm ma rog avea acum 1 luna acum o avea vreo 90 cm...
Cristina Andrei nu a cazut inca cu cortuletu Hunii de Lumi au facut-o dar nu e timpul pierdut

Diana

Mergi la inceput

Claudinna dar ce matinala ai fostBine ca am citit ca ai zis ca e sarbatoare mare ca vroiam sa ma pun si eu la spalat si la tricotat
Dar aseara chiar ati fost cucuvele toate, dar ce e cu platforma aia??Cred ca intuiesc despre ce e vb un joc celebru oare???

Despre vot am urmarit si eu aseara confruntarea asa pe diagonala bineinteles ca nu m-au convins nici unu nu stiu cu cine o sa votez de mers merg la vot ca ma duce sotu el fiind membru activ al unu partid celebru unu din alea 3 de aseara

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neatzaaa

deci am stiut eu ce-am zis cu platforma voastra ca-mi mananca timpulmiruna ce sa-ti fac daca te-ai lasat corupta

claudina tu impletesti noaptea??ooo...eu imi stric okiicare si asa is varza...de inaltime ce sa zic,chiar am avut impreisa ca david e micdar acum imi dau seama ca hainutele pe care le poarta el adik 81cm sunt pt 18 luni si el are 14 abia

ratonel off ce nasol cu racelile astea ca nu lasa copilul sa doarma linistit...sper sa va treaca rpd

ei bun ca am mai gasit o calcatoreasa pasionataca mine,macar nu-s singura,lala

dyana deci nu m-am ramolit de tot andreiutu tau e cel mai inalt bb al odiseeisi cel mai dintosmei sa fie!!!altii au si masele si altii niciun dinte

babytza somn pana la 9?? ce-i aia???si mai aveti si maseluteuofff

e asa frumos afara,cand se trezeste david ne punem costumatie de darvalealasi in curte cu el la lopatat pamant si pietre in basculanta lui

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Nusha lasa ca vin si la voi dintii si atunci sa te tii.Noi suntem pe cale sa ne iasa si ultimele 4 masele si gata dantura completa desi cred ca mai dureaza vreo 2 luni pana ies si astea 4.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
[br.Noi suntem pe cale sa ne iasa si ultimele 4 masele si gata dantura completa desi cred ca mai dureaza vreo 2 luni pana ies si astea 4.

Diana

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput