Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

babymom poti vota cu Hunor sau cum ii zice candidatului UDMR. O sa le iasa un vot in plus decat se asteapta ei si nu o sa stie cine a fost ala.

Hai ca m-ai prins! Numai ca de data asta nu-mi place nici candidatul UDMR. Ce mofturoasa sunt!
Pana acum de fiecare data am preferat candidatul lor, regretand profund ca nu e de-al nostru; favoritul meu a fost Frunda Gyorgy (sau cum s-o fi scriind), si cu greu m-am abtinut sa nu-l votez atunci cand a candidat - totusi orgoliul meu national nu m-a lasat (sa nu se inteleaga ca am aceva cu conationalii nostri, dimpotriva)

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

rox, am uitat!
pe seara ...e bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Credeti-ma ca nu vreti pe platforma aia. Eva a corupt-o pe Nausica, Nausica s-a tinut de mine pana am zis da si acum nu mai scap. Mai bine sa nu stii.

Da' ce e, frate, cu platforma aia de corupe atata lume??!! Inteleg ca va indeletniciti cu munci agricole? Chiar atata pasiune starneste???
Ia sa vad si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Da Carla, ne auzim mai pe seara la tel. Noi azi mergem la bunica lui Catalin, avem program de we dar pe la 8 suntem acasa

Lavinia ai PM

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Babytza, bine ca te vad! Spune-mi te rog, atunci cum facem cu poza aia?

Si noi avem azi program de shopping si vizitat gradina zoo din Debrecen, la vecinii unguri, adica. Trebuie sa cumpar hainute de botez pt. nepotica mea care sambata viitoare imi va deveni si finuta .

Mergi la inceput

nerantula..si eu vroiam sa intreb de voi
si de bitza...unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatzu si de la noi,

Am avut o noapte yac, dimineatza ne-a trezit vecinul de sus cu zugraveala lui lungaaaa ...a recidivat tusea, ma rog ramasesem cu ceva de cand am fost bolnava, dar acum ma doare si in piept, incerc sa ma tratesz cu heomogene, nu stiu cat de ok sunt, dar intentionez sa incerc si cu sirop de patlagina, stodalul ala cum e, dar ridichea, ma refer la gust...ca eu le vomit imediat dc sunt rele la gust.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

bine, rox
babymom, distractie placuta la shopping!
nerantula, despre ce magazin e vorba?

Mergi la inceput

neata, tatonelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neata,

fetelor, nu va apropiati de "platforma"! imi rapeste mie destul timp zilnic! este cahhhh! a fost si al meu sot si s-a scos pe motiv de timp pierdut si are dreptate, dar prea m-a prins sa nu stau si eu zilnic pe si in ea ...

Pupam Luca sa-i treaca raceala! pupam Gruia sa manance mai bine! si ii pupam pe toti, ce mai ...!

sa aveti o zi frumoasa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput