Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 4
claudinna spune:
http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/19-11-2009
Traieste sanatos - despre imunitate...daca aveti rabdare sa vedeti si promo 8 minute...
e f interesanta emisiunea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
tare de tot karina!!! harnica fata si cat par are!!!! te cred, nikolici ca tii la parul ei!
Eva, credeam ca nu vrei sa aterizezi la Caracal crezand ca n-avem aeroport....pt cine nu stie: AVEM!!
sanatate multa lui Noah, sa scapati repede!!
babymom, Dragos al tau are acum un mare avantaj: un frate mai mare, care la joc, cred ca te suplineste din plin!
nushulica, inaltimea copilului, cred eu, are cauze ereditare, chiar si la varsta asta. Razvan are 83-84 cm...in conditiile in care sotul meu are 1,90 si eu 1,73
oricum, mie nu mi s epare mic David al tau!
si strigare: preety, clau_geo (sa stii ca mereu imi vine in minte rochia aia verde a ta!), khristin (ma spune-ne ce fac frumosii tai!), Nerantula!! (asta e mesaj cu expediere programata, dupa ora 9-10.00, sa va odihniti pana atunci)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
claudinna spune:
acum am auzit la tv ca e mare sarbatoare...si eu am lucrat...si am spalat...uffff!
lala77 spune:
Nushulica, da, si eu calc. Dupa ce ca n-am timp nici sa respir...!Si pe ale mele nu le calc in halul asta.
Nikolici, mamaaa, ce-i acolo! A mea are boala la sertarul cu chiloti si cand vin musafiri prima grija e sa incuiem usa de la dormitor ca altfel ii aduce pe toti musafirilor.
Ce de par are!!!! Fiica-mea de ce e cheala!???
Laura, am vazut si eu poze cu d-ra Alexia.Pupam ciufulita!
Foarte tare clipul!Desi eu cred ca tot cu el votez.
Noi am fost la locul de joaca aseara dupa ce am luat-o pe Alice de la gradinita. A fost super numai ca Anna se catara ceva de speriat. Cand s-a prins ea ca o si las...sa te tii.Cand am spus "hai ca plecam" s-a pus pe niste urlete!
Sarbatoare? Ce sarbatoare? Ieri treceam pe langa catedrala si bateau clopotele si chiar ma gandeam"oare de ce"?!
Plec sa fac ordine in birou ca n-a mai facut nimeni de 2 ani.Revenim.
Muuh spune:
Credeti-ma ca nu vreti pe platforma aia. Eva a corupt-o pe Nausica, Nausica s-a tinut de mine pana am zis da si acum nu mai scap. Mai bine sa nu stii.
babymom poti vota cu Hunor sau cum ii zice candidatului UDMR. O sa le iasa un vot in plus decat se asteapta ei si nu o sa stie cine a fost ala.
La Multi Ani Simona!!!!
ratonelu spune:
buna dimineata!
sasha e racit ...cobzadeci ne-am trezit...mai multe minute decat am dormit...ma rog
cred ca-l scot afara...sa-i "treaca"raceala...sau sa dam si la altii
cine se pricepe la it...eu am net prin vodafone...si de cateva zile netul merge pe orice site mai putin gmail si desprecopii. aseara era sa divortez de soata ca eu vreau pe forum si el nu face nimic....
buna dimineata!
(angelyna, acum doua zile scrisesem si eu un mesj in care va felicitam..si nu l-am mai putut trimite si nici intra de atunci..)
ratonelu spune:
azi avem o sarbatorita! la multi ani, kid!
iar ma deconectasem si nu puteam trimite mesajul...
babytza spune:
Neata mamici
Dau si eu o cafea mare cu laptic si niste pepsi
Am dormit minunat !!!!!! Piciul s-a trezit sa pape la 5 apoi a bagat somnic pana la 9 Yupiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! Nu am mai dormit asa de mai bine de o luna Declar o noapte excelenta !!!
Azi luam rezultatul la pisu de la un laborator, abia astept Si de azi am terminat cu vitaminele Tare sunt curioasa
ratonel io inca te astept..... Imi pare rau ca sunteti raciti. Sper sa va treaca repejor
Lala cum stati cu stafilococul ? L-ati invins ?
Babytza si puiiValentina David
gaia.nevia spune:
La multi ani, Simona!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Claudinna, prezent!
Sunt in zona, da' nu-mi da pace Michael, pana nu se termina filmul, nu respir! Mai am 9 episoade si-s libera, again. Ma gandeam inainte sa vad si lost dar no way, e mult prea consumatoare de resurse treaba asta!
Noi suntem bine, Gruia iar in greva foamei, dar asta nu mai e nimic nou, eu incerc din rasputeri, insa nu prea imi iese, sa nu mai insist cu mancarurile, tot sper ca urmatoarea lingurita va fi cea norocoasa
Ieri am fost la shopping la magazinul lui Nikolici, am cumparat un calut roz pentru o fetita la care mergem azi la mot, Gruia e incantat de el, dar nu din cale afara, estimez ca, daca ii voi lua si lui, in foarte scurt timp va deveni o noua mobila in casa, spre disperarea lui tac'su.
Vazut Karinuta gospodina!
Aaa, si vazut si Laura cu piticii Alexia si Andy... mai, dar frumosi mai sunteti toti!
Gruia, farama de steluta