Dansez pt tine - sezonul 8 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Foarte simpatici Jean si Sandra, mie mi-au placut.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

bine v-am regasit

frumos dansul lui Jean si Sanda

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cred ca sezonul asta la hip-hop nu prea o sa fie impresionant, ca altadata.. zic eu, dar poate o sa avem surprize..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, intotdeauna imi place si mie, tinuta si coafura Iuliei !
Demonstratiile au fost foarte faine !
Hip hopul Sandrei cu Jean a fost cam slabutz, fatza de cum ma asteptam sa fie. Sandra s-a miscat foarte bine. La Jean ma asteptam la mai mult.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Ce trist, fratele lui Liviu a murit in august intr-un accident de masina. Avea 27 de ani. Chiar ma intrebam pt cine tine familia lui doliu.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Si eu, in timpul emisiunii am aflat despre fratele lui Liviu. Foarte trist !
N-a fost prea stralucit nici musicalul Ilariei cu Liviu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Hai ca m-a enervat si Alinutza asta. Ce se vaita atata frate ca nu ajunge la facultate, ca e grea ca bla bla. Pai nu stia la ce se inhama? Sau miile de euro pe care le ia saptamanal nu reprezinta o compensatie suficienta pe masura talentului ei extraordinar. Imi era simpatica dar prea se crede foarte buna si subapreciata. Chiar nu e cazul.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Exact asta mi-am zis si eu, despre Alinutza, Andra ! La ce se plange, cand stia de la inceput la ce se inhama ???
Mi-a placut ceva mai mult musicalul lui Jean cu Sandra. Dar n-a fost...prea deosebit.
Duelul mi s-a parut slabutz.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

De data asta mi-a placut de Bursuc, chiar ca s-a miscat ca un urs!
De Iulia Vantur imi place mult de tot, cum arata, cum vorbeste, cum se imbraca!

Iaca a dansat si fata Andreei Esca.

Cat despre duel, as vrea sa iasa Alinuta-veverita si sa ramana Andreea Mantea.

Mergi la inceput