Dansez pt tine - sezonul 8 (2)
prima parte
cele 8 perechi sunt:
Tania Budi si Adrian Muresan
Kamara Ghedi si Iulia Deliu
Monica Columbeanu si Andrei Vlad
Radu Valcan si Elena Vascoboinic
Andreea Mantea si Daniel Lazar
Alina Chinie si Stefan Bamboi - 10.000 EUR
Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba
Jean de la Craiova si Sanda Neacsu
Siteul oficial al emisiunii:
http://dansezpentrutine.protv.ro/
Raspunsuri
mihutza11 spune:
mi se pare asa nu stiu cum sa zic ca si Elena si Sanda au cate un fratior mic, adica nu in sensul rau, dar ma minunez .. era culmea sa fi nimerit amandoua la duel..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
nu stiam ca Elena are inceput de artroza.. deci nu stiu daca o sa mai poata dansa in baletul emisiunii..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Anina_n spune:
Da....pomenea prietena ei din USA, ceva de greutatile prin care a trecut in ultimii ani, Elena si ma gandeam ca se refera la greutati in familie.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
A fost fain duelul !
Intotdeauna la duel le ies mai bine dansurile.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
si mie mi-a placut duelul!
Mica dansatoare
Hoinarii
Anina_n spune:
Foarte fain dansul creat de Vica !
Edit: Juriul a considerat dansul mai mult poveste si prea putin dans.
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
mihutza11 spune:
deci Vica e geniala intotdeauna.. orice pereche o are coreograf are mare noroc ca stie sa faca spectacol..
Mica dansatoare
Hoinarii
Anina_n spune:
A fost foarte fain momentul celor de la baletul "Dansez pt. tine".
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
motanik spune:
Da, super baletul!
Eu din dansul veveritei nu am inteles nimic. Vad ca voua v-a placut. Am ramas cu gura cascata si cand a zis Wil ca aproape l-a facut sa planga. Cred ca sunt lipsita de sensibilitate in seara asta.
Mda si ca sa comentez linkul pus mai devreme legat de Elena...eu chiar ma intreb cum de au ales cazurile astea, unele sunt chiar...banale, cu iertare, dar cati nu au parinti in strainatate, cati nu se sacrifica intr-un fel sau altul...povestile de genul asta sunt cu muuuult mai usoare, mai relaxate, mai blande decat cele unde vorbim de copii bolnavi sau chiar de adulti bolnavi. Chiar sa nu fi fost in zecile de mii de participanti la auditii oameni care sa danseze pt cazuri unde lipseste sanatatea? Ca mi se pare penibil cum a sunat interviul Elenei, ca vrea sa isi ajute tatal sa nu se mai sacrifice sa il poata da pe junior la liceu privat...
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Anina_n spune:
Ilaria si Liviu mi-au placut mai mult decat Elena si Radu, la folclor international. Plin de energie si antrenant. Iar melodia...
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute