Dansez pt tine - sezonul 8 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mihaela, cred ca asa aleg cazurile, incat sa se dueleze sanatatea cu o lipsa materiala pt. altceva decat sanatate.
Dragut dansul lui Jean si al Sandrei. Oho...ce note mari au luat ! Nu ma asteptam la 9.5.
Dar daca au lipci, cum a zis si Beatrice Rancea.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andra asa gandesc si eu cu cazurile! la fel am zis si eu ca mi se par cam banale.. uite cazurile alea umanitare sunt mult mai impresionante.. cel putin eu la fetita aia fara mana am plans..

surprinzator Jean la slow fox.. poate au scapat de duel..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Anina, cred ca tre sa dai un miel Motanikului, ca e Andra ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Eu, ei sau tu, mie ? Mielul.
Da, sanatatea a avut castig si de data aceasta ! Ilaria si Liviu, raman, Elena si Radu, pleaca acasa.
Oricum, au fost mai buni Ilaria si Liviu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, da si m-a impresionat si maicuta care a luat cele 8 fetiote si un baietel sa ii creasca, sa le fie mama. Ce suflet...

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

, Mihaela, credeam ca numai noi doua vorbim pe aici. Abia acum am observat ca a reaparut Andra(motanik).
Exact cum ma asteptam, la duel Alina cu Stefan si Andreea cu Daniel.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma bucur pt Jean, imi pare rau de Andreea dar cred ca o sa iasa Alinutza, sa vedem...

Gata inca o saptamana, ce o fi marti pe 1 dec? Au editie speciala presupun, e (si) ziua pro tv-ului.
N-au zis ce dansuri avem saptamana viitoare.

va pup, noapte buna!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

da, asa credeam si eu ca numai doua am mai ramas pe baricade..

ma asteptam si eu la duelul care e acum..

nu am retinut stilurile de dans de data viitoare.. ca ma gandeam la mielul ala ..

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Nu, n-au zis ce dansuri vor fi.
Sper sa fie ceva frumos, asa cum ne-au obisnuit, pe 1 dec.
Noapte buna, fetelor !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput