Dansez pt tine - sezonul 8 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

aaa deci nu au zis.. e bine.. nu m-am ramolit..
da pe 1 dec era de asteptat editie speciala..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

noapte buna fetele!
pe data viitoare!

ps. tot am vrut sa va arat Shakira mea si tot ma luam cu altele.. ramane pe data viitoare ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

M-ai omorat cu asta mica, ce dulce poate fi!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce dragalasa e !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

multumim de aprecieri!
pe zi ce trece are miscari noi.. dar nu sunt eu profesoara, desi si mie imi place dansul.. dar vine asa natural la ea si chiar nu stiu.. se inspira de peste tot, cred..

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Nu, n-au zis ce dansuri vor fi.
Sper sa fie ceva frumos, asa cum ne-au obisnuit, pe 1 dec.
Noapte buna, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Am fost si eu prin zona aseara, desi n-am scris.
Cred ca Mr.Banica a omis sa anunte ce dansuri vor fi vineri, asa cum a uitat si ca Mihai Petre trebuia si el sa vorbeasca la sfarsit, noroc c-a zis el.

Mi-a parut rau c-au iesit Elena si Radu, imi placea de ei cel mai mult, as fi vrut sa-i mai vad dansand. Am vazut-o in public pe Andreea Esca facandu-i galerie, si pe Ioana Moldovan, colega lui de la Povestiri adevarate care a si plans cand a pierdut.

Bine ca n-am mai auzit insulte la emisiunea de ieri, cea de acum o saptamana a fost culmea, cu Monica Columbeanu si Bursucul care nu s-au controlat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am vazut si eu emisiunea, si in direct si in reluare. Imi parea rau oricare dintre echipe ar fi plecat, dar totusi ma bucur ca au ramas Ilaria si Liviu! La fel, ma bucur ca au scapat de duel echipa lor si cea formata din Jean siu Sandra.
Eu din ce am inteles, dar nu mai stiu daca din emisiune sau de la Stirile Protv, am inteles ca vineri au 3 dansuri, hip-hop, disco si musical, sper sa nu gresesc.
Mihaela, ai o pustoaica dragalasa foc !!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina_C, katty, acum vad ca ati scris si voi aici.
Intre timp am aflat si dansurile care vor fi azi. Faine, nu ?
Abia astept seara aceasta ! Sper sa fie pe masura asteptarilor !
Parca vad ca Andreea si Daniel vor avea mai multe voturi de la public, cazul lor fiind mai delicat, desi, Alina cu Stefan danseaza mai bine, cred eu.
Pe diseara, fetelor !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Aici si eu!

Imi place de mor coafura Iuliei, arata senzational. Si rochia, ca toate rochiile in care a aparut mereu de altfel.

Mi-a placut demonstratia de hip hop.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput