FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna seara
va doresc din suflet ca anu ce vine sa va aduca bebelusi sanatosi si mancaciosi
Nu va lasati fetelor , Doamne Doamne pregateste pentru voi cele mai frumoase minuni
Daca aveti timp votati micutul pui de om

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=STEFANIA%20ALEXIA&srch=yes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

heloo fetele ! Bruni ,Giorgie ,Anamy va doresc din tot sufletul sa reusiti ,sa dati startul ca e cam mult de cind nu a mai reusit nimeni .Bafta multa ,sa dea DD sa aveti cel mai fain cadou de sarbatori .Eu deocamdata stau pe tusa ,a fost prea mare dezamagirea di vara ,dar v-am mai urmarit si va tin pumnii.Va poop pe toate ,sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

dragelor, va tin pumnii, sper ca de Craciun sa aveti sub brad cate-un test cu doua liniute. Bruni , sa fie intr-un ceas bun, cum se spune. Nu te stresa, din atatea oute sigur se lasa cu copilasi
Georgi nu cauta semne ca nu prea gasesti. V-am spus ca eu am plans vreo 3 zile si apoi a aparut si testul pozitiv (asta dupa ce am facut unul mai repede si era negativ )
Anamy, inca un pic de rabdare
Uratica, sa te faci bine, sa-ti pregatesti organismul pentru bb.
Va pup pe toate, nu va enumar sa nu uit pe careva , va tin pumnii si sunt alaturi de voi.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Brunadia super productie, de mult nu am mai auzit asa ceva. Tare as vrea si eu sa fac multe oute sa pot si congela cativa embrioni.
Cris in legatura cu medicamentatia parerile sunt diferite. Uite Georgi a raspuns mai bine Gonalul. Mie dupa o saptamana de 4 Gonal mi-a dat scazut doza de gonal la 3 si una de menopur si am raspuns mai bine impreuna. Mie mi se pare normal sa inceapa dr cu un medicament si eventual sa ajusteze pe parcurs, sa le combine daca nu e multumit. La fel cum a zis si Catalina e un pic ciudat fiindca si eu am analizele perfecte, sau cel putin le aveam inainte de primul Fiv, dar pentru asta raspunsul numai cu Gonal nu l-a multumit pe Micu si a considerat ca tb si Menopur. Dupa Menopur mi s-au dublat foliculii. Dar stiu si eu, doctorii teoretic stiu mult mai bine decat noi, dar ce nu stiu ei este ca noi suntem foarte bine informate datorita acestui forum.
Georgi eu stau cu sufletul la gura si astept sa vii cu testul pozitiv.

Va pup pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

upssss...iertati-mi greselile de exprimare si ortografia, dar sunt pe o super fuga, de o saptamana nici nu am timp sa respir, intru repede sa citesc si inapoi la treaba. Azi a fost musai sa scriu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lume noua pe aici
kry burtica, multumim de gandurile bune!!
apalinooo de mult n ai mai dat p' aici!! ce planuri ai?
medut cum stai cu pregatirile? incepi la sibiu? cand?
uratica unde s vestile de la tine??? vrei sa vin dupa ele?
georgicule, anamy tin pumnii stransi!!!
am declansat ovulatia!! maine seara dorm in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Neataaaaa la fete frumoase si ce de feteeee
Haideti la o cafelutaaaaa , ceai sau lapte dupa preferinte
BAFTA BRUNI sa fie cat mai multe recoltate, fecundate si...
Kry, Apalina, Medut multumim ca sunteti alaturi de noi
Anamy cum mai esti? facem AMRul impreuna -la mine z9
Uratica hai cu raspunsul la analize , sper ca esti mai bine azi-ca ti-a mai trecut raceala

Mergi la inceput

desteptareaaaa!!!!!
la ora asta nu aparu nici una?
georgi, anamy cum sunteti?
uratica bafta la noul loc de munca..
[b]mara/b]
sa aveti o zi minunata ,eu imi pregatesc bagajelul

Mergi la inceput

georgicule vezi cum aparem noi deodata
z9? a trecut ce a fost mai greu..vine si beta mare imediat
vezi acu trebuia sa fiu si eu z9 m au lungit astia de mi s a acrit de atata asteptare!! dar nu i bai , cu noroc sa fie..nu o sa fie asa mare diferenta intre bebeii nostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata si voua fetelor!!!

brunima bucur pt tine,la cat mai multe outze babane fecundate!!!imediat o sa ai la purtator

georgetaniz9,deci in 3 zile vii cu testul pozitiv,da?hai ca nu mai e mult!!!

kry,apalina,medut,uratica si restul fetelor

eu azi sant z 5,deci mai am de asteptat,am ceva dureri de burtic si de sani dar vag, atat,in schimb ma doare gatul de innebunesc,de 6 zile,oare as putea lua antibiotic?voi ce ziceti fetelor?caci altfel nu-mi trece,am incercat de toate.

Mergi la inceput