FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgicule,anamy gravidutele!!
crisule nu exista sa alegi tu medicatia!!!
pai totul se da in functie de analizele hormonale, indiferent cat de beton ar fi ele ,au continuturi diferite ... intreaba tu si in alta parte vezi ce ti spune un alt doctor !!
sau spune i sa aleaga efectiv el ca doar el stie mai bine ce ti se potriveste!!
bafta multa!!!te astept cu vesti
beiiii!!! restul gastii pe unde umbla??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

holla!
am aparut si eu!nu am mai putut rezista,mai ales ca stiam ca ma asteapta vestile bune de la voi!
bravo cotofenelor-asa va vreau!
georgie-nu te desumfla!tii minte ca si kry zicea ca i se detensionasera sanii?si uite ca acum e graviduta!asa ca stai cumintica si nu te stresa!
bruni-super productie ai sa ai!un cofrag cu 30 de oua xxl!
anamy-sper sa iti poarte noroc ia-ul asta facut inainte de sarbatori-si anul asta sa petreci Craciunul ca 2 in 1!
uff..eu mi-s la pat,in continuare racita cobza-dar azi trebuie sa-mi misc fundul asta de 54 de kg si sa ma duc la dr-ca in sfarsit mi-au venit analizele!asa ca..sa vedem ce va fi!sper sa va dau si eu vesti bune!
in rest-ma cert cu toata lumea care vrea sa ma imbibe cu pastile!dar..sunt bine!sper sa imi revin ptr ca..daca imi veti tine pumnii de maine incep munca la magazin!asa ca..please sa tineti pumnii stransi!
no..amu va las,dar nu inainte sa pupacesc toata gasca-nu numai fetitele astea gravidute si sa va urez o zi cat mai frumoasa din toate punctele de vedere!
bafta in continuare!

Mergi la inceput

uratica
tin pumnii stransi , 1-pt analize sa fie super bune!!2-pt noul loc de munca!! sa ti fie mai bine de acum incolo si sa ne aduci vesti bune!!! musai!!!
eu , astept sa trec cu bine peste toate , incepe sa mi fie frica!! (de hiperstimulare) deocamdata ma tin bine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

bruni ce de outeeeeee, bravo fata draga, ai fost harnica nu gluma. Cit despre hiperstimulare, am vazut ca ti-au raspuns si fetele de dincolo, de la fiv, baga lichide multe inca de pe acum ca nu strica, incearca sa faci putina miscare(plimbari usoare, nu sport ), mincare bogata in proteine (ou fiert, iaurt si carne (curcan sau pui ). Mie mi-au facut si o perfuzie a doua zi dupa punctie. Stiu ca moniland a mai avut ovocite multe, parca tot vreo 27 si a fost ok. nu a facut hiperstimulare asa ca esti pe urmele ei, se lasa cu gemeni sunt sigura.
pup toate fetele, georgicule te astept cu beta maaaare

Mergi la inceput

mara multumesc mult , asa fac , bag la cap!!
si intrusului ce sa i dau acu pe ultima suta de metrii pe langa selezin ace !!
am royal jelly din romania , oare sa il dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

mara multumesc mult , asa fac , bag la cap!!
si intrusului ce sa i dau acu pe ultima suta de metrii pe langa selezin ace !!
am royal jelly din romania , oare sa il dau?

Lui da-i doar bine de mincare, am citit cindva pe forum ca in austria, inainte de punctie li se recomanda sa manince bine si sa bea cafea. Cafeaua cica face gigeii vioi si sprintari Daca el nu are probleme cu spermograma nu are rost sa ii dai nimic, nici macar naturiste ca nu poti sa stii ce efect au. Si nu uita, in ziua punctiei ar fi bine sa aiba cam 3 zile de abstinenta, ca sa fie proaspeti noua ne-a spus ce e musai sa aiba sotul contact sexual in ziua in care am facut ovitrelul

Mergi la inceput

mara multumesc draga mea!!
astept sa mi se confirme programul pe diseara!!
va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

BRAVO BRUNIIIII SUPEEEEERRRRRRRRRR
faci acum o pereche de gemeni si din rezerve mai faci vreo 3-4 perechi
Ma bucur nespus de mult pentru tine, ai vazut cum ti-am spus ;cu rabdarea treci marea;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Uratica cu siguranta iti tinem pumnii stransi si ne rugam sa-ti mearga mult mai bine si sa ai cele mai bune analize din cate ai facut tu pana acum
Anamy azi e z8 ca am inteles ca nu se numara si ziua embriotransferului, tu cum te mai simti?
Azi ma simt ok nu mai am nici o durere pe nicaieri, doar in suflet ca nu pot sa dau timpul inainte dar... astept

Mergi la inceput

gagici eu diseara fac gonado 5000ui pt declansarea ovulatiei si joi fac punctia!!
de mainde dupa masa sunt internata in spital si ies abea joi dupamasa!!
georgicule , z 8 zici?
mai ai un pic si vi cu vestea buna
sa nu te vad pesimista , am promis , hai sa ne tinem de cuvant!!
anamy bafta multa si tie !! haideti fetelor sa deblocam un pic situatia!!
uratica cum sunt analizele? te asteptam cu vesti!!
fetelor sa ne ajute dd pe toate si in toate..

Mergi la inceput