FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamy

buna dimineata si voua fetelor!!!

brunima bucur pt tine,la cat mai multe outze babane fecundate!!!imediat o sa ai la purtator

georgetaniz9,deci in 3 zile vii cu testul pozitiv,da?hai ca nu mai e mult!!!

kry,apalina,medut,uratica si restul fetelor

eu azi sant z 5,deci mai am de asteptat,am ceva dureri de burtic si de sani dar vag, atat,in schimb ma doare gatul de innebunesc,de 6 zile,oare as putea lua antibiotic?voi ce ziceti fetelor?caci altfel nu-mi trece,am incercat de toate.

nu!! antibiotic!
eu am baut ceaiuri cu miere ,ia ti ceva de supt , dar evita antibioticul pana la test!!
asta e parerea mea , eventual intreaba l pr dr..
hai ca imediat vi si tu cu 2 liniute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Tin pumnii gravidutelor si celor in curs de gravideala, suntem alaturi de voi acum si la cheful de dupa.
Anamy sa nu iei antibiotic, incearca cu ceai de ceapa si comprese locale cu cartofi cruzi sau frunze de varza zdrobite, gargara cu suc de lamaie.
Bruni succes, va fi bine cu siguranta, ai de unde alege, un cadou de mos Craciun mai potrivit nici nu s-ar putea
tuturor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criadema

Tin pumnii gravidutelor si celor in curs de gravideala, suntem alaturi de voi acum si la cheful de dupa.
Anamy sa nu iei antibiotic, incearca cu ceai de ceapa si comprese locale cu cartofi cruzi sau frunze de varza zdrobite, gargara cu suc de lamaie.
Bruni succes, va fi bine cu siguranta, ai de unde alege, un cadou de mos Craciun mai potrivit nici nu s-ar putea
tuturor

criadema mamica de gemenasi si pe gemenasi
multumesc , asa e , nici nu visez la un cadou mai frumos ca asta...e tot ce imi doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

criademamersi de sfaturi,chiar la ceva remedii naturiste ma gandeam si eu,caci am incercat trachisan 20 tabl,tantum verde 10 tabl,acum incerc strepsils si am facut si sare calda pusa la gat,dar de cartofi am uitat.beau ceai de salvie si musetel.insa nimic nu a ajutat pana acum.

ce-ti mai fac puiutii,cred ca esti o mamica tare fericita!!!

brunadriasa intri sa ne spui cum a fost dupa ce te intorci din spital,tinem pumnii sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!!!

in primul rand imi cer scuze pt. absenta nemotivatainsa nu m-am mai putut abtine sa stau deoparte si vreau sa va spun ca sunt cu sufletul alaturi de voi, cele care va pregatiti pentru bebici.
georgi,sa dea DD sa vii cu o veste minunata , fii optimista pentru din burtica
anamysa vii neaparat cu II liniute,fii increzatoare in sansa ta, niciodata nu stii cand te loveste norocul
bruni, bravo pt. productie, succes la punctie pt. ziua de maine, te asteptam cu vesti bune si in final cu un beta mareeeeee, cat pt.2 bebici

pupici si asteptam multe vesti buneeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

fetelor
multumesc mult tuturor !!
am plecat la spital , maine la 8h00 punctia , revin maine dupa amiaza!!

Mergi la inceput

daca voi nu ma vreti , eu va vreau
ce faceti? eu stau cuminte in patuc si astept dimi sa ma punctioneze, dimi la 7h30!!
voi sa fiti cuminti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Succes Bruni draga... Da Doamne sa fie o reusita
Georgi, anamy ... cand putem incepe sa scoatem agitatele? Sper sa veniti in curand cu vesti bune

Eu nu va stresez inca cu ale mele ... pana ne dati vesti bune ... Dar sa nu care cumva sa dispareti de pe aici dupa ce va graviditi ... ca ne trebuie si noua sfaturi

Eu n-am de gand sa renunt la Surcel ... chiar am incredere in el ... Nush ce-o sa fac cu tratamentul, dar pana atunci, sper sa se clarifice lucrurile... Doamne Doamne e bun ... trebuie sa aseze cumva lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Neataaaaaaa , o cafeluta, un ceai ,o cana cu lapte?
Hai fetele sa-i facem lui Bruni galerie =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Anamy fara antibiotice, hai fate bine ca bebele sa fie si el ok
Uratica tu cum mai esti?sper ca mult mai bine

Mergi la inceput