Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 8
claudia79 spune:
Raluca, m-am uitat si eu, fooooarte frumosi! fetita e ca o printzesica si cum ar putea fi altfel cand parintii sunt asa topiti dupa ea! Sa va traiasca mica crestina, sa fie sanatoasa !
Hpo, si eu am rh negativ, sotul pozitiv, deci da, am sa fac vaccinul la 28 de saptamani si daca copilul e pozitiv, il facem si la 72 de ore dupa nastere, asa e procedura aici. Se face la 28 de sapt pt ca atunci creste riscul sa se subtieze sau imbatraneasca placenta si sa apara schimburi de sg. Efectul vaccinului dureaza 12 saptamani de aceea se face la 28 sa tina pana la termen.
Eumada eu eram cu progesteronul, merci de raspuns, felicitari pentru Eva Maria!
Mirela, ooofff, ce greu e. Imi pare tare rau, nu pot spune cat de rau imi pare....
claudia79 spune:
castelana, esti pe receptie?
am iar o intrebare acuma despre crinone. Vrea sa ma treaca pe crinone 8% dimineata doar, tu ai luat 8% sau 4 % , ca ziceai ca aveai de 2 ori pe zi. MI se pare cam putin 1 data pe zi 100mg cand eu luam oral 400 mg. sunt eu sapt 10 dar totusi...
huski spune:
Raluca, am vazut printesa!!! E superba!!!!!!!!!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
Mirela, sper sa vii luni cu vesti bune
Fetelor, nu-mi vine sa cred, azi am implinit 30 de saptamani Schimbam prefixul
Abia astept ziua de miercuri sa-l vedem pe pitic
O seara buna va doresc !
30+
mirela2 spune:
s a confirmat, sarcina s a oprit din evolutie de la 5 saptamani.
atat a fost sa fie, am intrerupt tratament de sustinere, astept ciclu acum ca sa ne pregatim de ET cu congelati, mai am 2 puiuti.
o sa fie bine
pupici fetelor si aveti grija de copilasi
ellanik spune:
Mirela .Imi pare tare ,tare rau!Doamne ajuta sa fie bine data viitoare.
Raluca ce bebelina frumoasa!!!Ma bine zis: "Ce familie frumoasa!"Sa fiti fericiti!"
cuGeorge-Theodor
AMR +14 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Mirela .Imi pare tare ,tare rau!Doamne ajuta sa fie bine data viitoare. Raluca ce bebelina frumoasa!!!Ma bine zis: "Ce familie frumoasa!"Sa fiti fericiti!" cuGeorge-Theodor AMR +14 saptamani !!! Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
multumesc frumos
DORIS_71 spune:
Castelana multumim frumos, noi azi am ajuns la termen, dar se vede ca BB sta bine la mami in burtica. Asteptam zilele astea sa vedem ce are de gand.
Mirela imi pare sincer rau. Bunul Dumnezeu sa-ti dea forta sa mergi inainte.
Doris 40+ Matteo ......
poze
eumada spune:
Mirela2 nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau....stiu cum plangeam si-l rugam pe dumnezeu sa ma bata daca vrea dar sa-mi lase puiutul sa creasca......o sa vezi ca vei fi mama,Dumnezeu nu te lasa.....m-a busit palnsul caci retraiesc disperarea si durerea mea
Evy eu am facut botezul la trei saptamani si a fost super ok
pup mamicile si gravidutzele...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
miruna79 spune:
buna seara mamici si burtici
Mirela imi pare tare rau de necazul tau, cuvintele sunt de prisos, capul sus si priveste mai departe ca va veni ziua cand iti vei tine bebelul in brate.
Raluca sa va tariasca Natalia, sa stii ca seamana cu tine.
Doris Se apropie momentul, va tine bebita un pic in suspans, se lasa asteptat.
Huski La multi ani sotului tau, sper ca v-ati distrat, si felicitari ptr schimbarea prefixului, 3 saptamani si il schimb si eu cu ajutorul lui Dumnezeu
Castelana ce mi place sa ti citesc postarile , ma incarci cu optimism tot timpu.
Claudia cum mai stai cu greturile?lasa ca trec pe la 14 saptamani
Pup mamicile si gravidutele
O seara si un weekend placut.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna 26+
hepilica spune:
Evy, noi am facut botezul la 2 luni fara 1 zi. Sambata a fost BOTEZUL, duminica (chiar duminica trecuta) am facut vaccinul. La Maia nu au aparut efecte adverse, doar o stare de somnolenta prelungita. a dormit si 6 ore ziua fara sa se trezeasca. Starile astea au durat 2 zile (duminica si luni). In rest nu a avut alte efecte adverse. Ele exista, pot aparea si tb sa tii cont de ele. Noua doctorita ne-a zis sa-i dam preventiv, dupa vaccin, eferalgan pediatric sau supozitor. Nu i-am dat insa nimic si a fost ok puiutul.
Oricum nu face vaccinul cu 1-2-3 zile inainte de BOTEZ. E mai bine asa. Si oricum nu e obligatoriu sa faci vaccinul la 2 luni fix. pot trece cateva zile, asta in cazul in care nu te sincronizezi cu BOTEZUL.
Stai linistita, nu e mic puiutul la orice varsta pentru BOTEZ.
Raluca - pozele tale sunt superbe. Natalia e o draguta, draguta, draguta. E atat de finuta si dragalasa.
Mirela - imi pare rau pentru tine si iti doresc din tot sufletul sa iti revina optimismul si sa reusesti sa o iei de la capat pentru ca merita orice efort scopul pentru care lupti. Te asteptam sa revi.
h.
minunata (22.09.2009).
Maia
Multumesc lui DD.