Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Fragutza spune:
Mirela, imi pare tare rau! Te imbratisez cu drag si multa putere sa o iei de la capat.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Castelana, multumesc frumos! Intr-adevar, sunt atat de fericita cum nu-mi imaginam. O sa vezi
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Evy, nu e mic Gabriel pt Botez. Natalia avea tot 2 luni.
Vaccinul l-a facut la 2 luni si 2 saptamani pt ca atunci am ajuns la medic. N-a avut efecte adverse, n-am observat nimic schimbat in comportamentul ei.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Claudia, multumesc frumos!
Huski, iti mai amintesti cat am ras la Ioana! Doamne, mi se zdruncina burtica!Ce fain ar fi sa ne vedem din nou!
Miruna, m-ai facut fericita!
de Natalia (03.09.09)
DORIS_71 spune:
Noapte buna si vise placute, am plecat la .
toate FIV-oasele(gravidute si mamici)
Doris 40+ Matteo ......
poze
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia79 castelana, esti pe receptie? am iar o intrebare acuma despre crinone. Vrea sa ma treaca pe crinone 8% dimineata doar, tu ai luat 8% sau 4 % , ca ziceai ca aveai de 2 ori pe zi. MI se pare cam putin 1 data pe zi 100mg cand eu luam oral 400 mg. sunt eu sapt 10 dar totusi... |
Receptionat sa traiti!
Da raspunsul meu este ca era Crinone de 8%, de doua ori pe zi pe care l-am inceput din momentul ET si l-am intrerupt odata brusc, cf indicatiilor dr, bineinteles dupa analiza sangelui.
In paralel era si Utrogestan cate 6 pe zi, care l-am intreruput la 4 saptamani dupa Crinone, la fel brusc.
Nu am avut probleme (sangerari, scurgeri, stari de rau, greturi sau alte semne) inainte de nici-un fel, am inteles ca si asta conta in decizia intreruperii dozelor.
La eco arata copilul normal si mare, asa ca de la sapt 12 s-a mai relaxat si medicul, parca era usurat ca am ajuns cu bine.
ma urmarea indeaproape saptamanal, pentru mine o bucurie sa stiu ca e tot bine si sa-i mai vad inimioara!
Bafta si sa fie bine.
Cred ca stie el medicul ce face, asa zic eu!
Ai incredere si oricate intrebari bombardeaza-l!! e pentru linistea ta!
pupici pe burticut
castelana fericita 21+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 Castelana multumim frumos, noi azi am ajuns la termen, dar se vede ca BB sta bine la mami in burtica. Asteptam zilele astea sa vedem ce are de gand. Doris 40+ Matteo ...... poze Doris draga pai unde e mai bine ca la mama in burtica? Sa ai nastere usoara si refacere rapida apoi. Unde nasti in Italia? In bocca al lupo!!!! Augurii e figli maschi! |
castelana fericita 21+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui miruna79 Castelana ce mi place sa ti citesc postarile , ma incarci cu optimism tot timpu. O seara si un weekend placut. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 26+ |
te puuuuuup
wk-end placut si tie!!!!!
castelana fericita 21+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mirela2 s a confirmat, sarcina s a oprit din evolutie de la 5 saptamani. atat a fost sa fie, am intrerupt tratament de sustinere, astept ciclu acum ca sa ne pregatim de ET cu congelati, mai am 2 puiuti. o sa fie bine pupici fetelor si aveti grija de copilasi |
Draga mea...
Este sfasietor cred dar trebuie sa mergi mai departe.
Dumnezeu sa-ti dea puterea de a depasi momentul acesta cu bine si sa faci urmatorul transfer cu bine!
Bafta si sa ai grija de tine!
castelana fericita 21+