Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Li_am felicitari mamico, ai doi copilasi scumpi foc, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai satisfactii. Drum bun spre casa.

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Doris, uau, cat de putin mai e!!!!!
sa ai nastere usoara si bebe Matteo sanatos si mancaciosssss!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

si noi azi la 2 sapt am luat 400 grame . nu stiu daca e in grafic , insa eu zic ca e bine .

Many . noi avem bebe Gabriel .
un scump , care ne-a luminat viata si pe care il iubim enorm .
numai de el stam toata ziua si il iubim muuuuuuult .

azi am iesit afara .a fost tare bine ,am stat la soare si apoi am dormit bustean . sa speram ca mai tine vremea calda sa ne mai plimbam cateva zile , ca cica dupa 4 dec vin zapezile

Of Evi, ce nume frumos si sfant aveti voi draga.
Ma bucur ca sunteti bine si luati in grautate, iesiti afara, hai ca acus acus ne povestesti cu au iesit dintisorii, papa singur banana, cum va face glumite.
Doamne Ajuta sa fie sanatos!!!!

te pup

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

va multumesc mult pentru raspunsurile voastre!M-am mai linistit un pic.Am si sunat la medic si mi-a zis ca pot sa imi scot perfuziile.
castelana, mamica fericita ce o sa fii tu! multumesc de explicatiile pe care cred ca le dai a mia oara

Draga mea, nu trebuie sa multumesti, dar ce mai crezi ca eu mai stiu de cate ori am zis? La neuronul meu de gravida... uit sa stii, am impresia ca nu am zis tot, etc.
Deci daca ai nelamuriri intreaba, no problem.
toate am trecut prin prima perioada plina de intrebari si suspiciuni, in care suflii si-n iaurt, in care orice crampa sau junghi e motiv de ingrorare, unde intrebarile vin avalansa-n capul tau.
Eu zic sa intrebi tot ce te framanta la dr, sa vezi si el ce zice, ca el e maestrul de ceremonii, nu?
Noi aicea ca fetele, mai una, mai alta, fiecare zice ce-a facut ea, dar asa ne mai sustinem una pe alta, trece timpul mai usor.
hai ca va fi bine si trece el si raul asta, daca nu ii aratam batul si se va plictisi de cicaleala.
sarcina usoara si bebe sanatos.

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ferice de voi fetelor, aveti grija de puiutii vostri

noi am trecut de la extraz la agonie, inca nu e confirmat, dar bebele nostru cred ca s a oprit din evolutie....am facut azi eco si abia se vedea sacul gestational si ar fi trebuit sa se vada si embrionul sa i bata si inimioara, sa........
off, mai facem un eco saptamana viitoare, eu inca mai sper ca bebe sa-si revina si sa fie ok.
beta azi in z32 de ma transfer era de abia 925....nu mai inteleg nimic.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7

draga mea, sunt fara cuvinte si sincer nu stiu ce sa zic.
Doamne Ajuta sa fie bine, poate e mai firav la inceput...
Ai grija de tine si sa vedem ca iese saptamana viitoare, faci tratamentul in continuare!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Intreba cineva de progesteron...
Desi sarcina mea a fost obtinuta natural,am avut amenintare de avort si sarcina decolata la 5 saptamani..pana la 17 saptamani am facut injectabil cele luate oral si vaginal nu au avut nici un efect.Efecte adverse in schimb berechet......ingrasare,retentie de lichide,14 kg luate in 3 luni.....etc,etc.......greturi...in schimb si-a facut efectul..si chiar daca toata lumea credea ca voi pierde sarcina..si doar medicul meu si ai mei m-au sustinut,iata ca acum langa mine chiuie o comoara dulce,ratiunea mea de a trai si de a lupta pentru tot ce e mai bun.O iubesc de ma doare si voi veti iubi puii la fel.....

va pupam pe toate...mamici si viitoare mamici...
Edit: Mirela2 stiu prin ce treci....la mine a fost o lupta sa pastrez sarcina...dar nu am cuvinte oricum...dumnezeu sa te lumineze si sa te ajute.....cuvintele nu au loc..

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hpo spune:

salutari tuturor...n-am mai scris de mult, dar revin acum, pt ca bineinteles am intrebari:)
din experienta burticilor sau a mamicilor, ce puteti sa-mi spuneti despre necesitatea vaccinului imunoglobuline sau anti rh la prima sarcina? (pt cele cu rh negativ)
parerile sunt impartite, eu sunt in sapt 28 si nu stiu in ce masura este ok sa fac acum vaccinul in sapt 28 + la nastere, sau ii dauneaza in vreun fel si ar fi necesar sa fac respectivul vaccin doar la nastere.
pana acum mi-am facut toate analizele si am anticorpi absenti dar se pare ca daca vrei sa fii 100% sigur e bine sa-l faci oricum dar exista si parerea conform careia la prima sarcina nu tb sa-l faci decat la nastere.
noi suflam si in iaurt, dar tot nu imi este ft clar cum e mai bine...
eu ma tot intreb daca afecteaza in vreun fel bebele acest vaccin in ipoteza ca eu am rh negativ, voi face vaccinul iar bebele are rh pozitiv...

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls, am pus ceva poze de la Botez

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Girls, am pus ceva poze de la Botez

de Natalia (03.09.09)

Raluca, cat sunteti de frumosi, cata fericire "transpira" din pozele tale!!!!
Tu se vede ca plutesti, esti frumoasa foc.
Micuta voastra minune este tare dulcica, delicata si se vede ca o adorati!
Sa traiti si sa fiti sanatosi, cata lupta pana ati ajuns aici!!!

Pup fetele

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Raluca sunt superbe pozele .
sunteti minunati toti .

noi inca avem nelamuriri daca sa facem botezul la 2 luni si o sapt sau mai tarziu . ideea e ca mai tarziu nu prea mai pot nasii ...
dar , nu e cam mic ?
in plus la 2 luni facem si vaccinul . in cat timp dispar efectele ?
si mai bine zis spuneti-mi si mie ce reactii au , sa fiu pregatita

Hpo , eu am rh negativ , si bebe a iesit cu rh pozitiv ,ca al lui tati . am facut vaccinul la 28 de saptamani cf recomandarii medicului , care chiar asa s-a exprimat "sa suflam si in iaurt ", si apoi imediat dupa nastere .
daca medicul tau decide altfel , asculta-l pe el . eu una am mers pe mana medicului .

pupici gravidutelor
eu sunt cam zombii caci nu prea dorm noaptea insa fericita , si mai intru sa vad ce faceti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hpo spune:

evy 30 multumim de raspuns, doc s-a exprimat cam asa:
1. daca vrem sa fim 100% siguri, " sa suflam si-n iaurt"- a zis si el- il facem acum sapt 28 si la nastere
2 il facem doar la nastere

noi am ramas putin cu cu griji prea multe si acum imi fac griji sa nu afecteze in vreun fel bebele de acum care e fetita si care de obicei mosteneste rhul mamei (la mine asa s-a intamplat)

Mergi la inceput