Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 6
huski spune:
Claudia, bine ai venit!
Sedere placuta la odisee. Sper sa treaca repede starile de rau si sa te bucuri de gravideala asa cum se cuvine dupa atata chin.
Carmelly cum sa ma supar??? Nu catre intr-acolo ma indrept?!?
Stii bine ca abia astept clipa venirii lui bibi pe lume chiar daca e posibil ca odata cu el sa apara si colicii...asta e ...o sa-i dovedim noi cumva
Ce fac puiutii tai nu dau inca din picioruse?
Iana, cum te mai simti?
Li-am , mami, fetita, baiat. Sa va traiasca. Sunt superbi amandoi.
Noi suntem bine, azi (acasa si maine la restaurant)il serbam pe tati. Bebe e tare jucaretz, ii place ficatu' lu' mami , mai ales seara se face butra in toate felurile si se intareste de nu mai pot sa respir. Noroc ca trece repede...
Maine dau o fuga pe la serv ca mi s-a cam facut dor de colegi iar luni ma duc pentru ultima oara apoi intru legal in prenatal.
Astazi asteptam comoda lui bebe Abia o astept
29+
hepilica spune:
castelana - mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca visul si iepurasul sa vina cu bb mult asteptat, iar voi sa veniti in tara cu un bebica sanatos si vesel ca tine (si maia e un copil vesel - zambeste tare mult, uneori rade zgomotos uitandu-se la caruselul de deasupra patutului...cum se invart pestisorii...,o incanta si cantecelele caruselului... e haioasa foc). pentru optimismul tau, pentru bucuria pe care o traiesti si reusesti sa o transmiti mai departe, te admir mult. imi place atitudinea ta. si imiamintesc ca asa ai fost de la inceput.
dragelor gravidute luptatoare, conteaza ENORM pentru bebelus starea mamei in timpul sarcinii. menajati-va cat de mult puteti, mancati sanatos, evitati stresul si oboseala fizica si odihniti-va, stati linistite in pat, in fotoliu unde va simtiti confortabil atunci cand aveti timp. nu va ingrijorati / panicati din orice. SUNTETI GRAVIDUTE....NIMIC DE ACUM NU SE MAI POATE INTAMPLA. evitati grijile de orice fel.
incercati sa evitati statul pe scaun prea mult si orice durere cauzata de serviciu (dureri de cap, dureri de mijloc, dureri....de orice fel. toate intr-un fel sau altul toate acestea se resimt de bebelus; nu va imaginati ca il va durea si pe el capul... intelegi voi la ce ma refer ). asa cum sunteti voi acum, in timpul sarcinii, asa vor fi si bebeii vostri.
va doresc bebei sanatosi si veseli!!!
h.
minunata (22.09.2009).
Maia
Multumesc lui DD.
DORIS_71 spune:
Li_am felicitari mamico, ai doi copilasi scumpi foc, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai satisfactii. Drum bun spre casa.
Doris 39+ Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
Evy30 spune:
si noi azi la 2 sapt am luat 400 grame . nu stiu daca e in grafic , insa eu zic ca e bine .
Many . noi avem bebe Gabriel .
un scump , care ne-a luminat viata si pe care il iubim enorm .
numai de el stam toata ziua si il iubim muuuuuuult .
azi am iesit afara .a fost tare bine ,am stat la soare si apoi am dormit bustean . sa speram ca mai tine vremea calda sa ne mai plimbam cateva zile , ca cica dupa 4 dec vin zapezile
many_bani spune:
Evy foarte bine ca iesiti afara si noi iesim cam 2 ore in timpul pranzului si doarme noaptea foarte bine. Chiar daca vine zapada, dr. noastra a zis ca tot este bine sa iesim afara daca nu bate vantul sau ninge.
Dragelor noapte buna si asa cu a zis Hepilica aveti grija de voi
mami de Vlad
claudia79 spune:
va multumesc mult pentru raspunsurile voastre!M-am mai linistit un pic.Am si sunat la medic si mi-a zis ca pot sa imi scot perfuziile.
many, tu ce ai luat impotriva greturilor? oare medicamentele astea cat sunt de sigure in sarcina? acuma imi pare rau ca am luat, mai bine sufeream un pic dar nu riscam sa pateasca ceva bebe...As vrea sa te mai intreb, tu cat progeteron luai? sa iti traiasca sanatos bebe Vlad si sa va bucurati de el toata viata !
castelana, mamica fericita ce o sa fii tu! multumesc de explicatiile pe care cred ca le dai a mia oara
Evy, sa va traiasca bebe Gabriel, te cred ca sunteti in al noualea cer...
carmelly, merci si tie, tu esti o norocoasa ca ai reusit sa tii mancarea cu atat mai mult cu cat ai gemeni...iti urez sanatate in continuare!
Miruna79, suntem deodata, dar ce bine de tine ca stiti deja ca aveti baietel, esti inaintata bineeeee....trec toate , asa este....
sper ca nu am uitat pe nimeni, va pup pe toate, multumesc de primire si incurajari! am fost cu moralul cam la pamant cand am vazut ca imi da perfuzii acasa...acuma abia astept sa imi taie din hormoni desi am niste emotii...
claudia79 spune:
Huski, e o mare satisfactie sa iti scriu in postura de colege de odisee, cat am visat la momentul asta, numai eu stiu....
Hepilica, stiu ca tu ai ramas cu Maia natural, pai si tie ti-a fost rau, ti-au dat si tie progesteron de sustinere sau cum? eu stiu ca la mine e de la progesteron ca o data l-am luat vaginal si apoi mi s-a mai atenuta raul...
oare o fi mare greseala fetelor sa ii sugerez sa ma schimbe de pe Progesteron oral pe vaginal?
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Felicitari Li-am si Dear Bambie! Sa aveti bebelusi sanatosi si cumintei!
Claudia, bine ai venit, sarcina cat mai usoara si la termen!
Girls, va rog sa-mi dati PM pt modificarile de pe prima pagina! Citesc tot, dar pe bucati si nu tinminte tot!
Pupici!
de Natalia (03.09.09)
mirela2 spune:
ferice de voi fetelor, aveti grija de puiutii vostri
noi am trecut de la extraz la agonie, inca nu e confirmat, dar bebele nostru cred ca s a oprit din evolutie....am facut azi eco si abia se vedea sacul gestational si ar fi trebuit sa se vada si embrionul sa i bata si inimioara, sa........
off, mai facem un eco saptamana viitoare, eu inca mai sper ca bebe sa-si revina si sa fie ok.
beta azi in z32 de ma transfer era de abia 925....nu mai inteleg nimic.
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica castelana - mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca visul si iepurasul sa vina cu bb mult asteptat, iar voi sa veniti in tara cu un bebica sanatos si vesel ca tine (si maia e un copil vesel - zambeste tare mult, uneori rade zgomotos uitandu-se la caruselul de deasupra patutului...cum se invart pestisorii...,o incanta si cantecelele caruselului... e haioasa foc). pentru optimismul tau, pentru bucuria pe care o traiesti si reusesti sa o transmiti mai departe, te admir mult. imi place atitudinea ta. si imiamintesc ca asa ai fost de la inceput. dragelor gravidute luptatoare, conteaza ENORM pentru bebelus starea mamei in timpul sarcinii. menajati-va cat de mult puteti, mancati sanatos, evitati stresul si oboseala fizica si odihniti-va, stati linistite in pat, in fotoliu unde va simtiti confortabil atunci cand aveti timp. nu va ingrijorati / panicati din orice. SUNTETI GRAVIDUTE....NIMIC DE ACUM NU SE MAI POATE INTAMPLA. evitati grijile de orice fel. incercati sa evitati statul pe scaun prea mult si orice durere cauzata de serviciu (dureri de cap, dureri de mijloc, dureri....de orice fel. toate intr-un fel sau altul toate acestea se resimt de bebelus; nu va imaginati ca il va durea si pe el capul... intelegi voi la ce ma refer ). asa cum sunteti voi acum, in timpul sarcinii, asa vor fi si bebeii vostri. va doresc bebei sanatosi si veseli!!! h. minunata (22.09.2009). Maia Multumesc lui DD. |
hepilica ai mare dreptate in ce spui, cred ca starea mamei poate influenta bebelusul. eu una pe linie materna (mama, bunica) sunt o persoana optimista si care cred ca intotdeauna am vazut partea plina a paharului, am considerat ca mereu norocul a stat de partea mea.
peste 2 saptamni implinesc 37 de ani, multi putini, acum mi se pare ca am fost aleasa sa fiu mama la cea mai frumasa varsta, deja nu mi se mai pare mult, e perfect asa, ramane sa ne mai rugam sa ne tina salele si pe mine si pe sos sa alergam dupa plodul nr 1 si sa punem rapid de un altul.
Trebuie sa ne bucuram de tot ce ne da Dumnezeu, in cazul nostru poate si cu ajutorul dr, sa ne bucuram de soare ca rasare si pentru noi, sa ne bucuram de jumatatea noastra cu toate cele ce le are, uau si de zambetul micutei minuni, noi pana atunci avem barometrul fiecare ecografie care ma face sa zbor la iesire, sa pup dr nu alta, daca nu m-as duce cu listuta ce am de intrebat as uita si cum ma cheama.
Of ce bine ca bine ca ai o minune vesela si ce sa mai nick-name-ul tau daca e hepilica zice multe, nu? cu cine era sa semene?
pup mama fericita
castelana fericita 21+