Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
Evy tine-l [pe umar ca sa de-a aerul afara..eu la inceput o tineam pe Eva si cate o ora...
nu te speris ca nu doarme...ei nu au sistemul nervos dezvoltat ca sa doarma.........o sa vina si timpul ala......curaj....de exemplu eu acu` stau cu ea in brate si scriu cu o mana
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
hepilica spune:
miruna79 - multumesc. intr-adevar Maia mea e o sumpica .
tu cum te simti? sunteti ok?
evy - imi pare rau de colici. sufera micutii,saracutii. noi am avut noroc pana acum. nu am avut colici. doar de cateva ori balonari si crampe care trec relativ repede si fara medicatie, dar tot mi se rupe sufletul cand vad cum sufera si nu o pot ajuta. serile cand se baloneaza ii mai dau INFACOL, dar nu tot timpul. sa dea DD sa treaca repede perioada asta si bb sa fie linistit. pupici pentru el si pentru tine.
claudia 79 - bine ai venit in clubul gravidutelor. sarcina usoara. vor trece cu timpul starile astea, vei vedea. te inteleg perfect cand spui ca timpul trece greu. si eu am avut astfel de stari (groaznice) pana prin saptamana 12-13, apoi au trecut brusc. a fost intr-adevar cumplit, dar apoi a urmat cea mai fericita perioada din viata mea. am avut o sarcina minunata, m-am simtit tot timpul in al 9-lea cer, nu am avut niciun fel de dureri, probleme...etc. si am nascut la 40 saptamani si 3 zile o fetita sanatoasa si minunata .
asa ca, fii tare. treci tu si peste perioada asta. sanatate multa.
castelana - cea mai optimista graviduta!!! ce trece timpul..., deja 21 saptamani... bravo!! ce mult ma bucur pentru tine.
sanatate tie si bebicului. sa-i transmiti si lui din optimismul si fericirea ta.
ce ma bucur de vremea frumoasa de afara. am iesit in fiecare zi 2-3 ore.
h.
minunata (22.09.2009).
Maia
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
miruna79 - multumesc. intr-adevar Maia mea e o sumpica .
tu cum te simti? sunteti ok?
evy - imi pare rau de colici. sufera micutii,saracutii. noi am avut noroc pana acum. nu am avut colici. doar de cateva ori balonari si crampe care trec relativ repede si fara medicatie, dar tot mi se rupe sufletul cand vad cum sufera si nu o pot ajuta. serile cand se baloneaza ii mai dau INFACOL, dar nu tot timpul. sa dea DD sa treaca repede perioada asta si bb sa fie linistit. pupici pentru el si pentru tine.
claudia 79 - bine ai venit in clubul gravidutelor. sarcina usoara. vor trece cu timpul starile astea, vei vedea. te inteleg perfect cand spui ca timpul trece greu. si eu am avut astfel de stari (groaznice) pana prin saptamana 12-13, apoi au trecut brusc. a fost intr-adevar cumplit, dar apoi a urmat cea mai fericita perioada din viata mea. am avut o sarcina minunata, m-am simtit tot timpul in al 9-lea cer, nu am avut niciun fel de dureri, probleme...etc. si am nascut la 40 saptamani si 3 zile o fetita sanatoasa si minunata .
asa ca, fii tare. treci tu si peste perioada asta. sanatate multa.
castelana - cea mai optimista graviduta!!! ce trece timpul..., deja 21 saptamani... bravo!! ce mult ma bucur pentru tine.
sanatate tie si bebicului. sa-i transmiti si lui din optimismul si fericirea ta.
ce ma bucur de vremea frumoasa de afara. am iesit in fiecare zi 2-3 ore.
h.
minunata (22.09.2009).
Maia
Multumesc lui DD.
Evy30 spune:
Miruna ,avem colici . Acum am trecut la debridat , i-am dat si nu mai mi-a facut crize .
acum doarme si noi profitam sa facem un pic de curatenie, ca e ca la nebuni .
Mada , il tin in sus , insa tot nu reusesc. o ora nu am stat , stateam cm 10-15 min , insa incerc si asta .
Castelana , ce putin mai ai .sarcina usoara in continuare
al meu bebe se cam uita "urat" , adica incruntat ,cateodata . pediatra mi-a spus ca mama ,adica eu a fost stresata in timpul sarcinii si ca ii va trece . deja e mai bine .
asa ca fara stres fetelor ca patiti ca mine .
azi-noapte am dormit si eu . s-a trezit doar sa pape si apoi a cazut rapus .
noi deocamdata suntem la faza de scos pe balcon 10 min . nu am iesit inca in curte ,ca mi-e frica sa nu raceasca .sa nu fie prea brusc. are doua saptamani .
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica castelana - cea mai optimista graviduta!!! ce trece timpul..., deja 21 saptamani... bravo!! ce mult ma bucur pentru tine. sanatate tie si bebicului. sa-i transmiti si lui din optimismul si fericirea ta. ce ma bucur de vremea frumoasa de afara. am iesit in fiecare zi 2-3 ore. h. minunata (22.09.2009). Maia Multumesc lui DD. |
Multumesc mult, da sunt fericita si optimista pana la cer si-napoi.
Cum as putea fi altfel cand la Pastele viitor vine iepurasul cu darul darurilorrrrrrrrrrr!!!!!
Nu-mi vine sa cred ca e vb de vine, atat am visat momentele astea ca ma obisnuisem cu visul. Ma mai zbarlesc la fetele de pe forumul cf varstei gestationale cand vad ca se plang de toate alea si le zic sa fie fericite ca-s gravide, altele se chinuie din greu sa ajunga unde au ajuns ele, na ca m-a facut si moralista acu'
Bebe e bine, misca usor, nu face figuri, de fapt n-a facut saracul nimic rau pana acum, e baiat bun zic eu, sigur seamana cu mama lui.
Ehei voi va plimbati, ce draguta e Maia ta, o frumoasa si gata! Cred ca te topesti nu alta.
Abia astept, acum sunt la redactat de liste, mi-am promis ca nu iau nimic fara lista, fara o directie. Acum visez cu sotul ca in iunie viitor venim cu bebe mic acasa sa-l botezam cu familion cu tot si e asa frumos cand ma gandesc ca ma voi intoarce la anul cu bebe meu in brate!!!
sa-ti traiasca bebelina si tu sa infloreti!
pup fetele
castelana fericita 21+
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 Castelana , ce putin mai ai .sarcina usoara in continuare al meu bebe se cam uita "urat" , adica incruntat ,cateodata . pediatra mi-a spus ca mama ,adica eu a fost stresata in timpul sarcinii si ca ii va trece . deja e mai bine . asa ca fara stres fetelor ca patiti ca mine . azi-noapte am dormit si eu . s-a trezit doar sa pape si apoi a cazut rapus . noi deocamdata suntem la faza de scos pe balcon 10 min . nu am iesit inca in curte ,ca mi-e frica sa nu raceasca .sa nu fie prea brusc. are doua saptamani . |
EVI sunt la jumatate zic eu (stiu ca am trecut dar asa imi place mie sa zic), da trece timpul si deja uneori sunt asa curioasa sa fad ce fata are, cu cine seamana, sa ne recunoastem in el.
Of doamne ce frumos e sa astepti sa devii mama!!!!
Draga mea, fii si tu mai relaxata, eu nu-am experienta dar imbracat bine macar in curte acolo se poate, progresiv scos (vezi ca-s buna la teorie
te pup si nopti cat mai usoare si bebe cat mai mancacios si sanatossssssss!!!!
castelana fericita 21+
carmelly spune:
Li-am sa va traiasca prichindeii si drum usor spre Romania.
Elenada, superbe pozele de la botez. Tu arati asa de bine ca nici nu zici ca ai nascut gemeni. Sa va traiasca micii crestini.
Castelana, iana, miruna sarcini usoare si la termen. Abia astept sa va ajung din urma.
Evy, eumada, huski, hepilica este cam grea perioada colicilor dupa cate vad scrise la voi, de mi se rupe si mie inima cand va aud dar o sa fie bine.
Claudia79 bun venit. Greturile si starile or sa treaca dupa 12 saptamani, mie pe la 13-14 saptamani nici cu mirosurile nu mai aveam asa probleme. Nici nu am vomitat sa dau totul afara din stomac dar nici bine nu mi-a fost. Starile acestea arata ca bb creste bine, asa ca putina rabdare. Si eu am folosit crinone, pana la 12 saptamani si mi-a zis sa il scot brusc, mi-a fost mie frica si am mai luat cateva zile din 2 in 2 zile dar nu am avut prb. O mica scurgere cafenie care de fapt cred ca a fost de la un accident cu sotul prin bucatarie, uitand ca sunt gravida, mi-a presat burta de dulap.
Sunt cam cheauna fetelor, vizitez toaleta in timpul noptii si imi piere somnul.
Si aseara am mai avut o durere jos... ca si cum ar fi fost fortat (daca ma intelegeti unde), am dormit cu durerea, de dimineata disparuse dar a reaparut. Cu parol nu trece, acum am luat no-spa.
Sunt normale durerile de acest gen?
Scuze ca m-am intins la scris dar scriu mai rar.
Pupici la mamici si burtici.
14+ Multumesc Doamne!
carmelly spune:
Si sa actualizam semnatura, de fapt maine terminam saptamana 16.
Pupici.
15+ Multumesc Doamne!
carmelly spune:
Ah huski, te-am trecut langa fetele cu bebei. Sper sa nu te superi.
Daca mai fac greseli ma iertati voi, stiti cum e cu gravideala si cu cheuneala...
Pupici.
15+ Multumesc Doamne!
many_bani spune:
Evy, eu nu mai iau nimic acum, insa am mare grija la ce mananc si beau cam un litru de ceai anticolici, am zis sa incerc sa consum si eu poate nu-i mai transmit prin alaptat. Piticul nu ia decat viganton 2 picaturi/zi. Ieri l-am cantarit si are 4,9 kg.Nici nu stiu daca este mult sau putin ptr. 4 sapt. L-am externat cu 3,6 kg si acum avem un plus de 1.3 kg. Nu ne spui si noua um il cheama pe bebe?
Claudia, bine ai venit si sarcina linistita pana la capat. Stiam ca esti graviduta de la aspirante si te asteptam sa scrii si aici. Si eu am experimentat greturi puternice si am facut cam o sapt. perfuzii. Starea de rau m-a tinut cam pana la 12-13 sapt. acum am si uitat cum a fost. Despre progesteron trebuie facut reducerea treptat. Bafta in continuare
Casttelana esti deja la jumatatea drumului, ce a trecut timpul
Acum va pup, trebuie sa-l imbrac pe piscotel, iesim afara.
mami de Vlad