Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

ce sa facem . trebuie sa trecem si prin perioada asta .
insa imi e tare mila de el . plange din somn mititelul .

v-am zis am crezut ca nu mai am eu san , insa este , curge si e destul de consistent ca am muls sa il "testam"
insa dupa pus la san din ora in ora , s-a cam dus rezerva ...

gata , s-a trezit . sunt multumita ca mi-a dormit 2 ore de data asta .

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hepilica ne descurcam bine....acum de exemplu doarme la mine in brate si eu stau la calcculator.Are nevoie de foarte multa atentie.si cere cu gura maaareeee.....
A si poze noi dupa tort.....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Salutare fetelor,
sa nu va suparati pe mine ca nu am mai intrat de multisor, nu prea am avut timp si acum ne pregatim de marea calatorie spre Bucuresti (am hotarat sa megem cu masina de frica aglomeratiei din aeroport/a ventilatiei din avion - gripa,etc), nu stiu ce ne asteapta, nu am mai facut un drum atat de lung cu masina nici macar cu baiatul, ce sa mai zic de un bb mic...

La noi totul a decurs ok, Mia s-a nascut duminica trecuta, 15 nov, la 9,34, a avut 52 cm si 3,400 g, e o mancacioasa, tot timpul ar sta numai la san, fratiorul ei o iubeste si are grija de ea ca un om mare, o mangaie cu delicatete pe cap si o saruta pe obraz, ma topesc cand ii vad impreuna, ce mai, e un vis!

Va multumesc pentru urari tuturor, o sa citesc tot din urma, acum am intrat sa ii urez nastere usoara si toate cele bune lui Dear Bambie, sper ca nu am ajuns prea tarziu!

In rest mi-e dor de voi, mai arunc asa cate un ochi la calculator dar fiecare minutel liber il petrec motaind pe unde apuc sau alergand incoace si-ncolo dupa ultimile pregatiri de plecare.

nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! va pup si revin cat de curand cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Li_am, felicitari ptr. printesa ta. Ma bucur ca sunteti bine, multi pupici.
Evy sa stii ca si noi suntem in aceeasi situatie cu voi, adica parca nu-i mai ajunge sanul, am avut senzatia ca nu este consistent laptele matern, insa nopatea doarme, sunt nopti cand se trezeste doar o data sau de doua ori, insa ziua doarme numai cat stam afara, adica in jur de 2 ore, in rest caraie.
Sper sa reusesc sa-i fac un program si ziua, acum mai nou crizele de colici sunt ziua, dar macar doarme noaptea.
A crescut, deja nu-l mai incape primul rand de hainute.
Castelana sunt binisor insa nu am mai reusit sa deschid laptopul
Tin pumnii fetelor care sunt in AMR si urez sarcina usoara celorlalte burtici.
Ptr. mamici si pitici

mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Many ,
si noi am mai crescut .se simte la luat in brate . maine il cantarim.hainutele inca ii vin ca le-am luat mai maricele .
si noi avem colici tot ziua .am trecut la debridat acum si vad ca e mai bine .
noaptea doarme si nu . azi-noapte spre exemplu mi-a stat de la 01.00 pana la 02.10 cu ochii la mine si nu vroia sa doarma .
azi la fel. ne-am facut mare si nu mai dormim tot timpul.

ma enerveaza ca nu da bine gazele afara ,si vomita . asta pt ca adarme la san si nu mai misca in front. mi-e teama si sa il las singur .dorm iepureste si sunt cam chiauna .
nu mai vorbesc de sughit , mi se rupe sufletul . sughite de 2-3 ori pe zi.

tu mai iei vitamine ?
celui mic ce ii dai ?
Li_am ma bucur ca suneti bine. sa aveti un drum bun . totul va fi bine . e minunat ca piticii se inteleg asa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buna ziua fetelor. sunt si eu o graviduta de 9 saptamani , sarcina obtinuta prin fiv, sunt foarte fericita!
ma bucur sa va regasesc si aici pe unele dintre voi, alaturi de care am suferit la Asteptand un ingeras....
Eu nu ma simt bine, inca nu ma pot bucura de sarcina. Imi este foarte rau .Iau progetsreonul oral 400 mg 200 dimi plus 200 seara. as vrea sa o intreb pe castelana: tu cat timp ai luat si cum ai redus progetsreonul? am vazut ca i-ai scris recent lui catalina la FIV ca ai luat 600 mg tot oral plus crinone de 2 ori pe zi. Ca ai redus intai crinone incepand cu sapt 10.Utrogestanul cum il reduci? intrebarea este strict orientativa, eu am sa fac ce mi-a zis medicul meu, dar as vrea sa vad totusi cum au procedat alte clinici.
Am fost la urgente de 2 ori pe motiv de deshidratare si acuma mi-au dat sa fac perfuzii acasa pt ca nu pot nici macar sa beau apa fara sa o dau afara...chestia este ca medicamentul antinausea care mi-l da sa il bag pe perfuzie nu este tocmai in aprobat ca fiind safe pentru copii este categoria c, cu riscuri deci. am hotarat ca nu il mai iau, fac doar hidratarea. mai am teoretic 3 saptamani de chinuiala, in sapt 12 imi taie progesteronul, dar mi se pare ca timpul trece atat de greu....
va pup pe toate gravidutele si mamicile, elenada, moniland, many, evy, Li_am, castelana, mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Immmm ce de mamici noi care nu intra deloc la MAMICI PRIN FIV.
Fetelor va asteptam si acolo sa semnati condica printre schimbat de pampersi si alaptat.

Sarcini usoare, la termen cu bebei sanatosi tuturor gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Buna ziua fetelor. sunt si eu o graviduta de 9 saptamani , sarcina obtinuta prin fiv, sunt foarte fericita!
ma bucur sa va regasesc si aici pe unele dintre voi, alaturi de care am suferit la Asteptand un ingeras....
Eu nu ma simt bine, inca nu ma pot bucura de sarcina. Imi este foarte rau .Iau progetsreonul oral 400 mg 200 dimi plus 200 seara. as vrea sa o intreb pe castelana: tu cat timp ai luat si cum ai redus progetsreonul? am vazut ca i-ai scris recent lui catalina la FIV ca ai luat 600 mg tot oral plus crinone de 2 ori pe zi. Ca ai redus intai crinone incepand cu sapt 10.Utrogestanul cum il reduci? intrebarea este strict orientativa, eu am sa fac ce mi-a zis medicul meu, dar as vrea sa vad totusi cum au procedat alte clinici.
Am fost la urgente de 2 ori pe motiv de deshidratare si acuma mi-au dat sa fac perfuzii acasa pt ca nu pot nici macar sa beau apa fara sa o dau afara...chestia este ca medicamentul antinausea care mi-l da sa il bag pe perfuzie nu este tocmai in aprobat ca fiind safe pentru copii este categoria c, cu riscuri deci. am hotarat ca nu il mai iau, fac doar hidratarea. mai am teoretic 3 saptamani de chinuiala, in sapt 12 imi taie progesteronul, dar mi se pare ca timpul trece atat de greu....
va pup pe toate gravidutele si mamicile, elenada, moniland, many, evy, Li_am, castelana, mirela

Draga mea, bine ai venit aici la fivoasele inimoase!
Imi pare rau ca stai asa si nu te poti bucura de sarcina dar sigur pe la sapt 12-14 trec starile aste de rau si sa vezi tu ce bine o sa fie.
Pana atunci sa-ti raspund: crinonele l-am scos da in sapt 9-10 apoi utrogestanul (100mg 2 tablete de trei ori pe zi) tot odata in sapt 13-14 parca.
Asa a decis dr si dupa evident a urmat analiza de sange si el m-a sunat ca ramanem asa cum am stabilit.
La nici-o intrerupere de pastilute nu am avut probleme, sangerari sau alte stari, ba chiar dupa ce am renuntat la ele chiar mai bine si mai prezenta, bine si sarcina era mai stabila si mai mare.
Asa a stan=bilit dr, asa am facut.
te pup si sa treaca starile astea nebune cat mai repede!!!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui li_am

Mia s-a nascut duminica trecuta, 15 nov, la 9,34, a avut 52 cm si 3,400 g, e o mancacioasa, tot timpul ar sta numai la san, fratiorul ei o iubeste si are grija de ea ca un om mare, o mangaie cu delicatete pe cap si o saruta pe obraz, ma topesc cand ii vad impreuna, ce mai, e un vis!

nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! va pup si revin cat de curand cu detalii.

_
poze

Draga mea felicitari!
Am vazut superbii tai de copii, doi frumosi si este intr-adevar induiosator!
sa-ti traiasca si sa te bucuri de perechea minunata ce o ai!
Bafta cu pregatirile si drum bun in tara!!!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna ziua fetelor
Li am felicitari mamico , refacere rapida si bebe sanatos si mancacios.
Hepilica ce scumpica e Maia (numele de fata preferat) sa va traiasca.
Evy ce mai face mititelul tot fomist e?sper ca nu are colici
Iana sper ca te simti mai bine acum, multa sanatate.
Castelana
Claudia bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos iti dorim.
Am vazut ca intrebai de progesteron si crinone, iti spun cazul meu eu pe la 12 saptamani am intrerupt estrofemul(crinone), doctorita cu care facusem fiv mi daduse o schema de reducere a progesteronului incepand din saptamana 12 (luam 800mg/zi 2 ovule dimineata si 2 seara)400mg 3 zile apoi 200mg 3 zile apoi il opresc, insa dr care imi urmareste sarcina a zis sa iau progesteron pana la 34 saptamani (600mg/zi), asa ca difera de la medic la altul.
Multa sanatate iti doresc.

O zi cat mai frumoasa si senina tuturor maicilor si burticilor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 26+

Mergi la inceput