Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Merci Miruna. Am auzit ca ninge asa frumos in tara. Si mie imi place iarna, e ceva asa feeric mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Eu nu mai stau in Romania de cand m-am casatorit, asa ca nu pot ajunge la magazinul cu pricina, si aici de colindat magazine nu prea imi convine, mai ales ca e pandemia asta cu gripa porcina. Aci deja 300 persoane moarte dintre care 20 gravidute din cauza gripei. Si nici nu ma pot bucura de zapada, e o clima mai blanda aici, e iarna si pe aici dar cu ploi mai multe.
Puisorii mei sunt tare miscatori. Presupun ca ei sunt ca ii simt cand jos cand sus cate un ghint asa usor. Deci misca amandoi. Ma face sa plang de fericire cand ii simt. Mi-s tare dragi.

18+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Multumesc fetelor de primire si urari , nu-mi vine sa cred ca scriu la gravidute, a ezitat sa scriu aici din superstietie, mi-e frica sa nu fie adevarat
Maine am testul de sange, am zis ca dupa rezultat am sa-mi anunt familia, bunicii mei or sa fie in al 9lea cer, mama nu prea o sa fie incantata de statutul de "bunica" dar o sa se obisnuiasca
La noi ninige fruos, avem deja cam 30-40cm, sa vedem la cat ajungem pana de Craciun

Am o intrebare (ca de obicei), de la ET (5 dec.) pana acum nu am iesit din casa decat o data pana la acupunctura, o sa mai ies maine pentru test, dar nu o sa merg mult pe jos , in schimb vineri as vrea sa ies la cumparaturi, voi dupa cat timp ati revenit la o "viata normala", cu mers pe jos, stat in picioare, etc???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

[center]hi, hi, hi - una castelana fericita - la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fii sanatoasa si fericita!!!!!

sigur ca e mai speciala ziua ta din acest an, doar il porti pe bebelicul mult dorit in pantec.

cu totii sa fiti sanatosi si fericiti. DD sa vegheze asupra voastra si bebelicul mult dorit sa va umple sufletele de fericire.

LA MULTI ANI!!![/center]

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Dragaica, si la noi ninge
E tare frumos daca stai in casa si te uiti pe geam
Vai de cei care sunt in trafic (mai ales in Bucuresti)

Draga mea, eu la primele 2 Fiv-uri(nereusite desigur)am stat 2 saptamani acasa si mai mult in pat....in zadar
La fiv-ul nr.3 (reusit desigur ) nu am stat decat o saptamana acasa (adica nu am fost la serv.), dar m-am plimbat, am condus si masina putin , am fost la cumparaturi (fara sa ridic eu greutati)
In saptamana urmatoare am mers la serv zi de zi, am condus cel putin 70km/zi, am urcat scari (un etaj), adica m-am comportat normal si am zis fie ce-o fi...si a fost bine
Eu sunt sigura ca totul va fi bine si vei veni cu un beta grasunel
Nu mai ai putina rabdare sa le spui parintilor tai in ziua de Craciun?!? Cred ca ar fi frumos...mai ales daca nu sunteti impreuna...nu stiu...zic....

MIruna,

32+

Mergi la inceput

Castelana La multi ani!!!!!!!!!!! sa ai un bebe sanatos si papacios

Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Carmelly lasa ca nu mai e mult si incepi si tu cumparaturile.
Dragaica eu in prima luna de sarcina mergeam parca calcam pe oua,imi era frica la inceput,dar fiecare organism e altfel.

Fetele vechi cu ce ati spalat hainutele de bebelus.
Vreau sa le spal si nu stiu ce detergent sa folosesc.

iana

32+ mario constantin sisophia elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui huski

Dragaica, si la noi ninge
E tare frumos daca stai in casa si te uiti pe geam
Vai de cei care sunt in trafic (mai ales in Bucuresti)

Draga mea, eu la primele 2 Fiv-uri(nereusite desigur)am stat 2 saptamani acasa si mai mult in pat....in zadar
La fiv-ul nr.3 (reusit desigur ) nu am stat decat o saptamana acasa (adica nu am fost la serv.), dar m-am plimbat, am condus si masina putin , am fost la cumparaturi (fara sa ridic eu greutati)
In saptamana urmatoare am mers la serv zi de zi, am condus cel putin 70km/zi, am urcat scari (un etaj), adica m-am comportat normal si am zis fie ce-o fi...si a fost bine
Eu sunt sigura ca totul va fi bine si vei veni cu un beta grasunel
Nu mai ai putina rabdare sa le spui parintilor tai in ziua de Craciun?!? Cred ca ar fi frumos...mai ales daca nu sunteti impreuna...nu stiu...zic....

MIruna,

32+

Dupa transfer am intrebat ce trebuie sa fac si sa nu fac, mi-au spus sa-mi continui viata normal insa fara excese, daca ma simt obosita sa ma asez, sa nu ridic greutati, alimentatie corecta, cam atat........in schimb am citit pe forum cum stau fetele in pat o saptamana, doua, etc, eu nu pot, trebuie sa ma misc.
Cred ca asa a sa fac, am sa le dau vestea de Craciun

Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Bun gasit gravidute si mamici!

Castelana, LA MULTI ANI! cu sanatate, alaturi de familia ta!Ai scris asa frumos la FIV zilele trecute, m-ai impresionat, si eu simt la fel ca fara ajutorul fetelor si faptul ca intram zilnic sa mai aflu cate ceva despre cum se face fivul din experienta voastra nu stiu cum sau cand reuseam!

Dragaica, sarcina usoara si aici! e fain sa treci aici ca si cum ai gradua la un nivel nou la care abia indrazneai sa speri.

Iana, superbe numele alese, toate imi plac ! te puuup, mai ai putintel ce fain de tine!!!!

Huski nici noi nu ne decidem, e greu cu numele, am hotarat insa ca daca e fetita aleg eu, daca e baiat alege barbatu-meu.

Despre mine, am si eu o intrebare. Am fost azi sa masoare pliul nuchal a gasit 2.1 e normal dar mi se pare cam marisor...3 e maxim normal . riscul e 1 la 560. ce ziceti?

va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

Dragaica eu in prima luna de sarcina mergeam parca calcam pe oua,imi era frica la inceput,dar fiecare organism e altfel.
iana

32+ mario constantin sisophia elena

Si eu fac la fel, abia calc, ma tin de burta de parca as avea 9 luni sotu ma tot intreaba cand o sa aflam daca sunt 1 sau 2 am impresia ca vrea sa se pregateasca sufleteste, parca-l vad lesinand la ecografie

Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Castelana, La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput