Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 22
huski spune:
Ianaaaaa, frumoase nume ai ales pentru puiutii tai!

Noi inca mai dezbatem problema numelui...
, Eu vreau Theodor Cristian iar sotulica vrea Radu Theodor....sau doar Radu....
Ai dreptate, soppingul pentru cele mai dragi fiinte nu este niciodata epuizant ![]()
...zici ca noi urmam...?!? ...deja...???
Eu te astept mai intai pe tine sa-ti tin pumnii si sa fac galerie ![]()
Miruna, n-am stiut ca a fost ziua ta
. La multi ani si din partea mea!

Voinicelul topaie de mama focului. Azi vad ca e mai potolit, cred si eu la cum a facut ieri...o fi obosit
Flacaiasul tau ce face, tot asa energic?
Ellanik, tu nu ne spui nimic despre puiul tau? 
32+
iana_mari spune:
CASTELANA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE COPILUL VOSTRU!!!

iana
32+
mario constantin si
sophia elena
iana_mari spune:
UPS ce sa faci gravideala e de vina
deci:
MIRUNA LA MULTI ANI FERICITI SI SANATATE!

CASTELANA PT. TINE RAMANE VALABIL PT. CAND VAFI ZIUA TA.
iana
32+
mario constantin si
sophia elena
iana_mari spune:
Huski si noi am vrut Radu ,dar sotul meu e tare sucit.
Cat despre nastere am nr. meu si te sun cand o fi. Cu siguranta ti-o iau inainte.![]()
Dr. mi-a zis ca important este sa-i tin pana pe 15 ianuarie,apoi putem fixa cezariana,eu ii vreau varsatori.
iana
32+
mario constantin si
sophia elena
huski spune:
Castelana
La Multi Ani!!! 

Sa fii sanatoasa si sa ai cel mai sanatos si frumos copilas! 

32+
castelanaC spune:
Buna fetele si multumesc mult ca v-ati amintit de mine!!!!!
da azi e ziua mea, implinesc 37 de ani!!!
Eu tocmai m-am intors de la un restaurant cu prietenele mele, fetele cucuiete cunoscute aici. Am zis ca e ultimul an cand pot sta cu fetele in oras, dupa trebuie sa stau acasa cu baietii mei!
A fost frumos, emotionant, eu de ziua mea ma simt asa ca nu stiu ce sa fac si ce sa spun, de obicei nu serbez ci plecam undeva si asta e cadoul ce-l doream pana acum, era si posibil numai in doi.
Pana la locul cu pricina am avut si surprize cu traficul, masina care nu mai avea apa si mai aveam un pic si fierbea, se oprea in mers, nu mergea nici aerul (adica m-a copt si mai luasem cu mine alta gravida, deci eram doua meserii), va imaginati cum am ajuns ca dupa sauna, eu marea mare meserie in ale motorului (de data asta aveam baterie la telefon) sa mai precizez ca erau peste 35 grade si umezeala de 100%?
Acum totul rezolvat si sistemat, a venit sotus adoratus si m-a scos din impas, cat m-am petrecut la restaurant el a remediat problema, i-am zis ca de aia il iubesc, ca nu m-am maritat degeaba.
Va multumesc ca v-ati amintit de mine: Miruna, iana, huski, si la toata lumea multumesc!
va pup si mai fetelor, ce m-as fi facut fara forumul asta, fara voi nu stiu sa stiti!
Va pup si sa aveti o zi minunata, eu acum astept sa vina sotul sa vedem ce giumbuslucuri mai facem!!!
Ma simt... de parca nu-s eu, azi diferit de toate celelalte aniversari sa stiti, mai rotunda si implinita si dimineata mi-a dat sotul meu un pendativ cu o inimiara mare in care e alta mica , cat am plans, cam m-am topit, doamne multumesc pentru tot ce mi se intampla! Voi puteti sa ma intelegeti pentru ca sunteti ca si mine niste luptatoare pe baricade in visul comun de a deveni mame!!!!
va servesc cu tortuletz cu cioco si fructe deasupra (de asta mi-a comandat sotul, nu stiam de suspriza)
un paharel
la alegere si ceva nebuneala
!!!!!
va pup pe toate memici mininate cu puii la purtator sau in brate, dupa caz!

floricele tropicale pentru voi!!!!!
castelana fericita
24+ 
zapp spune:
La multi ani, Castelana! Sa ai o zi frumoasa, sa va simtiti bine!
Yammy, bun tort!!
zapp
8+

carmelly spune:
Castelana La multi ani! Sanatate, impliniri si numai bucurii. Sarcina la termen si baietelul din pantecele tau sa va aduca numai bucurii pana la adanci batraneti!

Miruna si tie La multi ani! Sanatate, bucurii si un print care sa va aduca numai fericire. Nu am stiut ca a fost ziua ta. Dar se primesc si urari cu intarziere. E frumos numele printului vostru dar zic sa te mai gandesti. Poate si un nume de sfant! 

Iana, foarte frumoase nume, si cred ca esti fericita la cumparaturi. Si bebeii sunt ca doar pentru ei sunt lucrusoarele. Abia astept sa ajung si eu la momentul cumparaturilor, mi-ai deschis apetitul. Eu abia sunt la cautat geaca de iarna ca ce am nu ma mai cuprinde la burtica.
Huski, mie imi place mai mult numele ales de tine decat de sotul tau:)) Acuma si cu mine, stiu cum sunt cu discutiile, ca si eu cu sotul dezbat problema numelor
si nu ajungem la un consens. Dar mai am pana nasc si tot ca mine va fi![]()
Si acum bun venit noi venitelor: Zapp si Dragaica. Sarcini la termen si bebei sanatosi. Dragaica am vazut ca ai scris la FIV ca esti gravida dar nu am intrat sa te felicit, citesc subiectul dar nu scriu, asteptam sa intri aici. Asteptam valoarea lui beta si cati puisori ai. Eu zic ca sunt doi.
Cu greturile cum stati fetelor?
Pupici la toate mamicile si burticile.
18+
si
Multumesc Doamne!
miruna79 spune:
Iana multumesc de urari draga mea, si eu mi doresc ca puiul meu sa iasa varsator dar asta are insemna sa il nasc cu 2 saptamani inainte, acu vom vedea sa fie bebei sanatosi si sa iasa cum vor ei.
Huski hopa si eu , merci de urari , am schimbat si eu prefixul pe 12 am implinit 30 ani.imi place combinatia aleasa de tine mai mult adica Theodor Cristian.
. puiut meu e tare activ se intinde da din picioruse, manute. mergem luni la eco sa vedem ce mai face.
Castelana draga , de ai fi tu aici sa vezi ce frumos ninge afara, cred ca la tine nu se pune problema, eu sunt topita dupa anotimpul asta mai ales dupa luna decembrie poate ptr ca sunt nascuta in ac luna. mama imi povesteste ca atunci cand eram bebelus dc plangeam era de ajuns sa ma scoata un pic afara sub ninsoare si imediat taceam.
Vin si eu la tine la o felie de tort.

Carmelly ce ti fac comorile, tot jucausi sunt? dc cauti geaca de iarna , dc esti din Bucuresti incearca la carrefour militari acolo e un magazin de gravidute care se numeste Rocco are si geci il gasesti si pe net dc vrei sa te uiti.
Pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
29+ 
elenada spune:
Draga Castelana iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Multi ani fericiti!
Cu drag Elena, Ana si Matei
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!