Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 21
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Dragaica felicitari .Eu te-am vazut ca ai reusit la capitolul despre FIV dar nu am indraznit sa intru sa te felicit acolo din motive personale (stie Castelana ce spun).Bun venit si sarcina usoara si la termen. +28 cu George-Theodor AMR 11 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
pup mami de bebeGeo inversunata cu muncitori si alte subiecte de pe forum... m-am distrat acum dimineata cu ce ai scris. te pup

a si uite ca tot ai terminat curatenia ceva floricele pentru vaza pictata manual

castelana fericita
24+
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona2 Multumesc mult Hepilica pt detalii! Dai un miel Fetelor, voi cumparati lenjerie pt patut? Ma gandesc ca la inceput nu le trebuie pernuta si pilota si e destul sa luam protectie pt patut, cearceafuri si paturici pt invelit, nu? Am primit azi primele lucrusoare pt bebe...sunt asa de miiici si frumoase de-mi vine sa le mananc. Nu ma mai satur de privit...le-am asezat si rasasezat in dulap. Huski, m-a trecut un fior cand ai pomenit de "scos" in ianuarie. Asa de putin mai e? Parca mai ieri iti spuneam sa bei lapte dupa ET...omg ![]() 30+ ![]() |
Eu stiu ca perna se foloseste dupa 2 ani, dar na...fiecare isi creste bebele cum vrea. Eu nu am luat pilota, ci doar lenjerie cu cearsaf de saltea, cearsaf plic si aparatori. Am luat saci de dormit si paturici.
Avand in vedere ca nasc in februarie si ca mai sunt doar 2-3 luni cu temperaturi mai scazute, nu vad rostul sa iau pilota, oricum va dormi in sac de dormit in primele luni.
Noi asa ne-am gandit, daca nu o sa vrea sub nici o forma sa stea in sac - ca am auzit si asta - o sa iau pilota.
32+
huski spune:
Dragaica , FELICITARI!!!

Bine ai venit in clubul burticilor. Sa ai sarcina cat mai usoara si bebe(i) sanatos(i) si frumos(i)!
32+
iana_mari spune:
HUSKI asa este a fost extraordinar sa fac cumparaturi ,nu am mai simtit dureri de picioare, nimic![]()
Daca nu ma insel cred ca noi urmam.
ZAPP bine ai venit in club
Dragaica FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

iana
31+
si
zapp spune:
Buna dimineata, burticilor!
va multumesc pentru primire si promit ca inca aprox 30 de sapt nu mai scapati de mine
(si dupa aia)
Dragaica, te felicit si te astept si eu cu beta mare. Adica sigur va fi mare, dar sint curioasa cat. Si mie mi s-a pozitivat testul de pipi in ziua a 7-a de la et cu blasto si am 2 bebeloi...O sa fim colege de "cloceala" in toata perioada urmatoare...
va pup!!
zapp
8+

miruna79 spune:
Neata mamici si burtici.
In primul rand felicitari Zappsi dragaica bine ati venit printre noi sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi la termen.
Castelana draga mea multumesc de urari de ziua mea , a fost super frumos poate prin faptul ca ma simt implinita , sunt graviuta in sfarsit ..... te pupacim si astept postarile tale tot timpu cu drag sa stii.
Iana ma bucur ca sunteti bine, abia astept si eu saptamana viitoare sa ma duc si eu dupa pat.
Huski ce mai face jucausul din burtica?

Ellanik si bebe Geo de ce nu mai treci pe aici pe la Fiv?dincolo imi e tare greu sa urmaresc tot ...ati terminat treaba sau mai aveti mult, cred ca ti e foarte greu.
Va pup pe toate si va urez o zi cat mai frumoasa.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
29+ 
miruna79 spune:
Wow Iana imi place tare mult numele Sophia , dc o sa am fata vreodata o sa ii pun numele fie Maia fie sophia, sunt nume dragi mie,
Imi place si Mario , noi suntem inca in dilema in cautare de nume am zis ii punem baietelului un nume mai cosmopolit sa sune bine si nu prea gasim ... ultimul nume la care ne am oprit e Ryan care inseamna micutul rege dar nu prea e pe la noi.... ce parere aveti de nume Ryan?? astept pareri pro si contra.
pupici
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
29+ 
miruna79 spune:
Fetelor e ziua dagei noastre Castelana azi.
Castelana La multi ani cu multa sanatate , bucurie, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor, sa ti dea Dumnezeu un copil sanatos care sa va umple viata de bucurie.Distarctie placuta azi. te pup

Miruna
29+ 
iana_mari spune:
MIRUNA E FRUMOS DAR MAI CAUTA VARIANTE.
LA BAIAT NU SUNTEM INCA CONVINSI S-AR PUTEA SA-L SCHIMBAM
iana
32+
mario constantin si
sophia elena