Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
hepi-hepilica, merci, da stii cum e sunt fericita si problema e ca ma mai fac...
ma mai documentez de una de alta, cum e pana nasc, cume dupa, ma informez si de perioada postpartum mai ales ca la fel ca si tine nu e nici umbra de mamica linga mine, noi, deci eu si sotul punct. vedem cum va fi, sper sa ma descurc, sunt mare, vaccinata si atat am asteptat mom asta... saptamana viit fac 37 de ani, imi vine sa plang cand ma gandesc, nu siu daca de emotie sau de fericire. Dar cu toate fricile si starile emotive ce vin si pleaca perioada asta sunt bine si privesc fericita spre viitor. deja, optimisti cum suntem, ne gandim cat de repede altul, cat ne mai permite varsta, ca oricum ai arata in oglinda... poate ne iese, cine stie.
te pup si ma bucur ca esti mai bine, cred ca balsamul tau e minunea ta din 22.09, nu? sa ai grija de tine, de voi!!!
manybani, ce baiat cuminte are mama!!!! doarme, papa, e strengarelul mamei, nu ala din goblen ci frumuselul si bunul mamei!!!
te pup si ce sarbatori deosebite anul asta!!!! te pup
iana pup burtica cu faiat si cu fetita, mari si frumos dezvoltati!!!
mai e un pic si va bucurati unii de altii!
te pup
fetelor va pup, am intrat pe fuga si uite ca m-am cam lungit.
eu, noi suntem bine, picior drept umflat umflatel, stang nu prea, rad cam ma vad in oglinda.
In rest toate bune!
va pup si pe curandddddd!!!!
castelana fericita
23+ 
blue_flower spune:
hepilica multumesc frumos pt raspunsul detaliat.
Ma voi gandi la single vs 2 in camera, mai am ceva timp.
Daca mai am intrebari, voi mai scrie, desi sunt constienta ca nu ai f mult timp la dizpozitie pt forum.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie si fetei tale.

32+ 
zapp spune:
Buna fetelor!
ma primiti si pe mine? Sint graviduta in 8 sapt, am 2 bebelusi si sint foaaarte fericita. Fiv-ul l-am facut la Budapesta cu P. Kovacs in noiembrie.
va pup si o sa incerc sa citesc din spate sa ma integrez in atmosfera!
zapp
8+

huski spune:
Zapp, bine ai venit printre burtici!
Sa ai sarcina usoara, sa-ti traiasca bebeii si sa fie sanatosi 
Iana
, ref. la contractii si mie mi-a zis ca sunt normale si sa iau no spa, doar ca mie personal mi se par cam multe, mai ales seara...
Nu-i asa ca e foarte placut sa faci shopping pentru puiutii tai?!?
Eu inca nu realizez, am senzatia cateodata ca parca mai botez un finutz...
Blue flower, nu stiu daca o sa-l scoata imediat dupa 15 ian. , atunci vom vedea sigur (sper!)
Cat despre sex la mine nu a fost niciun dubiu...100% baiat ![]()
Imi pare rau sa aud ca ai probleme asa mari cu picioarele, eu slava domnului nu mi-am schimbat incaltarile...uneori se mai umfla gleznele, dar nu de speriat.
Astazi sunt zombi ...nu am dormit decat 2 ore asta noapte si inca 2 ore dupa ce a plecat sotul la serv. 

M-a durut foarte tare spatele si ficatul pe care bebe a topait toata noaptea de parca bause energizante 
32+
castelanaC spune:
Zapp, bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!!
Cum adica daca te primim, aici esti ca la tine acasa, cu fete fivoase, inimoase si cu mamici ce ne mai viziteaza din cand in cand cu vesti si sfaturi.

uite si niste floricele de primire!!!!
castelana fericita
24+ 
simona2 spune:
Multumesc mult Hepilica pt detalii! Dai un miel![]()
Fetelor, voi cumparati lenjerie pt patut? Ma gandesc ca la inceput nu le trebuie pernuta si pilota si e destul sa luam protectie pt patut, cearceafuri si paturici pt invelit, nu?
Am primit azi primele lucrusoare pt bebe...sunt asa de miiici si frumoase de-mi vine sa le mananc. Nu ma mai satur de privit...le-am asezat si rasasezat in dulap.
Huski, m-a trecut un fior cand ai pomenit de "scos" in ianuarie. Asa de putin mai e? Parca mai ieri iti spuneam sa bei lapte dupa ET...omg
30+
Dragaica spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine
, am 2 teste pozitive in ziua a 7 a si a 8 a de le ET cu blastocisti, 2 la numar, miercuri am testul de sange, abia astept sa vad valoarea, poate sunt gemeni
.
Am facut un Fiv+ Icsi, infertilitate masculina, oligoastenoteratospermie.
Castelana draga mea dupa cum vezi te urmaresc peste tot, ti-am zis eu ca nu scapi de mine 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
ellanik spune:
Dragaica felicitari .Eu te-am vazut ca ai reusit la capitolul despre FIV dar nu am indraznit sa intru sa te felicit acolo din motive personale (stie Castelana ce spun).Bun venit si sarcina usoara si la termen.
+28 cu
George-Theodor
AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Dragaica felicitari .Eu te-am vazut ca ai reusit la capitolul despre FIV dar nu am indraznit sa intru sa te felicit acolo din motive personale (stie Castelana ce spun).Bun venit si sarcina usoara si la termen. +28 cu George-Theodor AMR 11 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Multumesc de primire

Fetelor am o intrebare, am observat o scurge albicioasa ca aia dupa ovulatie.....de la ce poate fi?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Buna fetelor, ma primiti si pe mine , am 2 teste pozitive in ziua a 7 a si a 8 a de le ET cu blastocisti, 2 la numar, miercuri am testul de sange, abia astept sa vad valoarea, poate sunt gemeni .Am facut un Fiv+ Icsi, infertilitate masculina, oligoastenoteratospermie. Castelana draga mea dupa cum vezi te urmaresc peste tot, ti-am zis eu ca nu scapi de mine ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica in devenire |
Dragaicoooooooooooooo, aici te vreau!!!!!
Stii bine cat te felicit si cat ma bucur pentru tine, o spun cu toata sinceritatea, ca toate fetele dealtfel care stim ce inseamna vestea rezultatului beta mare. Hai ca maine vii cu un beta beton, mare cat china si apoi sa ne vezi la ghiceala cati bebei.
Nu te speria de secretia alba, sau galbuie sau cum o fi esti gravida mai!!!!!!! de acuma ai sa tot ai ai sa vezi, plus ca daca mai ai si progeston administrat vaginal... se vede.
Felicitari si urmeaza cu strictete toate recomandarile dr, papa bun si de qualite, bei lichide si stai frumusel cuibarita la canapeloase si asteptati pe Mosul care sa recunoastem a fost generos anul asta cu darul darurilor!!!!
Te pup si

niste floricele de peste mari si tari!!!!castelana fericita
24+