Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

castelana La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fete dragi!
Multumesc: zapp, carmelly, ralucapaun, miruna79, elenada, hepilica, dragaica, claudia79, iana, huski, si la toata (slumeaper ca n-am uitat pe cineva) multumesc din suflet!!!!!!
A fost ca niciodata emotionant si diferit.
Anul trecut sotiorul meu mi-a scris o felicitarica cam asa: sa nu fiu suparata ca am mai pus un an in plus pentru cei mai frumosi ani urmesza sa vina! A avut dreptate si asta doresc la toata lumea sa aiba parte numai de bucurii si casa plina de zambete zglobii si de chiote de fericire!!!!
Va pup si va multumesc pentru ca existati, sunteti extraordinare, niste sfinte pentru mine ce au fost capabile de a trece si prin foc pentru bebelusul lor.
sa aveti parte de copii sanatosi si sa fiti fericite, implinite si vesele!!!!
Va pup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Miruna79, ieri a nins asa frumu stii de ce? De ziua mea!!!! cand am vb cu mama mea ieri mi-a zis ca e ca de poveste afara si eu mereu eram hipnotizata cand priveam ce frumusel ninge afara si cum era, ma bucur mai ceva ca un copil de venirea anotimpului alb!

elenada, te pup, mami de pitici frumosi si cuminti, anul asta ce sarbatori fericite aveti! Sa aveti parte doar de bucurii!!!

Dragaico hai ca te astept cu cadoul, chiar si azi cu beta mare si grasan!!!! pentru a anunta parintii poti sa le faci de Craciun cadoul, noi am facut vestea cadou de ziua mamelor noastre, s-a nimerit sa fie in perioada cu analiza, a fost primul an in care nu le trimisesem absolut nimic, nici macar o felicitare scrisa, premonitoriu mi-am zis eu! cat despre viata normala, normal ca poti incepe, fara excese, fara stat mult in pici sau sezuta ( ai sa vezi ca acum la inceput de la cresterea uterului te mai inteapa, nu te steria), atentie sa nu aluneci pe zapada, de aglomeratie (virusii astia mama lor) sa nu te impinga cineva sau sa te faca sa te misti brusc. Ai sa vezi tu ca se dezvolta si instinctul matern si vei face totul ca la carte! sa nu cari greutati, lasa sotului acest privilegiu sa simta si el ca face ceva (al meu se supara ca el nu participa) te pup si azi sper ca mai pot prinde rezultatul tau mare!!!!

Hepilica, iti dai seama cat sunt de hepi, feri, in al 9-lea cer!!!
te pup si toae cele bune!!!

Claudia, draga mea pana la 3 e un rezultat bun pentru pliul nucal sa stii, cat despre risc ... datele sunt bagate intr-un grafic si pac iese valoarea 1 la...n+1, deci cata vreme a fost intre minima si maxima e de bine. la mine cf rezultatului si a varstei mi-a iesit risc: 1 la 250. Dupa mai exista niste date : analizele de sange care cumulate cu masuratori si apoi cu eco de la 20-22 saptamani ce dau informatii despre acest lucru. Eu insistasem la dr meu sa facem chiar amniocenteza, dar el a zis ca eu pe banii mei pot sa fac orice, el nu vede necesar dupa ce rezultate am, asa ca mai bine sa stau calma si sa nu ma supun unui risk suplimentar chiar daca este mic. mie imi explicase ca si sensibil peste 3 nu este problema, asa ca vb cu dr daca ai mai multe nedumeriri si nu te agita prea tare!
deci sanatate si ai grija de tine!!!

Mirela 2, draga mea te pup si-ti multumes mult de tot pentru urari!!!! Nu stii cat iti doresc sa ai un 2010 de vis cu bebic la purtator si tu sa infloresti. Te pup si fie ca Domnul sa-ti asculte si sa-ti indeplineasca dorintele!!!

Raluca pup mami de Natalia!!!!!

fetele va pup pe toate si scuze ca trebuie sa intrerup!!!
pe curand

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Multumesc Castelana, esti o femeie minunata! cum ai tu o vorba buna pentru fiecare, sunt sigura ca o sa fii mama ideala pentru feciorasul vostru! e un fericit deja ca mami lui poate fi asa calma, serena si vede partea buna a tutror lucrurilor.
Pe mine recunosc ca sarcina asta m-a cam depasit nu credeam ca pot trece prin asemenea gama de sentimente, ca mai pot simti nesigura pe mine, credeam ca daca am reusit la fiv am castigat batalia cu mine insumi. dar mie mi se pare ca greul abia acum incepe si tot ce ni se intampla este ca si un test cum vom reactiona in viata de mame si este menit sa ne pregateasca, sa ne antrenam rabdarea.
Cele noi sa nu ma bage in seama :)cele mai vechi stiu despre ce vorbesc sunt sigura. va pretuiesc pe toate femei luptatoare pentru mine sunteti de admirat fiecare in parte cu povestea ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Claudia cat ai?
HUSKI iti mai aduci aminte cum am iesit de la prof. cand mi-a zis ca am gemeni?Eram intre vis si agonie,dar barbatul meu era la Brico sa cumpere niste suruburi cand l-am sunat sa-i zic uitase de ce venise acolo si primul gand i-a fost avem casa prea mica.E o emotie unica nu seamana ci nici una .
Asa ca Dragaica tinte bine

iana

32+ mario constantin sisophia elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Castelana , cu intarziere , insa mai bine mai tarziu decat deloc , iti urez cu drag LA MULTI ANI !
Nastere usoara si multa sanatate .
Daca de ziua ta te-ai simtit altfel , "mai rotunjoara" cum spuneai si fericita , sa vezi cand va veni comoara . este extraordinar .

fetelor noi , sarcini usoare .

sa ne vedem cu bine cu toate fetele , la odiseea mamicilor .
pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Iana, draga mea, cum as putea sa uit ...ma apucase tremuratul cand am intrat... iti dai seama ca si la mine au fost pusi 3 ....daca se prindeau toti
Doamne ce a trecut timpul, mai avem putin si ii vom tine in brate. NU POT SA CREEEEED!

Ai intrebat despre detergent. Eu am intrebat in stanga si in dreapta toate prietenele care au nascut de curand si multe mi-au zis ca au incercat Dermalin dar nu prea spala cine stie ce...asa ca au trecut la Percil Sensitive, asa ca si eu am luat tot Percil (am luat alb lichid) apoi am aflat ca nu , din cel normal la sac (eu din ala folosesc frecvent oricum)
In facultate foloseam Ariel dar am constatat ca sunt alergica la el.... desi imi placea cum spala...

Dragaica, hai cu beta grasunelu'

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Dragaica, eu am facut ET marti si am stat in pat pana duminica. Apoi am mers la servici, dar nu am condus eu inca o saptamana. Asa, preventiv, sotul a zis ca nu ma lasa sa conduc. Desi nu ma incordez cine stie ce la volan, sunt relaxata.
Ti-am zis ca sa iti faci o idee. In zilele cat am stat in pat, m-am ridicat pt facut mancare f f usoara, gen pus ceva la cuptor, iesit in curte cate juma de ora, dar stat pe balansoar, nu in picioare. Nu am mers la cumparaturi si nu m-am agitat in nici un fel.
Asta asa, sa vezi cum au procedat alte fete.
Dr. Cocei mi-a zis ca sa stau max 1 sapt la pat, Prof Marinecu mi-a zis ca sa ma duc la servici, sa imi continui viata normal. Ca si daca nu as fi stiut ca sunt insarcinata....nu m-as fi ferit excesiv.
Cam asta e ideea.

Fetelor, voi v-ati apucat deja de spalat rufe? Bine, iana are gemeni si probabil va naste mai repejor....dar eu astept jumatea lui ianuarie pt activitati de genul asta. Inca nu am terminat camera lui bebe, mai avem de ales intre covor, parchet gol sau mocheta. Si nu ne hotaram defel. Voi ce ati ales sau ce aveti pe jos in camera lui bebe?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Castelana - La multi ani ! recunosc ca te cautam - nu ai mai scris de mult ...la fiv ... e bine ca esti ok si tu si bebe.
Imi pare rau ca te-ai suparat cand am trimis mesajul nostru de demult- eram dupa fiv ratat si povestirile tale, cum toate stim sunt extrem de sugestive, pe mine chiar ma faceai sa plang. Ma bucur ca pana la urma ai inteles!
Aici e zapada multa, multa ... iar eu astept beta hcg pe 24 decembrie . Imi vine sa ies afara sa ma tavalesc in curte dar stau si canapelesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Claudia, stai tu linistita, pliul nucal e ingrijorator daca este peste val. 3. Si la mine un bebelus NT-ul avea 1,67 iar la celalalt bebel era de 2,10. Si tot asa dr. ne-a zis ca ar fi cam mare, dar dupa analiza sangelui raportul are 1:262 pentru primul bebe si 1:263 pentru al doilea. Ne-am dus cu analizele sangeluri iar dr. s-a uitat la valurile ajustate ale dublului test si a zis ca nu avem nici un risc si ca nici nu mai trebuie sa facem tripul test. So, nu iti face griji, bebelul tau e sanatos.
Dragaica, parca azi ai beta. Fara frica la intepat. Sa fie un beta de gemeni.
Fetelor, deschideti capitol nou ca ne inchide capitolul fara veste

Pupici la mamici si la burtici!

Fetelor, help!! Ce ziceti de vaccinul gripei aviare? O fi safe pt gravidute? Sunt 2 tipuri de vaccinuri, cu virus activ si cu virus mort. Pe cel cu virusul activ l-a facut sotul meu acum 1 luna, e mai expus si era obligatoriul la el. Cica pt gravide cel cu virusul mort, dar tot mi-e frica de el, sa fac sau nu?

18+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput