Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

buna ziua

lipsim si noi din motiuv de copil acaparator
acu` stam amandoua si ea molfaie mouse-ul.....

ma bucur sa vad ca aveti sarcini lipsite de probleme.....si ca va asteptati bebeii cu nerabdare.....o sa vedeti cat de greu si frumos este....
Evy ce mai face guritza ta?
las` ca acus trec colicii..eu nu am avut decat o saptamana.....adica ea....
te pup pe tine pe hepilica pe many pe raluca si celelakte mamici si gravidutze\.........scuzati stilul dar pe genunchi sta eva....

am pus si trei poze noi...
hopa vrea sa tasteze......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

o simpaticuta comoara ta.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Miruna, Castelana - fete dragi, ce trece timpul...! Ce va fac burticutele?

Va pupacesc!!!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Va pupacesc!!!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

PUP FETELE DULCI !

noi nu mai avem colici . cum se face nu stiu , dar e tare bine . sper sa nu mai revina.

insa ziua nu mai dormim , doar 2-3 ore , in rest am vrea sa stam numai in brate si nu oricum ci ridicat in sus sa analizam casuta . cel mai mult ne place taboul de nunta al parintilor care e mare si ne uitam la el admirativ .
noaptea adormim pe la 10-11 dupa baita , si ne trezim odata pe noapte si papam in somn .
de crescut am crescut , am luat 1 kg in prima luna .sper sa ma tina sanul cat mai mult.

Mada, pupici micutei EVA care sta la mami cumintica cand scrie la calk .
Many .ce face Vlad ?
Hepilica nu mai intri sa ne povestesti de comoara ta .

Uite asa le stimulam pe fetele astea grozave , care au inca comorile in burticute , sa stea cuminti si sa nu isi mai faca griji , ca totul va fi bine si bebelusii jucatori din burtik , vor deveni si mai jucatori afara si le vor umple vietile de fericire .

Castelana , Iana, Huski , Blue flower pupici la burtik
Blue Fower , al Medlife nu te duci cu nimik . iti dau ei tot de acolo , stiu de la o mamica care a nascut acolo .
Carmelly , pupici la bebelusii dansatori . ei se misca pe acolo , stai linistita

gata , pleca la cumparaturi cu sotul , il las pe pitic cu mama , sa luam si noi bautura pt botez ,acum ca sunt oferte de sarbatori si profitam , alune , covrigei etc.

toate fetele !!!!!

evy - ce bine ca ati scapat de colici. doamne ajuta sa nu mai revina. noi am fost norocosi. nu am avut colici, doar de cateva ori pana acum usoare balonari si dureri de burtica.
ce bine ii merge piticului tau. 1 kg...foarte bine a luat in greutate.
maia mea e bine, a crescut si ea. nu pot spune ca se omoara mancand, are zile si zile..., dar deja nu ma mai supar din cauza asta, atata vreme cat ea e bine, are un tonus bun, zambeste...
ref dormit, maia doarme dupa fiecare masa cam 1 ora si mananca din 3 in 3 ore ziua, iar noaptea se trezeste o data sau de 2 ori. cand era mai micuta dormea dupa fiecare masa cate 2-3 ore. acum, am crescut si nu mai vrem asa mult somnic...
dupa ora 17 insa pana la baita care e intre 20-21.30 nu mai doarme deloc. o tinem in leagan si ii place tare mult. uneori chiar adorme in el. sta in leagan vreo 2 ore linistita. studiaza pestisorii care se invart, asculta muzica..., ii place sa ne auda pe noi vorbind. doarme cate 3, uneori 4 ore, atunci cand o scot afara. azi am stat 1 ora afara si a adormit imediat ce am scos-o. cand am intrat in casa a mai dormit 2 ore jumatate in landou (nu o deranjez din landou cand intram in casa daca doarme). mai rau este ca uite cum se raceste vremea. si daca ar fi doar frig, ar fi totusi ok ca o imbrac adecvat cand iesim, dar daca bate vantul sau ploua cum au fost zilele astea...nu o pot scoate afara.

pe 22 decembrie face 3 luni...a trecut timpul. toata lumea imi spune "vai, ce repede a trecut timpul. parca mai ieri erai la maternitate". sincera sa fiu mie nu mi se pare ca a trecut repede..., e adevarat ca am senzatia ca o am pe maia de o viata. atunci cand stai zi de zi cu bb, cand esti "disponibil" 24 din 24, altfel vezi acest tablou. eu ma uit la nepotul meau care are 5 ani si imi spun "cand o s-o vad si eu pe maia asa..., ca mi se pare ca trece atat de greu timpul..". oricum, e cel putin impresionant cand vezi cat de mult se schimba bebeii intr-o perioada relativ scurta. eu deja vad schimbari la maia de la o saptamana la alta. e amunzant - ultima noutate este ca doarme pe-o parte . se intoarce singura si adoarme asa. e tare haioasa. si zambeste mult, "vorbeste' cu toti prietenii animalute de plus. o gasesc de multe ori zambind si scotand sunete vesele uitandu-se la o floricica draguta brodata pe husele care invelesc aparatorile de la patut. e chiar la nivelul caputului ei si cand se trezeste da cu ochii de floricica si incepe sa vorbeasca cu ea.

pana acum nu i-am dat suzeta. a inceput sa isi suga 2 degete (in special cand ii este fomica), dar nu degetul mare..., ci aratatorul si degetul din mijloc...si le baga in gurita din laterala..., iar restul degetelor si le tine sprijnite pe barbuta...parca ar sta sa se gandeasca la ceva sau sa-si aminteasca ceva...
hai ca m-am tacanit de tot.

va pup pe toate mamici si gravidute

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

... si inca ceva: maiei i-a crescut atat de mult parul ca aproape ii intra bretonul in ochi, tb sa il prind cu agrafe...hi, hi, hi.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hepilica parca vorbesti de Eva mea....nu-i asa ca e emotionant cand ii vezi vorbind cu o floare,cu becul,cu diverse?De acum sa vei ce se schimba puiutza ta.....o sa vrea sa stea in funduletz,sa o bagi in seama,sa vorbesti cu ea....etc,etc vei veda ca pe masura ce creste....se schimba multe...eu ii citesc de vreo doua saptamani,seara,povesti,ii cant si ii pun muzica...etc..

si maiei tale i se va intampla la fel.......eu ii cant are mama o fetitza,nu mi-e frica de bau bau si altele.....si rade..
Evy,de acum incepe si partea frumoasa a "mamiciei"..o sa vezi situ cum fiecare zambet te topeste chiar daca te face si sa-ti dai seama ca esti subjugat si ca micutii sunt toutl....
Many,si celelalte fete..va pup...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Va pupacesc!!!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Fata draga ce esti sunt bune, ma emotionez cand vad ce scrii tu de minunea ta, uau de Craciun aveti 3 luni!!!!! trece timpul si uite ce frumos e anul asta in trei!!!!
Ma bucur ca este bine printesica ta, care deja rade si gangureste, se distreaza singurica in patut, doamne cat poate fi de frumos!!!!
Tu? cum esti? esti bine? obosita? te-ai mai refacut fizic?

Eu sunt bine, burtica parca a explodat... ma uit la mine si nu-mi ine sa cred, ma intreb cat oare am sa ma fac, deja raportez 11 kg... dar ma simt excelent ca de la inceputul sarcinii mele, poate cela aciditate (am dormit ceva nopti in fund ca era unica pozitie in care nu ma deranja nica)
in rest... cine baga in seama picior drept umflat si stang ca batul, migrene trecatoare si junghiuri pe jos la burtica, mai uit si inca ma ridic brusc si ma dezechilibrez de rad singura, sunt bine si mergem tot inainte pana la paste!
Am emotii ca ne-am pus in plan ca dupa sarbatori sa mergem dupa patut, carut si alte acareturi si uite ca bat sarbatorile la usa, tot e sa nu ma panichez, de felul meu sunt calculata, vedem daca reusesc si-n continuare.
Acum ma uit ca in fiecare saptamana e ceva in calendar: ziua mea, apoi Craciun ( si am invitati la masa aici am cam inebunit ca am comandat fata de masa si servetele brodate cu mos craciun si au iesit superbe, acum scriu si refac in fiecare zi meniul de pranz, ma cert cu sotul care vrea sa comandam la restaurant si mie mi se pare culmea culmilor, el saracul voind sa ma menajeze ca stie ca ma agit),
apoi e revelio, apoi ziua sotului meu si incerc sa-i fac o surpriza ceva... cam asa e perioada asta.

te pup si ai grija de tine, de voi

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

Botezam pe 10 ian si speram sa fie cat de cat vremea , sa nu avem viscol
in biserica au caldura si apica este si ea calda. restaurantul e aproape de biserica.

mai usurel

Evy ce ma bucurrrrrrrr, incheiati sarbatorile cu un eveniment de neuitat!!! ce fericita trebuie sa fii!!!
Sa fii sanatoasa si lasa viscolul ca n-o venii el chiar atunci!
Te pup
pup si comoara ta mica!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Va pupacesc!!!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Fata draga ce esti sunt bune, ma emotionez cand vad ce scrii tu de minunea ta, uau de Craciun aveti 3 luni!!!!! trece timpul si uite ce frumos e anul asta in trei!!!!
Ma bucur ca este bine printesica ta, care deja rade si gangureste, se distreaza singurica in patut, doamne cat poate fi de frumos!!!!
Tu? cum esti? esti bine? obosita? te-ai mai refacut fizic?

Eu sunt bine, burtica parca a explodat... ma uit la mine si nu-mi ine sa cred, ma intreb cat oare am sa ma fac, deja raportez 11 kg... dar ma simt excelent ca de la inceputul sarcinii mele, poate cela aciditate (am dormit ceva nopti in fund ca era unica pozitie in care nu ma deranja nica)
in rest... cine baga in seama picior drept umflat si stang ca batul, migrene trecatoare si junghiuri pe jos la burtica, mai uit si inca ma ridic brusc si ma dezechilibrez de rad singura, sunt bine si mergem tot inainte pana la paste!
Am emotii ca ne-am pus in plan ca dupa sarbatori sa mergem dupa patut, carut si alte acareturi si uite ca bat sarbatorile la usa, tot e sa nu ma panichez, de felul meu sunt calculata, vedem daca reusesc si-n continuare.
Acum ma uit ca in fiecare saptamana e ceva in calendar: ziua mea, apoi Craciun ( si am invitati la masa aici am cam inebunit ca am comandat fata de masa si servetele brodate cu mos craciun si au iesit superbe, acum scriu si refac in fiecare zi meniul de pranz, ma cert cu sotul care vrea sa comandam la restaurant si mie mi se pare culmea culmilor, el saracul voind sa ma menajeze ca stie ca ma agit),
apoi e revelio, apoi ziua sotului meu si incerc sa-i fac o surpriza ceva... cam asa e perioada asta.

te pup si ai grija de tine, de voi

castelana fericita 23+

castelana - usor, usor ajungem noi si la Paste..hi,hi,hi.... si sa vezi atunci una Castelana fericita, fericita, fericita.
cand e ziua ta? inteleg ca zilele astea...? o tii numai intr-o petrecere, surprizaraie , veselie...
Burticuta va mai creste...esti abia la inceputul "exploziei".
Deja ati planificat perioada achizitiilor pentru bb. Ce frumos!!! Oricum, important este ca te simti bine si fizic si psihic. Asa am fost si eu si acum imi este tare dor de perioada cu burtica. Ma gandeam la un moment dat ca as vrea si BB2, dar acum ma mai gandesc daca ma gandesc....

eu sunt bine. fizic m-am refacut rapid. in 2 saptamani eram ca noua. nu mai simteam nimic, operatia ok.
psihic, mi-am revenit mai greut. am avut parte de o ingrozitoare depresie postpartum care m-a daramat. a trebuit s-o experimentez si pe asta. a fost ingrozitor mai ales ca eu nu am avut niciun ajutor (mama, soacra...) - doar noi (eu si sot) si nu a fost usor deloc.
nu va spun cum s-a manifestat depresia pentru ca voi acum trebuie sa fiti fericite.
cititi si voi despre depresia post partum. ideal ar fi sa nu o experimentati, dar e bine sa stiti despre ea...
in fine, a trecut..., iar acum suntem cu totii fericiti.

pupicei si sa ne spui cand e ziua ta ca sa iti trimitem un porumbel mesager .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Hello dragutelor
Ce mai fac burticile frumoase si micutii bebelasi?

Carmelly felicitari pt pereche.
Iana mai ai putin si vin gemenii. O sa iti fie mai greu acum ca e burtica mare si ei acum cresc tare dar cand ii vei tine in brate iti vei da seama ca a meritat orice efort.

Pen felicitari sa ti traiasca mititelul sa fie sanatos si mancacios sa creasca mare.

Doris nastere usoara.

Scaunele bebeilor nu e obligatoriu sa fie dupa fiecare masa. La copii hraniti cu lapte praf nu sunt foarte dese. piticii mei acum fac o data pe zi.

Castelana ce frumos ca te ocupi de un astefl de bazar care ii ajuta pe copii nevoiasi. Felicitarile mele graviduta sufletista.

Hepilica a venit si vremea noastra sa ne bucuram de sarbatori alaturi de copilasii nostri.

Noi aseara am fost la petrecera pomului de craciun organizata de firma unde lucrez. A fost foarte frumos. Copii au fost foarte incantati de mos Craciun care le-a oferit cadouri. A fost si un grup de copii orfani care au colindat si care s-au bucurat cel mai mult de cadouri.
Piticii au fost cumintei desi au trecut prin multe brate. Se uitau ei curiosi si gangureau. Asteptam petrecera de la anu sa fim si noi mai mari sa realizam ce se intampla.

Va pupam dulce si aveti grija de burtici si bebici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

asa este elena - a venit si vremea noastra. vom avea cele mai fericite sarbatori. ne vom tine bebeii in brate de Craciun si ii vom multumi lui DD pentru minunea pe care o traim. PRIMUL CRACIUN CU COPIII NOSTRI. suntem niste fericite. ce ne-am putea dori mai mult? nu exista bucurie mai mare.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput