Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna ziua mamici si burtici!

Evy, mamica fericita. Cand va fi botezul?

Iana, bafta la eco si spor la shopping!

Eu am luat aproape tot, ieri i-am calcat hainutele lui bebe si le-am asezat la locul lor
Deja ma misc destul de greu si am vrut sa le strang acum cat mai pot iesi la shopping...
Tie ti se contrcta burtica asa stand degeaba in pat?
La mine se face in colturi si nu mai pot respira si asta destul de des....o fi normal?
Si la cat se zvarcoleste bebe toata ziua nu stiu cand mai apuca si el sa doarma...

Miruna, multumesc!
Nu tin sa nasc natural, ba din contra, as vrea cezariana, dar am intrebat deoarece medicul meu nu pre comunica (sper sa-l fac azi sa-mi spuna ceva)si vroiam sa stiu asa pentru linistea mea

32(fix)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Huski, mare curaj ai ca te duci in Giulesti.
Mie mi-e tare teama de moase si asistente si tot personalul care nu se uita la mame, care nu iti aduc copilul decat daca le toooot bagi in buzunar. De fapt nu teama, e mai mult sila.
Ma gandeam deunazi la cum tot insista ei pe microbi - ca nu are voie tatal in sala, ca nu au voie vizitatori, etc, etc....dar cand stai cu punga de bani langa tine si pui incontinuu in buzunare....acolo, pe bani, nu sunt microbi?!!??
Ma rog....singurul motiv pt care m-as duce ar fi profesorul, dar deja am renuntat cand am vazut cum face ecografiile. Si eu ma simt mult mai in siguranta in Medlife, tot personalul e altfel. Apropo, doctorul meu imi raspunde la emailuri, orice problema am, ii scriu email si in 1-2 ore, depinde cum are timp, imi raspunde. Ceea ce ma face sa ma simt extrem de confortabil.
Si mi-a zis ca daca e urgenta sa sun pana raspunde. Ce as putea sa vreau mai mult de atat?
Bafta mare, sa nu ai probleme defel si nastere usoara.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Multumesc fetelor, eu ca proasta ma minunez si ma sperii de orice
Noroc cu voi.
Miruna nu mai mai greturi de ceva timp, cred ca de la 13-14 saptamani, doar o data mi s-a intamplat, in ziua controlului pe la 16 saptamani si 4 zile, sa vomit dimineata de cateva ori si sa ma supere mirosul, presupun ca de la stres. Ma mai stramb eu din nas cand simt miros de prajeala dar nu ma mai afecteaza ca inainte.
Bine ca ai scapat Iana de raceala, pe bebei nu ii afeceteaza, sunt ei protejati, le-o fi placut chiar zdruncinaturile de la tuse, ca sunt leganati. Spor la cumparaturi si sa ne dai vesti de la eco.
Wow Evy, ati ajuns la botez, ce repede a trecut timpul. Parca mai acum cateva zile ai nascut. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii micutul.
Many, cred ca esti ocupata, bebita are nevoie de toata atentia ta. Sa va traiasca.
Huski azi ai eco. Asteptam vesti despre puiul tau.
Castelana si eu imi simt ca imi explodeaza burta, simt pielea stransa pe burta, special seara cand se acumuleaza si gaze. Sarcina usoara si la termen.
Eumada o mandrete de fata ai. Sa va traiasca.

Au inceput de ieri si durerile de picioare, nici nu mai puteam calca pe talpi. Si stiu cauza, sarea, dar erau pe masa niste muraturi si m=am infipt in ele. De maini nu mai zic ca dimineata indoi degetele greoi. Astea nu sunt probleme, deja m-am obisnuit. Puisorii mei sa fie sanatosi si sa stea pana la termen in burtica ca suport orice. Mai am de asteptat pana la urmatorul control. Azi vad ca nu mai danseaza. Abia astept sa ii simt in fiecare zi. Si de maine intru in saptamana 19.

Pupici la toate mamicile si la toate burticile.

17+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Blue flower , nu este vorba de curaj. Pur si simplu am ramas la Giulesti pentru ca aici am facut Fiv-ul si sunt pacienta Profului...e adevarat ca nu prea pleci lamurita de la eco facut de el dar ... eu mi-am facut morfologiile de trim II si III in alte parti si totul e in regula si se potrriveste cu ce mi-a zis profu' asa ca am incredere in el.
Cat despre dat bani...ai dreptate, dar in toate spitalele de stat din Bucuresti si din tara dai bani...asta e...
Nu stiu cat costa o nastere la Medlife , probabil ca nu mi-as permite...
Felicitari pentru medicul tau , e mare lucru sa fie asa receptiv, iti da siguranta. Bravo lui!
Vad ca avem amandoua aceleasi saptamani, tie ti-a zis cand si cum o sa nasti?
Multumesc mult si multa bafta si tie!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Botezam pe 10 ian si speram sa fie cat de cat vremea , sa nu avem viscol
in biserica au caldura si apica este si ea calda. restaurantul e aproape de biserica.

Carmelly -Muraturile nu sunt prea bune . de aceea se umfla picioarele .
mai usurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Blue flower , nu este vorba de curaj. Pur si simplu am ramas la Giulesti pentru ca aici am facut Fiv-ul si sunt pacienta Profului...e adevarat ca nu prea pleci lamurita de la eco facut de el dar ... eu mi-am facut morfologiile de trim II si III in alte parti si totul e in regula si se potrriveste cu ce mi-a zis profu' asa ca am incredere in el.
Cat despre dat bani...ai dreptate, dar in toate spitalele de stat din Bucuresti si din tara dai bani...asta e...
Nu stiu cat costa o nastere la Medlife , probabil ca nu mi-as permite...
Felicitari pentru medicul tau , e mare lucru sa fie asa receptiv, iti da siguranta. Bravo lui!
Vad ca avem amandoua aceleasi saptamani, tie ti-a zis cand si cum o sa nasti?
Multumesc mult si multa bafta si tie!

32+

Huski, daca imi aduc eu bine aminte, am facut aproape - daca nu in aceeasi zi - embrio transferul, pe 21 mai. Si eu am avut si mai am inca o incredere f mare in Prof. Marinescu, dar am renuntat pt ca e f ocupat, pentru ca nu aveam telefonul lui in caz de urgenta, pentru ca ma deprima ingrozitor sa merg intr-un spital de stat si a mai fost ceva.
A fost cazul Alinei Oprea care a facut la fel embrio transfer in aceeasi perioada cu noi si care a pierdut sarcina la 11 sapt. Motivele medicale exacte sunt f importante, dar si faptul ca asistentele i-au zis ca ....'nu pierzi lichid amniotic, ti se pare, e urina!' si faptul ca a stat de joi pana sambata internata in Giulesti si prof. nu a trecut sa o vada, desi era pacienta lui, ii facuse FIV cu cateva sapt in urma. Si astea sunt importante.
Eu am vorbit cu Alina la ultima eco facuta la Giulesti, la Centrul de Planificare Familiala (unde cu toata programarea am asteptat 2 ore pt o eco de fix 2 minute) si am fost ingrozita de faptul ca poti sa pierzi o sarcina fara sa te vada un doctor si cu niste asistente zicandu-ti ca tu faci pe tine si nu iti dai seama!!

Azi am fost la eco de trim III si se pare ca DPN e 12 feb, cezariana va fi probabil pe 8 feb, daca nu se declanseaza travaliul inainte.

Cam incepe greul. Incep sa ma simt ca am burtica. Tu cum te simti?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, stiu ca nu am mai scris de mult, dar nu prea am noutati.
Nu mai stiu cine a nascut la Medlife, imi aduc aminte ca am citit despre o graviduta prin FIV ca a nascut la Medlife, dar chiar nu o pot localiza.
As avea nevoie sa imi zica daca e cazul sa imi fac si eu bagaj de spital, gen papuci, camasa de noapte, tampoane - am vazut pe la alte odisee ca se practica niste chestii din vata si tifon, desi tampoanele cumparate sunt mai eficitente...ma rog....deci daca respectiva mamica mai intra pe aici....te rog un mic raspuns.

Multumesc.

32+

blue - eu am nascut la medlife. nu-ti trebuie niciun bagaj. vei gasi acolo tot ce iti trebuie: tampoane, chiloti de unica folosinta, rochite pentru alaptat, halat, papauci, pasta dinti, periuta, sapun, hartie igienica, servetele, prosoape..., toata medicatia...nu tb sa mergi cu kit de anestezie...
eu mi-am luat doar 2 perechi de sosete (eu sunt mai friguroasa) si cosmetice. si la medlife se folosesc tampoane din vata si tifon. se folosesc astfel de tampoane pentru ca sunt sterile. ei le sterilizeaza.

nici pt bebe nu tb sa iei ceva. ii dau ei hainute, pampersi...

daca mai nevoie si de alte info, te rog spune-mi si ti le dau cu toata placerea.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Gata am sosit cu vestile:

Astazi pentru prima oara a venit profu' la fix si am intrat a doua , nu-mi venea sa cred ...
Masuratori: BPD: 89,2 mm; LF: 63,8 mm ; Cord ritmic 138 bpm
Bebe e bine merci, e cu cel putin 2 saptamani mai mare, si daca imi permiteti sa-l citez pe profu' "are niste boasheeee"
Despre nastere nu am putut aborda subiectul . Mi-a zis ca ne vedem pe 15 ianuarie si stabilim atunci...Sper ca vom rezista pana pe 15.

Blueflower, ce sa zic ai dreptate, nici eu nu am telefonul lui si asta ma cam sperie dar daca Doamne fereste se intampla ceva merg la spital si vom vedea ce se intampla. Oricum am auzit ca fiind pacienta profesorului toata lumea se poarta frumos cu tine (cel putin asa sper...)
Daca totul merge bine cu siguranta ma va programa la cezariana pe 16 sau 18 ian.
Cat despre ce i s-a intamplat Alinei...nu stiu ce sa zic, am suferit enorm, era una din tovarasele noastre de suferinta...si cred ca o si stiu din vedere. Nu mi-am putut explica ce s-a intamplat si de ce s-a purtat asa. Ma depaseste ...
Eu am facut Et-ul pe 18 mai, sunt blonda cu parul lung si micuta de statura.
Cum ma simt? Din ce in ce mai greu...nu pre mai ies din casa, stau cat pot de mult in pat, dorm din ce in ce mai putin si mai prost, burtica e ....maricica, nu-mi mai vad nici macar buricul
Singura chestiune mai ciudata e cand se contracta burtica, nu mai pot respira si musai trebuie sa merg la baie. In rest suntem ok.
Te si sa dea Domnul sa ne fie bine si sa ne vina bebeii la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

buna ziua

lipsim si noi din motiuv de copil acaparator
acu` stam amandoua si ea molfaie mouse-ul.....

ma bucur sa vad ca aveti sarcini lipsite de probleme.....si ca va asteptati bebeii cu nerabdare.....o sa vedeti cat de greu si frumos este....
Evy ce mai face guritza ta?
las` ca acus trec colicii..eu nu am avut decat o saptamana.....adica ea....
te pup pe tine pe hepilica pe many pe raluca si celelakte mamici si gravidutze\.........scuzati stilul dar pe genunchi sta eva....

am pus si trei poze noi...
hopa vrea sa tasteze......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

o simpaticuta comoara ta.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Scuze , am uitat semnatura

32+