Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele si scuze ca am lipsit, dar am fost plecata 2 zile de acasa. Bazarul s-a incheiat si a fost un mare succes, acum trebuie sa mergem sa le facem la maici brad si sa le ducem cele necesare (mancare in special) plus bani. ceea ce este mai emotionant este cum traiesc saracele maici de aici, cat se sacrifica pentru copii acestia si pentru mentinerea bisericii prin partile astea.
Eu ma simt bine si sincera sa fiu a explodat burta nu alta! S-a marit foarte mult! Ma tot gandesc cat am asteptat momentul asta si nu-mi vine sa cred cand ma vad in oglinda, parca nu-s eu...mi se pare un vis.

Doris iti zic si eu nastere usoara, dar cred ca deja s-a produs fericitul eveniment, cand a fost? de zi sfanta 8? Immaculata concezione? Sa fie Matteo sanatos si tu la fel, refacere rapida si sarbatori fericite!!

Elenada, ce fain sa duci piticii tai frumosi si cuminti la serbarea de brad! Emotionant, of o sa facem si noi anul viitor, acum astept sa vina iepurasul cu surpriza si apoi mai vedem!

iana, saraca de tine... mama ei de febra, nu s-a plictisit? nu vede ca nu o bagi in seama? picioarele... asa e sunt mai de plumb asa, dar vorba fetelor ne facem noi mari si scapam de toate cele!

Evy, ce trece timpul.... lasa ca treceti voi si peste programul asta confuz si sigur e baiat cuminte!!! doar e baiatul mamei, nu?
pup mamica si

fetele va pup pe toate si scuze ca nu scriu la fiecare, sunt un pic pe fuga, am musafiri la masa in seara asta, niste prieteni neasteptati ce au venit in KL si acum ne-au telefonat ca trec sa ne vada, trebuie sa incropesc ceva..., deci pe curandddddddddd!!!!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna ziua

lipsim si noi din motiuv de copil acaparator
acu` stam amandoua si ea molfaie mouse-ul.....

ma bucur sa vad ca aveti sarcini lipsite de probleme.....si ca va asteptati bebeii cu nerabdare.....o sa vedeti cat de greu si frumos este....
Evy ce mai face guritza ta?
las` ca acus trec colicii..eu nu am avut decat o saptamana.....adica ea....
te pup pe tine pe hepilica pe many pe raluca si celelakte mamici si gravidutze\.........scuzati stilul dar pe genunchi sta eva....

am pus si trei poze noi...
hopa vrea sa tasteze......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Fetelor, stau la pc si mi se zbate burta, e destul de puternica ca se misca burta, dar nu e dureroasa. Ce este? Sunt speriata rau si acum se zbate iara. Undeva deasupra buricului la 1 deget de buric si numai in aceeasi parte.

17+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CARMELLY AU INCEPUT SA MISTESI DANSEAZA.

iana

31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, stiu ca nu am mai scris de mult, dar nu prea am noutati.
Nu mai stiu cine a nascut la Medlife, imi aduc aminte ca am citit despre o graviduta prin FIV ca a nascut la Medlife, dar chiar nu o pot localiza.
As avea nevoie sa imi zica daca e cazul sa imi fac si eu bagaj de spital, gen papuci, camasa de noapte, tampoane - am vazut pe la alte odisee ca se practica niste chestii din vata si tifon, desi tampoanele cumparate sunt mai eficitente...ma rog....deci daca respectiva mamica mai intra pe aici....te rog un mic raspuns.

Multumesc.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Iana, bafta multa maine!
Tin pumnii si te astept cu vesti bune

Carmelly, mami si puiuti dansatori.

Eumada, frumusica lu' mami. Cine stie poate va face cariera in IT

Maine merg si eu cu dansatorul meu la dr.
Sper sa ma lamuresc cum e cu nasterea...

Fetelor, am si eu o intrebare, cine are o sarcina obtinuta prin FIV, asa ca noi, naste automat prin cezariana?!?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare si de la mine,
Ca si Mada, pe care o si eu intru rar tot pe motiv de pici, insa ma gandesc mereu, oare cinne urmeaza?
Doris, felicitari ptr. flacau si recuperare rapida, te asteptam cu vesti
Evy, Ellanik, Castelana
Oare Klu ce mai face, nu a mai dat nici un semn, o pup aici si pe ea si pe printesa ei
Burtici va urez bafta si sarcina linistita pana la capat.
Mamici si voua va urez bebici papaciosi, fara colici si sanatosi.

mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

PUP FETELE DULCI !

noi nu mai avem colici . cum se face nu stiu , dar e tare bine . sper sa nu mai revina.

insa ziua nu mai dormim , doar 2-3 ore , in rest am vrea sa stam numai in brate si nu oricum ci ridicat in sus sa analizam casuta . cel mai mult ne place taboul de nunta al parintilor care e mare si ne uitam la el admirativ .
noaptea adormim pe la 10-11 dupa baita , si ne trezim odata pe noapte si papam in somn .
de crescut am crescut , am luat 1 kg in prima luna .sper sa ma tina sanul cat mai mult.

Mada, pupici micutei EVA care sta la mami cumintica cand scrie la calk .
Many .ce face Vlad ?
Hepilica nu mai intri sa ne povestesti de comoara ta .

Uite asa le stimulam pe fetele astea grozave , care au inca comorile in burticute , sa stea cuminti si sa nu isi mai faca griji , ca totul va fi bine si bebelusii jucatori din burtik , vor deveni si mai jucatori afara si le vor umple vietile de fericire .

Castelana , Iana, Huski , Blue flower pupici la burtik
Blue Fower , al Medlife nu te duci cu nimik . iti dau ei tot de acolo , stiu de la o mamica care a nascut acolo .
Carmelly , pupici la bebelusii dansatori . ei se misca pe acolo , stai linistita

gata , pleca la cumparaturi cu sotul , il las pe pitic cu mama , sa luam si noi bautura pt botez ,acum ca sunt oferte de sarbatori si profitam , alune , covrigei etc.

toate fetele !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata mamici si burtici
Am lipsit cateva zile si v-am dus dorul..
Carmelly felicitari draga au inceput sa miste bebei, sa ai o sarcina cat mai usoara. apropo mai ai greturi?
Blueflower cred ca Hepilica a nascut la medlife dc nu ma insala memoria poti sa ii dai pm si o intrebi.
Huski asteptam vesti azi , bafta. ahh ai intrebat de cezariana mie dr-ul mi a zis ca copii obtinuti prin fiv sunt copii pretiossi si prin cezariana ei evita orice suferinta sau problemuta care poate sa apara, mai scade si din stresul nostru. Acu dc optezi ptr nastere naturala nu cred ca e vreo problema e ok si asa ramane la atitudinea ta.
Iana ce fac comorile tale? sper ca ai scapat de raceala , hai ca mai aveti putin.
Casteleana draga, ce gesturi nobile faci si ce inima mare si buna ai... ma bucur ca ti-a explodat burta cum zici doar asta ne dorim cu toti, iti urez si tie o sarcina cat mai linistita fara probleme pana la capat
Evy spor la cumparaturi, ma bucur ca baiatelul nu mai are colici.
Many,Eumada,Raluca,Elanada, Hepilica sper ca n-am uitat pe nimeni, pupam mamicile frumoase si copilasi frumosi.

Noi suntem bine bebe jucaus, de luni intr-o saptamana mergem la eco cand implinim 30 saptamani, sper sa ii vad mutrita lu bebe ca data trecuta n-a vrut sa ne o arate.

Va pup pe toate fara exceptie si scuze dc am uitat pe cineva dintre voi.
Sa aveti o zi cat mai minunata

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRUNA AM SCAPAT REPEDE DE RACEALA,DAR ODATA PE ZI TOT MAI TUSESC,CA O CURATIRE.

EVY ESTI O FERICITA

HUSKI AZI INCEP SI CUMPARATURILE DUPA ECO.

MANY BANI

FETELOR ACUM PLEC LA 12AM ECO.

iana

31+ si

Mergi la inceput