Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

doris nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Doris, NASTERE USOARA!
Bebe Matteo sa fie sanatos si mancacios iar tu mamai sa te refaci cat mai repede
Mamaaaa da ce i-a mai placut la mami in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Doris tinem pumnii , nastere usoare si bebe sanatos

va pup pe toate

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Doris: nastere usoara sau,daca ai nascut deja la ora asta,felicitari si sa fiti sanatosi amandoi!!

Edit: am gresit ora la care a nascut Pen, este 16.40,nu 14.40..Raluca,te rog modifica in listuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Bun venit pe lume bebe de Pen. Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Nastere usoara Doris si un bebe sanatos, mancacios. Tie refacere rapida si laptic din belsug pentru bebe. Da chiar ca ai avut cea mai lunga sarcina de pe aici. Mamos bebe ai.

Pupici la burtici si ma mamici.

17+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DORIS nastere usoara.
PEN felicitariiiiiiiiii!
CARMELLY cum te mai simti?
HUSKI, grasunelul ce mai faci?
CASTELANA nu te mai vad pe nici un forum ,se vede ca esti ocupata.

EU AM NISTE PICIOARE GRELE ,UN FEL DE FEBRA CARE MA CHINUIE NON-STOP,DESI NU FAC NICI UN EFORT.

iana

31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor
Ce mai fac burticile frumoase si micutii bebelasi?

Carmelly felicitari pt pereche.
Iana mai ai putin si vin gemenii. O sa iti fie mai greu acum ca e burtica mare si ei acum cresc tare dar cand ii vei tine in brate iti vei da seama ca a meritat orice efort.

Pen felicitari sa ti traiasca mititelul sa fie sanatos si mancacios sa creasca mare.

Doris nastere usoara.

Scaunele bebeilor nu e obligatoriu sa fie dupa fiecare masa. La copii hraniti cu lapte praf nu sunt foarte dese. piticii mei acum fac o data pe zi.

Castelana ce frumos ca te ocupi de un astefl de bazar care ii ajuta pe copii nevoiasi. Felicitarile mele graviduta sufletista.

Hepilica a venit si vremea noastra sa ne bucuram de sarbatori alaturi de copilasii nostri.

Noi aseara am fost la petrecera pomului de craciun organizata de firma unde lucrez. A fost foarte frumos. Copii au fost foarte incantati de mos Craciun care le-a oferit cadouri. A fost si un grup de copii orfani care au colindat si care s-au bucurat cel mai mult de cadouri.
Piticii au fost cumintei desi au trecut prin multe brate. Se uitau ei curiosi si gangureau. Asteptam petrecera de la anu sa fim si noi mai mari sa realizam ce se intampla.

Va pupam dulce si aveti grija de burtici si bebici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

FELICITARI proaspetei mamici PEN si DORIS , caci banuiesc ca a nascut deja .

colicii la noi nu se prea lasa ,decat uneori -asa 1 zi buna , 3 urate. joi mergem si noi la cabinet sa vedem cum stam la 4 saptamani si vedem ce zice pediatra . nu prea sunt incantata ,preferam acasa, insa pediatra zice ca tb sa il masoare si sa il cantareasca si e mai bine la cabinet .
la mine e invers , imi doarme ziua pana pe la 3 , sau 6 depinde de zile - doar cu pauze de masa si 15 min de jucat sau uitat pe pereti, apoi ne trezim si plangem , mai dormim cate 10 -15 min si iar plangem , si asa o tinem pana la 3 dimineata cand adormim . nici baita nu mai are efect
mami il pazeste apoi pe baiat caci mananca lacom si apoi adoarme dus si nu scoate gazele ,desi il tin in sus si o ora . apoi aud in patut cum da afara lapte branzos sau da senzatia ca se ineaca . atunci mi se face rau , asa ca il pazesc .
sunt cam zombi , vorba lui Many, insa ne facem noi mare

pupicei fetelor
cine urmeaza la nastere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

burticile,am si eu o rugaminte la voi
sa ne acordati si noua un votic
ptr vot aici

va multumesc

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Salutare fetele,am mai intrat si eu putin dupa f mult timp,imi pare rau ca nu am mai facut-o de mult dar nu am timp,felicitari noilor mamici si sarcini usoare si la termen viitoarelor mamici.AM pus doua poze recente sa vedeti ce au crescut puiutii mei,David are 8100 gr si Rebeca 8800gr,grasunei avand in vedere ce mici eram..pupici,ELENADA(ti-am vazut bebeii ce au crescut..sunt cuminti,cum te descurci?),MICKI ,ce mai faci,ce fac bebeii,MONI ,ce fac fetitele? Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput